znaci pra pra pra dedoti ipak bil seljak!Убаво сум пишал,ама кој да дочита
Анчо, ајде еден апел до тебе. Можеш да престанеш да отвараш ретардирани теми каде што исфрустрирани ликови си ги лечат фрустрациите?....
Јеби га, тој сељак провинциски ви дојде во Скопје и врти милиони. Вие плачете како ви ги зеле работите од 12000 денари...И чифлиганец е провинцијалец,мисли на вас,гради згради за да дојдете во Скопје да живеете.
Да бе бил,ама тогаш Скопје не било метропола.Битола билаznaci pra pra pra dedoti ipak bil seljak!
Ова веќе ми мириса како златото од Бучин. (а мириса ли златото)И чифлиганец е провинцијалец,мисли на вас,гради згради за да дојдете во Скопје да живеете.
Ај уште некоја друга мана најдете,точка... запирка,,,, ФФФФФФ или ввввввввв.
-
Би ме интересирале и цените на нови станови во другите градови во Македонија.
Бидеиќи мислам цените на градежниот материјал е иста било овде или било каде,
дури би рекол и во Скопје се може да се најде поевтино.
Аман бе па ти колку си искомплексиран спрема провинцијалците .. ко да живееш на Малибу а не у еден посран жежок бетон ..ти дете загреота си изгледаИ чифлиганец е провинцијалец,мисли на вас,гради згради за да дојдете во Скопје да живеете.
Ааааааааааааа поштен е тој,не украл ниту еден грам.Има куќа блиску до пошта.Ова веќе ми мириса како златото од Бучин. (а мириса ли златото)
Морам да признам дека и во целост ова не го разбирам.Анчо, ајде еден апел до тебе. Можеш да престанеш да отвараш ретардирани теми каде што исфрустрирани ликови си ги лечат фрустрациите?
Анчо, не ми мудрувај многу. Ја отвори темата за да се просераваш за стари скопјани. Откога виде дека почнаа да те шутираат, почна да изведуваш, демек за цените била темата. Стар си, не те личи....
Но што и фали на темава,можеби насловот требаше да биде другачии:
Цените на новите станови во Македонија и нивна побарувачка. (ај нека ја сменат)
Еве мислам утре да отворам нова тема,дали и таа ќе биде ретардирана .....
па не ги отварајте читате тие теми отворени од мене иако се десетина само до сега.
Преминете на подобри теми: ШТО АКО НЕЈЌЕ ДА ГОЛТА.