Го убиле пред родителите: Два куршума во глава бидејќи го "навредувал" Мухамед

• Креатор на темата Креатор на темата Caffè
  • Време на започнување Време на започнување
Радо би ви се приклучил но имам многу попаметни работи од расправа со луѓе кои го оценуваат Исламот на основа на пишувања од Утрински и Денешен, а притоа ни библија не отвориле а камо ли Кур'ан.
Поздрав.

Радо би ви се приклучил но имам многу попаметни работи од расправа со луѓе кои го оценуваат Исламот на основа на пишувања од Утрински и Денешен, а притоа ни библија не отвориле а камо ли Кур'ан.
Поздрав.
Ох, па доволно пати е кажано дека сликата за Муслиманите не ни треба да ни ја доловуваат странските медиуми. Ова од страна е само потврда за планетарниот замав на злото.

црквата во Лабуништа:
CRKVA_LABUNISTA_OPOZARENO.JPG

манастир Лешок:
10699.jpg

црква, Мала Речица:
250px-Razru%C5%A1ena_crkva_-_Re%C4%8Dica.jpg

Велигден на Смилковско езеро:
Smilkovsko-ezero.jpg

И уште многу, многу....

ни библија не отвориле а камо ли Кур'ан.
.
Овие што убиваат алпинисти и жени имаат отворено Кур'ан или викаш дека не се начитани?

Овие што убиваат алпинисти и жени имаат отворено Кур'ан или викаш дека не се начитани?
не се криви тие
туку глупиов свет што ломоти за демократија
да е до мене се то треба да се чисти или бар добар дел

Поздрав.

Го цениме по вашите кажувања тука.

Не сме ние толку наивни да гледаме вести наши, весници наши или пак си ен ен, би би си и останатите злонамерни телевизиски куќи.

Јас колку што заприметив сите рековме дека полубратот у Пакистан не е виновен што ги казнил мајка си и полусестрите, кои недозволено уживале на дождот.

Исто така легитимно се терминирани и алпинистите кои не верувале во Алах.

Се е согласно вашите кажувања за Исламот.

Вие кажувате, ние цениме.

Да не стануваш алпинист?

Можно е :D
--- надополнето: 27 јуни 2013 во 19:46 ---

Овие што убиваат алпинисти и жени го отвориле Куранот колку вие овде на форум што сте го отвориле :)

Можно е :D
--- надополнето: 27 јуни 2013 во 19:46 ---

Овие што убиваат алпинисти и жени го отвориле Куранот колку вие овде на форум што сте го отвориле :)

метта за ова си ептен во право
точно дека тие го прочитале куранот колку нас,

Чудно, али вакви убиства поврзани со други религии немам сретнато, како што еден член во првите страни наведе дека другите религии биле терористички додека Исламот бил чист.

ми се зезна нешто страната, па да го дополнам предходниот пост

имаш право кога викаш дека и тие не го прочитале куранот исто како и ние, само разликата е што тие ги слушаат оние кои го прочитале, оние истите кои клањаат пред “бога“ 5 пати во денот, оние истите кои се наполниа со пари додека ваквите кретени, имбецили, серковци, слепци се разнесуваат со бомби и убиваат алпинисти, затоа што нели мухамед “рекол“ снегот и дождот и сонцето и ветерот се тоа е од шејтанот.
Значи само тие што се радуваат на месечината може да живеаат, за раслика од тиа што се радуваат на снегот или дождот, а ние непросветлените неверници учиме од вас за исламот во најдобро светло. Еве јас лично учам од тебе, како ти поддржуваш ментални закони.
Па ме интересира бе метта друже, дали доколку овде владее шеријат и владеат вакви просветлени оџи што ги учат мачениците да си заминат побрзо и посигурно во пеколот, дали доколку некој и го цверцне главчето на мајкати, женати или керкати, ке мењаш овде муда за бубрези како исламот е совршено несовршен упс најсовршен де?

Дали ти метта, ако на твојот комшија му текне да те неклевети дека нешто си украл или дека си геј и најде 3 сведоци ( се разбира негови луѓе) и теебе ти сечат рака или те ставаат на бесилка, пак ке кажеш дека шеријатот е прекрасен и дека се тој може да среди
О метта не живееш во пакистан или авганистан или јемен па да видиш колку ке го подржуваш шеријатот и исламот
Кога на секоја една искомплексирана будала може да му текне да те поебе

Еве како јас го сватив шеријатот ОД ВАС

После протестите за ослободување на убијците од Смилковско,не би требало да има уште дилеми кај кафирите, за она што ги чека.

Дали ти метта, ако на твојот комшија му текне да те неклевети дека нешто си украл или дека си геј и најде 3 сведоци ( се разбира негови луѓе) и теебе ти сечат рака или те ставаат на бесилка, пак ке кажеш дека шеријатот е прекрасен и дека се тој може да среди
О метта не живееш во пакистан или авганистан или јемен па да видиш колку ке го подржуваш шеријатот и исламот
Кога на секоја една искомплексирана будала може да му текне да те поебе

Еве како јас го сватив шеријатот ОД ВАС

Добре бе друже кој дел од: НЕМА ШЕРИЈАТ ВО ТИЕ ДРЖАВИ не ти е јасен?
Јас не ги бранам пакистан и авганистан,го бранам исламот.
На оваа тема одамна кажав: Во држави каде што не владее шеријат,на поединец или група му е ЗАБРАНЕТО да спроведува шеријатски закони од кои ќе има последици околината и друштвото.
Јас единствено да ти нацртам,не знам како да ме сфатиш поинаку дека овие акции ги осудувам и не ги оправдувам.
Поздрав.
--- надополнето: 27 јуни 2013 во 21:20 ---
После протестите за ослободување на убијците од Смилковско,не би требало да има уште дилеми кај кафирите, за она што ги чека.

Аллах да ги казни со најстрога казна убијците од Смилковско.

Добре бе друже кој дел од: НЕМА ШЕРИЈАТ ВО ТИЕ ДРЖАВИ не ти е јасен?
Јас не ги бранам пакистан и авганистан,го бранам исламот.
На оваа тема одамна кажав: Во држави каде што не владее шеријат,на поединец или група му е ЗАБРАНЕТО да спроведува шеријатски закони од кои ќе има последици околината и друштвото.
Јас единствено да ти нацртам,не знам како да ме сфатиш поинаку дека овие акции ги осудувам и не ги оправдувам.
Поздрав.

добро метта, а што конкретно прават вистинските следбеници на исламот за ваквите жртви, како и на кој начин се борат против сективе???? МНОГУ САКАМ ДА ЗНАМ ЕПТЕН
Посебно ме интересира твоето мислење
--- надополнето: 27 јуни 2013 во 21:24 ---

АМИН
ЧУЛ ТЕ ГОСПОД
--- надополнето: 27 јуни 2013 во 21:25 ---
kolku si dosaden so toa smilkovskoto
Кој неосетил болка незнае
терај си ти животот твој, додека не ти го заебе некој забеган препан брадоња-гадоња

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom