Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Галијани изјавил дека Милан не преговара за гадниот, и дека тој не е цел во овој трансфер период ... :pos:

Или на нашки, го договориле :icon_lol:

Галијани изјавил дека Милан не преговара за гадниот, и дека тој не е цел во овој трансфер период ... :pos:

Или на нашки, го договориле :icon_lol:

Е сега НАВИСТИНА пропуштивте играч... :icon_lol:

Најверојатно тој гаднот ќе одел во Јувентус за 9 мил. + 2-3 мил. како бонуси.

L'offerta del Santos non soddisfa le nostre richieste e - per questo motivo - resterà con noi" :icon_lol:

Нека иде нас ќе не чекаат да собереме пари и да го купиме. :icon_mrgr:
Кој ќеф ќе ми биде ако Робињо и Боатенг на зимо си заминат за една вреќа компири или следно лето за 0 и Наинголан иде кај комшиките, Огбона во Јувентус, Хонда во пм, и кај нас Матри, Силвестре и Цивели. :icon_lol:
Почнаа да замараат и со светецот. :facepalm:

Тевез го пропшутивме, Мињоле го пропшутивме, Њелингтон Нем го пропшутивме.. аман бе! :tapp:... и ја да не останам покуса ајде :icon_lol:

Време е стариот да одлежи долгогодишен одмор.

Е сега НАВИСТИНА пропуштивте играч... :icon_lol:

Најверојатно тој гаднот ќе одел во Јувентус за 9 мил. + 2-3 мил. како бонуси.

29 годишен играч со проблематична историја не е баш некое пропуштање...

Не дека не е квалитетен играч, али не е ни нешто вау за кого би требало да плачемо...

Со здравје да се служите ако го земете, мене ми бил симпатичен али ако се земе некој друг место него помлад нема да ми биде уопште криво, е сеа ако не се земе јебига, таква ни е управата !!

Евертон се во предност за Хонда, е супер.. и на крај иде 2 Септември и ние со нашиот младински тим на чело со Бонера, Антонини и Траоре одиме да ја освојуваме Европа.
THE END

Honda baral 3 mil plata a cska 2 mil za transferot.
Flamini nov 1 god dog.
Alegri saka Emanuelson da ostane vo Milan
Prerodbata prodolzuva.

Отиде Тевез, еден Евертон ќе ни го зеде Хонда, Огбона ќе иде во Јуве...

П.С. Среќен роденден МАЛДИНИ, ЛЕГЕНДО. Ех да имаше уште еден како тебе во одбрана, ама нема и нема да има таков како тебе еднаш раѓа мајка.

Ќе го вратат Емануелсон и ќе се откажат од Хонда, не научивте до сеа? :)

Јас незнам што очекувавте од Тевез втор пат да ги чека и да го сјебат?

Milan offered Flamini a 2-year extension, but the player wants 3 years. :pos: 3 гола=3 сезони

Brazilian major NT and Under-20 one centre and left back Matheus Dória Macedo (18) has been targeted by AC Milan. AC Milan were already due to face competition coming from Manchester United, Tottenham, Juventus, Shakhtar Donetsk, CSKA Moscow and Zenit Saint Petersbourg for signing 1994-born Botafogo star.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom