Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ако е тоа вистина за Алегри,најдобро нешто шо сам го чул у последните 3-4 год.Кесуке Хонда е наш за „РЕКОРДНИ“ 2,5 милиона :vozbud:.Тоа е тоа,тоа е политиката на клубо овоа сиг ке биде замена за боатенг кој ке се продаде за околу 15 милиона.Овоа реално е добар играч баш тоа шо ни треба да ги разигрува ел Шарави и Балотели.

Ако е тоа вистина за Алегри,најдобро нешто шо сам го чул у последните 3-4 год.Кесуке Хонда е наш за „РЕКОРДНИ“ 2,5 милиона :vozbud:.Тоа е тоа,тоа е политиката на клубо овоа сиг ке биде замена за боатенг кој ке се продаде за околу 15 милиона.Овоа реално е добар играч баш тоа шо ни треба да ги разигрува ел Шарави и Балотели.

Дај линк од ова за Хонда.

Дај линк од ова за Хонда.

http://www.milannews.it/calciomercato-milan/gazzetta-dello-sport-honda-milan-accordo-115951

патем Љаич за Емануелсон :icon_lol: :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:
http://www.calciomercato.com/rassegna-stampa/milan-via-emanuelson-per-avere-ljajic-187400

знаев дека ќе се тргни по Љаич.. арно шо грдион замина во Јуве инаку немаше да им текни на нашиве за Љаич дека има уште 1 година и дека се зема за 8-9 милиони.
Да се земи Љаич за Емануелсон + 2м, Хонда 2м, Дијаманти и Иличич за Робињо и Боа и Поли или Квинтеро за Ноче..
Јас би бил задоволен :P

Сонувајте Емануелсон+2 мил за Љајич :D и двајцата имаат договор до 2014
И со Тевез имааа пред договор па ништо така да додека не видам слика со дрес не верувам. :свиркам:
Љаjич, Хонда, Дијаманти и Иличич од овие само првите двајца. Ама нема никој да земат така да џабе пишувам. :D

Фелипе Андерсон у Лацио, е за овја моем да речем дека смо го пропуштиле.... (n)

http://www.milannews.it/calciomercato-milan/gazzetta-dello-sport-honda-milan-accordo-115951

патем Љаич за Емануелсон :icon_lol: :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:
http://www.calciomercato.com/rassegna-stampa/milan-via-emanuelson-per-avere-ljajic-187400

знаев дека ќе се тргни по Љаич.. арно шо грдион замина во Јуве инаку немаше да им текни на нашиве за Љаич дека има уште 1 година и дека се зема за 8-9 милиони.
Да се земи Љаич за Емануелсон + 2м, Хонда 2м, Дијаманти и Иличич за Робињо и Боа и Поли или Квинтеро за Ноче..
Јас би бил задоволен :P

сонуваш или?
во одбрана ниеден трансфер а да..друго
Љајич Емануелсон и 2 милиони? никогаш нема да прифати Фиорентина..Хонда ај 2.5 милиони но не е тој за прв тим а и да го земат викаш Дијаманти и Иличич плус па тоа ти се тројца играчи на иста позиција гледај малце што тресеш..Боатенг да си оди? па он е еден од подобрите и ако гледаш замена во него со Поли тоа е свака част..
реално е еден да дојде а најевтин е Хонда така да он заедно со Љајич ако ја подобрат понудата може да ги лапнат, додека треба да заминат други играчи во средина па за да дојде Поли арно кажаа пошто таму е преполно..Ночерино, Фламини, Мунтари, Траоре од овие минимум двајца треба да летаат..

сонуваш или?
во одбрана ниеден трансфер а да..друго
Љајич Емануелсон и 2 милиони? никогаш нема да прифати Фиорентина..Хонда ај 2.5 милиони но не е тој за прв тим а и да го земат викаш Дијаманти и Иличич плус па тоа ти се тројца играчи на иста позиција гледај малце што тресеш..Боатенг да си оди? па он е еден од подобрите и ако гледаш замена во него со Поли тоа е свака част..
реално е еден да дојде а најевтин е Хонда така да он заедно со Љајич ако ја подобрат понудата може да ги лапнат, додека треба да заминат други играчи во средина па за да дојде Поли арно кажаа пошто таму е преполно..Ночерино, Фламини, Мунтари, Траоре од овие минимум двајца треба да летаат..

Незнам зошто го потценуваш Емануелсон?
Чоекот имаше 4 асистенции до полусезона. Баш е добар играч и на Фиорентина би и одговарал премногу посебно за замена на Пизаро кој си оди годинава. Љаич не сака да го продолжи договорот со Фиорентина, така да или годинава ќе си лапнат добар играч за Љаич како замена за Пизаро или вгодина ќе го дадат Љаич бесплатно како Монтоливо. Страшно добра зделка и за Фиорентина и за Милан е ова.
Дијаманти е 30 години ќе игра прва постава една до две сезони, серија А му лежи ненормално добро, лани беше втор асистент. Со Дијаманти како АМФ и Балотели и Шарави/Љаич како напаѓачи не ни бега 2 ро место.
Хонда не смее да се пропушти за 2 милиони кеш и 2.5 милиони плата. Многу подобар од Фламини (кој доколку го продолжи договорот толку пари ќе зема)
Иличич ти е креативно крило,АМФ и МФ. Олараун играч и тоа 10 пати подобар од Боатенг на било која позиција. Знае да креира шанси и има добар долг пас. Нешто послаба верзија од Пасторе.Втора половина на сезоната тој сам го носеше Палермо. Башка Гатузо е тренер сега таму, може да се направи некаков бизнис. Патем ќе има и смена на формација , па добро би било да се има играч што ќе знае да игра и како крило и како средина и како креативец пред напаѓачите.
Поли или Квинтеро само како засилување на клупата.

Знам дека си играм фудбал менаџер..
ама и реално овие играчи не се ништо во споредба какви играчи имаат играно за Милан. Годинава имавме катастрофална средина, Галијани и Берускони го знаат тоа.. сигурно ќе има измена на тоа поле. Реално можат да се земат Љаич и Дијаманти уште одма со продавање на Робињо и Емануелсон.
Боатенг не ми се верува да го продадеме , ама и да го продадеме очекувам некој играч од среднатта што вреди. Можеби Иличич, можеби Наиголан можеби некој трет.

Сонувајте Емануелсон+2 мил за Љајич :D и двајцата имаат договор до 2014
И со Тевез имааа пред договор па ништо така да додека не видам слика со дрес не верувам. :свиркам:
Љаjич, Хонда, Дијаманти и Иличич од овие само првите двајца. Ама нема никој да земат така да џабе пишувам. :D

Љајич ке го продолжи договорот и да не го продолжи нема да го дат одамна го изјави тоа Дела Вале затоа што сега ќе бега Јоветич не сакаат двата да ги изгубат во една година. Дијаманти и тој нема да ја напушти Болоња ни Тајдер денес поново предупреди председателот на Болоња.

Љајич ке го продолжи договорот и да не го продолжи нема да го дат одамна го изјави тоа Дела Вале затоа што сега ќе бега Јоветич не сакаат двата да ги изгубат во една година. Дијаманти и тој нема да ја напушти Болоња ни Тајдер денес поново предупреди председателот на Болоња.

Дела Вале изјави дека нема да ја повторат истата грешка со Љаич како со Монтоливо.
Патем Љаич барал многу пари за да го продолжи договорот, мислам дека 3 милиони барал.

Мислам дека ќе го продадат Љаич ако не потпиши нов договор до Август, а ќе го остават Јоветич уште една година оти има договор до 2016. Така вгодина би го продале поскапо Јоветич.
Дијамати ќе биди продаден ако стигни понуда од отприлика 10 - 12 милиони што е премија за 30 годишен играч од Болоња.

Мое мислење е дека со Хонда го добивме, на што ни фалеше откога си замина Кака, офанзивен играч за врска, конечно имаме играч кој знае и да додаде и даја пробие дефанзивата на противникот, мислам дека ова им фалеше на нашите напаѓачи. балотели ќе биде уште подобар со играч како Хонда во позадина, лајк за трансферот иако неможам да пребилам дека така лесно им го отстапија Тевез на одвратните

Дела Вале изјави дека нема да ја повторат истата грешка со Љаич како со Монтоливо.
Патем Љаич барал многу пари за да го продолжи договорот, мислам дека 3 милиони барал.

Мислам дека ќе го продадат Љаич ако не потпиши нов договор до Август, а ќе го остават Јоветич уште една година оти има договор до 2016. Така вгодина би го продале поскапо Јоветич.
Дијамати ќе биди продаден ако стигни понуда од отприлика 10 - 12 милиони што е премија за 30 годишен играч од Болоња.

Јас сепак мислам дека Јоветич си бега ова лето пособено со трансферот на Гомез и на Роси.

“Diamanti and Taider will remain with us,” Bologna Vice-President MarcoPavignani told Tele Santerno. “We most certainly have no need to sell our best players.”

Претседателот на Болоња изјави дека понуди од 10 мил за Дијаманти прифаќал до 15 јули. Секој играч си има откупна клаузула па што сака нека зборува претседателот.

За Љјаич важи исто како за Монтоливо. Ако сака да дојде кај нас и му ветат плата како што бара нека не го продолжува договорот, а они си знаат што следи ако не го продадат ова лето. Доаѓањето на Љајич зависи од продажбата на Робињо кој ќе ослободи 6.5 мил плата.
Сеуште мислиш дека Гомез ќе им е најновото засилување? Платата од 9 мил да ја намали на 3 мил. :eek:

луге слушнете се шо зборете.Гомез у Фиорентина.Зар е толку глуп од најдобрио клуб у европа да го напуште и да оде у клуб шо ке игра лига европа,клуб шо се боре за 4-5 место у лига.Како прво нема никакви шанси баерн да го продаде Гомез а и ако го продаде ке оде у екипа како шо е,Реал,Челзи,Сити итн.Мене само едно не ми е јасно,го зимаме Хонда го зимаме Сапонара и сега па Љајич,тоа значи нема да играт формација,4-3-1-2.За таа формација доста ни се хонда и сапонара.Незнам за Љајич немам го мн гледано и незнам дали би можел да игра у среден ред у формација 4-3-1-2.Кој го е гледал нека каже

^
Како бе доста ни е само Хонда и Сапонара , првиот уште не го земавме а од Сапонара не очекувам веднаш да го стават 1 постава .
Него и за Лајич камолу да го земат ,ако успеат во намерата ке биде најпогоден трансфер последните 2-3 год.Робињо и Бојан ги нема , Пацини е аут 5-6 месеци , така што освен Хонда , Сапонара и Лајич треба уште 1или 2 во средина , 1 во напад .

Сапонара ке се покаже,сигурен сум тоа шо го виде шо го одигра на европското до 21,беше нешто ств на високо ниво,Хонда исто не е земан,ама шом ги пишува парите и платата нема дека да бега сиг е наш,и сега незнам за Љајич ако може у формација 4-3-1-2 да игра у средината таа тројка,со монтоливо и де јонг па и па а за плејмејкер 3 ца не се потребни, ке го држеш Љајич или Хонда на клупа,а да ти игра ночерино:pos:,ств нешто мн глупаво.Сега од 20;00 играт колумбија-ел салвадор баш сакам да го видам тој вергара шо цветка е на еуроспорт2 ке ги дават кој е заинтересиран да го виде

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom