ми се зезна нешто страната, па да го дополнам предходниот пост
имаш право кога викаш дека и тие не го прочитале куранот исто како и ние, само разликата е што тие ги слушаат оние кои го прочитале, оние истите кои клањаат пред “бога“ 5 пати во денот, оние истите кои се наполниа со пари додека ваквите кретени, имбецили, серковци, слепци се разнесуваат со бомби и убиваат алпинисти, затоа што нели мухамед “рекол“ снегот и дождот и сонцето и ветерот се тоа е од шејтанот.
Значи само тие што се радуваат на месечината може да живеаат, за раслика од тиа што се радуваат на снегот или дождот, а ние непросветлените неверници учиме од вас за исламот во најдобро светло. Еве јас лично учам од тебе, како ти поддржуваш ментални закони.
Па ме интересира бе метта друже, дали доколку овде владее шеријат и владеат вакви просветлени оџи што ги учат мачениците да си заминат побрзо и посигурно во пеколот, дали доколку некој и го цверцне главчето на мајкати, женати или керкати, ке мењаш овде муда за бубрези како исламот е совршено несовршен упс најсовршен де?
Дали ти метта, ако на твојот комшија му текне да те неклевети дека нешто си украл или дека си геј и најде 3 сведоци ( се разбира негови луѓе) и теебе ти сечат рака или те ставаат на бесилка, пак ке кажеш дека шеријатот е прекрасен и дека се тој може да среди
О метта не живееш во пакистан или авганистан или јемен па да видиш колку ке го подржуваш шеријатот и исламот
Кога на секоја една искомплексирана будала може да му текне да те поебе
Еве како јас го сватив шеријатот ОД ВАС