Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Balloteli,Niang,Petagna + Pazzini CF.El Sharawy,Ljaic po krila.ako dojde i Honda ke igra kako AM zaedno so Sapponara,posledniov moze i krilno da igra.ako Boateng ne se prodade dobro bi bilo da igra sredina so Montolivo i De Jong,ako ne aut,ali mora + 1-2 novi igraci Poli/Obbiang i nekoj nalik Naingolan,tuka e i Cristante.2 od trojca sigurno zaminuvaat,Nocerino/Flamini/Muntari + Traore.(Lodi za ovie e Seedorf,'deckoto' im ja drzese cela igra na Catania,koi zavrsia pred komsivkite,i imaa sezona za respekt).ne go opravduvam nosenjeto na Lodi,ali ima poveke tehnika i znaenje od ovie trojcava.za odbrana ne ni ima spekulacii,ni toa so Cirices i Civeli veke nema.toa e cudo nevideno.barem Nesta da go vratat.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

Милан пропушти уште еден млад надежен играч, Жуниор потпиша за Пелистер.

Уште јас останав без да пишам некој пропуштен талент :D

^
Последните 2 меча Сапонара за Италиа ги играше од клупа ,во финалето влезе 15 мин и не покажа ништо , не велам дека не е талент спротивно от тоа во Емполи во некој натревари изигра супер , но не очекувај да го носи Милан тој , а ни Хонда не е некој екстра играч но штом немат намера да трошат за Алкантара , Пасторе или некој друг супер е и овој.
А освен Бало и Ел Ша кој играч од нападот ти е стабилен дека ке постигна повише од 10 гола ( овде не го ставам Пацо дека е повреден )
Нианг ? Робињо (ако остане) ? не бе друга затоа кажав освен Лајич ни треба уште еден играч од нападот .
Траоре , Урби, Фламини (?) , Амброзини , Ноче ( ?) аут , затоа ни требат уште 2 во средина , о пот услув Боа да остане и да игра средина :
Де Јонг , Монто , Боа , Кристанте, Мунтари , Хонда (?) Поли (?)

робињо и боатенг ке си одат 100%, и фламини,амброзини веке отиде јепес,таиво,дидак вила,закардо и саломон на позајмица ке оди у некој др клуб најверојатно Сампдорија,у трансферо на поли ке биде дел у тоа сам сигурен.Значи со поли ке го покриеме фламини,со кристанте-амброзини,со вергара-јепес итн.Но тука не ми е едно јасно како го планирате Љајич у напад истурен центрафор(n),тоа некако не ми држе вода.Според мене на пример у формација 4-3-1-2,трио у средина Љајич-Де Јонг-Монтоливо,пред нив Хонда и у шпиц Бало и Шарави,и у теко на мечо ке се трансформира и у 4-2-3-1 со Љајич и Шарави на крила,мислам дека е по креативен,бар за таков го знам знае да земе и да изнесе топка,да проигра за разлика од ел шарави,кој е за шпиц/крило.Незнам ке видеме шо ке покаже трансфер периодо,битно ке ни требат мн играчи,бек,стопер,средина минимум 2,и тоа е тоа нападо Нианг кој мислам дека оваа сезона ке се растуре и Петања како замена за Пацини.

Не ми се допаѓа тоа што Сапонара во италијанската репрезентација го играат десно крило. Не е толку лош и таму за 160 мин има дадено еден гол.
Main position: Striker - Secondary Striker
Secondary positions:Attacking Midfield, Right Wing

Sent from my Samsung Galaxy S3

Не ми се допаѓа тоа што Сапонара во италијанската репрезентација го играат десно крило. Не е толку лош и таму за 160 мин има дадено еден гол.
Main position: Striker - Secondary Striker
Secondary positions:Attacking Midfield, Right Wing

Прва и оригинална позиција на Сапонара му е десно крило, ама минатата сезона во Емполи беше прекомандуван да игра зад напаѓачите, што значи најмногу ќе зависи од формацијата на која позиција ќе игре, во 4-3-3 ќе е крило, во 4-3-1-2 или 4-3-2-1 ќе е зад напаѓачите, т.е. напаѓачот, само да не се залетуваме многу со Сапонара, он је талент, ама не може да се знае како ќе се вклопи во тимот на Милан.

Важно вие си цепите од Самсунгчиња, S тројчиња, ова - она... Ве боли, дал Милан има пари или нема...

Sent from kraden net jetSpeed IAD 2 (PSTN) krs kompjuter

Важно вие си цепите од Самсунгчиња, S тројчиња, ова - она... Ве боли, дал Милан има пари или нема...

Sent from kraden net jetSpeed IAD 2 (PSTN) krs kompjuter
Ако не беше Милан на спортска немаше да имаме :pos:

луге слушнете се шо зборете.Гомез у Фиорентина.Зар е толку глуп од најдобрио клуб у европа да го напуште и да оде у клуб шо ке игра лига европа,клуб шо се боре за 4-5 место у лига.Како прво нема никакви шанси баерн да го продаде Гомез а и ако го продаде ке оде у екипа како шо е,Реал,Челзи,Сити итн.Мене само едно не ми е јасно,го зимаме Хонда го зимаме Сапонара и сега па Љајич,тоа значи нема да играт формација,4-3-1-2.За таа формација доста ни се хонда и сапонара.Незнам за Љајич немам го мн гледано и незнам дали би можел да игра у среден ред у формација 4-3-1-2.Кој го е гледал нека каже

Гомез ако остане у Баерн ко со велиш ти,ќе дреме на клупа и догодина на Светско ќе свири.Затоа бара клуб кај што ќе биде 1 виолина
а платата не е голем проблем,Дела Вале му нудат 5,5 мил плус бонуси

Гомез ако остане у Баерн ко со велиш ти,ќе дреме на клупа и догодина на Светско ќе свири.Затоа бара клуб кај што ќе биде 1 виолина
а платата не е голем проблем,Дела Вале му нудат 5,5 мил плус бонуси

Другар со 3 кила вино ти кажувам дека Гомез ке го сонувате хахаххХ

Галијани на Нино да му купи Самсунг С4. Пари ќе има од трансферот на Робињо или ако се ослободат од платата на Траоре. :)

Дали е можно ова што го читам....One of the players Milan could decide to sell is Stephan El Shaarawy. Adriano Galliani will talk with El Shaarawy next week.

Добро а кај е тој Галијани што му го продолжи договорот 30 пати до 2999 година? Значи која будала бе, како само не лажеше пред 2 месеци, а сега што се дешава.Какви преваранти се овие Галијани и Берлускони луѓе....дали е могуче?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom