Кладилница (Генерална дискусија)

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Како ја рачунаат Ривер Плата во спорт лајф,од неделата,дека пред крај нели ја прекинаа,јас 2-ка сингл ја имав,ќе ми вратат уплата или слабо :) ?

Член од
11 јули 2011
Мислења
1.726
Поени од реакции
1.997
@Francesco Totti

Оваа страна на фејсбук ти ја водиш?
Не си ме тагг, сега видов... Не, мое добро другарче заедно учевме па му пуштам типови... Т.е ме прашува што играм да стави :)
--- надополнето: 26 јуни 2013 во 13:40 ---
Само ако ме заебат сите 3 ливчиња сега веќе не му кажувам :D Вчера и завчера си ќутев си ги фатив двете ливчиња, и од кога фатив му кажав и ми рече за денес да му пишам... Ич не сакам така кога ќе пишам и сите да ми ги знаат ливчињата... Не дека ќе смени нешто на тоа ако треба да фатам ќе фатам да, ама зошто да ги кажувам само да ми ги колнат... Па еве и тука за тоа ги пишав... :D

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Ej поштени овие од моцарт, го имав Степанек 10+ прв сет, не влезе и дека го предаде мечот ми ја рачунат 1 коеф :LOL:
Сега уште да го најдам ливчето кај шо го фрлив :oops:

Член од
13 март 2013
Мислења
159
Поени од реакции
24
Wozniacki kleta zhena, povredena igra odvaj odi i ne ja predava, sea kje izgubi kje mi go skine celo lifche :mad:@

Член од
11 јули 2011
Мислења
1.726
Поени од реакции
1.997
Ej поштени овие од моцарт, го имав Степанек 10+ прв сет, не влезе и дека го предаде мечот ми ја рачунат 1 коеф :LOL:
Сега уште да го најдам ливчето кај шо го фрлив :oops:
Sport Life обложувалници
Правила за тенис:

- Во случај на погрешен пар во тенис, парот се прогласува за неважечки (поништен), и за тој пар, за сите игри важи коефициент 1.
- Доколку еден од двајцата играчи се откаже пред да започне натпреварот, парот се прогласува за неважечки и за тој пар, за сите игри важи коефициент 1.
- Во случај да дојде до предавање на мечот од еден натпреварувач, се пресметува коефициент 1 (за сите игри) без разлика дали мечот започнал или не.
- Доколку накој регуларен натпревар во тенис се одложи пред почетокот на мечот или се прекине во текот на мечот (поради дожд, мрак или слично), се чека неговиот исход без разлика дали е во рамките на тековното коло (важи само за тенис, бидејќи тој натпревар мора да добие своја завршница)

И во Спорт Лифе е така... Ме спасија и мене со Степанек... Имав и други.. .Денес повеќето предадоа ... :D
--- надополнето: 26 јуни 2013 во 17:52 ---
Еве јас што ќе играм, не мора да ме следиш може да си одбереш од утакмиците само која ти фаќа око... Мада како што кажав ми тргна Вимболдон првиве 2 кола 2 од 2 сум... Ситни пари ама сепак добитно... Еве ги тикетите:
Тикет кој се исплати да го играте на поголеми пари:
Azarenka V. : Pennetta F. 1
Youzhni M. : Pospisil V 1
Darcis S. : Kubot L >9.5
Tsonga J.-W. : Gulbis E 1
Cilic M. : De Schepper K. 1
Хахахахаха... Ги затворив Спорт Лифе... :D:vozbud::vozbud::vozbud:

Иначе го утепав од колнење Цонга да ја предаде бар да не си ги изгубам тие 500 што ги уплатив...

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.349
Поени од реакции
21.733
РАКОМЕТ
Турција - Македонија
Турција (-5.5 AH) 1.80 (@ Bet365)

Ќе го јадат пак утре нашиве? Колку што знам, на Медитеранскиве Игри, нашиве играат со резерви. Затоа го јадат немиен со по 20 гола разлика.

ЕДИТ: Еве ги овие пак играат меѓу себе. Пред некој ден ги фативме со 4.00 коеф.
http://www.betexplorer.com/soccer/colombia/liga-postobon/nextmatch.php?matchid=Euhu7Aai

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
РАКОМЕТ
Турција - Македонија
Турција (-5.5 AH) 1.80 (@ Bet365)

Ќе го јадат пак утре нашиве? Колку што знам, на Медитеранскиве Игри, нашиве играат со резерви. Затоа го јадат немиен со по 20 гола разлика.

ЕДИТ: Еве ги овие пак играат меѓу себе. Пред некој ден ги фативме со 4.00 коеф.
http://www.betexplorer.com/soccer/colombia/liga-postobon/nextmatch.php?matchid=Euhu7Aai
Ракометот мажи се така?

А за ова другата, 2ка треба да биди?

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.349
Поени од реакции
21.733
Ракометот мажи се така?

А за ова другата, 2ка треба да биди?
Да, ракомет мажи. Инаку, за таа другата, не се знае што треба да биди, ама мене повеќе на двојка ми оди (4.30).

И Шпанија - Италија 3+ (1.70)

Член од
11 јули 2011
Мислења
1.726
Поени од реакции
1.997
Еве ги тикетите:
Тикет кој се исплати да го играте на поголеми пари:
Azarenka V. : Pennetta F. 1
Youzhni M. : Pospisil V 1
Darcis S. : Kubot L >9.5
Tsonga J.-W. : Gulbis E 1
Cilic M. : De Schepper K. 1

Тикет 2
Hewitt L. : Brown D. прв сет>9.5 1.70
Isner J. : Mannarino A. прв сет >9.5 1.40
Troicki V. : Kuznetsov And. 1 1.40
Melzer J. : Reister J. 1 1.55
Suarez Navarro C. : Lucic-Baroni M. 1 1.60
Bartoli M. : McHale C. 1 1.35
Jankovic J. : Dolonc V 1 1.15
Safarova L. : Knapp K. 1 1.15

Тикет 3 (на ситни пари може да се проба)
Flipkens K. : Jovanovski B. <21.5 1.90
Ivanovic A. : Bouchard E прв сет>9.5 2.20
Almagro N. : Rufin G. >9.5 1.65
Verdasco F. : Benneteau J 1 1.80
Tsonga J.-W. : Gulbis E. <40.5 1.90
Monaco J. : Ram R. >9.5 1.65
Cilic M. : De Schepper K. <34.5 1.85
Federer R. : Stakhovsky S >28.5 1.95
Ц.ц.ц.ц. Да се утепа човек работава...

B

Blade Torch

Гостин
Вистинска приказна од сабајле.

Одам накај 10.50 во бетсити да уплатам , арно ама на 10 метра пред мене влегуваат во кладилницата 2ца од најголемите коцкари на кои им го знам суратот. А се брзав. Работеше само еден шалтер . Се наредија на уплатното место , преку телефон им диктираат , утакмици , уплата ... јас си чекам .

Чекав едно 10 минути , и нешто слушнав еден вика од уплачачите "дали ќе има време?" викам што збори овој 11 нема , да не уплаќа 2 саата ?
И цела среќа еден од нив носеше додаток од Копачка со него , и го разлистав и видов дека уствари квотите се исти за 5те меча тенис што планирав да ги играм.

Одма прав станав, минувам од другата страна на партизанска и уплаќам за минута време во копачка.

Интересното е што го имав Лодра - Сепи 1 . Лодра предаде . Ако уплатев во бетсити ќе ми се смешаше промашена , а вака ми се смета 1 квота :D

Член од
5 февруари 2013
Мислења
239
Поени од реакции
124
Argentina - Australia 1 @1.55 (bet365)
argentina -3ah @1.85 (bet365)

Argentina with B team. They have just two players who played in London on Olympic Games , that are Juan Pedro Gutierrez and Campazzo. There is some proces in Argentina's basketball national team,they want new generation with young players.

Australia with juniors (students)! They are here only for first stage to prepare for Universiade in Canada.

I believe that Argentina's B team is better than Australia's juniors.

На кратко Австралија игра со јуниори (студенти)
http://cheguevarapicks.blogspot.com/ сите се под 23 години.

Kajgana Shop

На врв Bottom