Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
Зошто?
-Само да се задоволам и тоа сосила, бидејќи не чувствувам никаква сексуална привлечност кон неа?
па брат епа ти ништо не чуствуваш ,незнам зашто уште се замараш со нејзе тогаш баталија, не ти се свиѓа , те замара, нејкеш да ја мавнеш,што сакаш ни самиот не знаеш

2

~2A

Гостин
па брат епа ти ништо не чуствуваш ,незнам зашто уште се замараш со нејзе тогаш баталија, не ти се свиѓа , те замара, нејкеш да ја мавнеш,што сакаш ни самиот не знаеш
Не се замарам со неа, се замарам со самиот себе. Зошто сум поинаков, зошто не сакам да влезам во врска, можеби недостаток на самодоверба?!

Да, беа на моето место некој од моите другари, одма би се фатиле со неа и на некој начин би ја искористиле, затоа што не верувам дека и тие истовремено би се заљубиле на прв поглед како неа. (взаемно)

Член од
30 април 2013
Мислења
674
Поени од реакции
1.294
Не се замарам со неа, се замарам со самиот себе. Зошто сум поинаков, зошто не сакам да влезам во врска, можеби недостаток на самодоверба?!

Да, беа на моето место некој од моите другари, одма би се фатиле со неа и на некој начин би ја искористиле, затоа што не верувам дека и тие истовремено би се заљубиле на прв поглед како неа. (взаемно)
Не е недостаток на самодоверба,сигурно не се појавила некоја која што ќе го претставува она што баш ти го бараш и што ќе успее да ти го привлече,а секако и задржи вниманието.Тоа е само период,ќе помине.Што е твое ќе си дојде,спонтаноста е најубава..

A

andrea85

Гостин
Не е недостаток на самодоверба,сигурно не се појавила некоја која што ќе го претставува она што баш ти го бараш и што ќе успее да ти го привлече,а секако и задржи вниманието.Тоа е само период,ќе помине.Што е твое ќе си дојде,спонтаноста е најубава..
Е па или ќе си одјде или не?
А дечково да се преиспита батковци можеби да не посакува:vozbud:

2

~2A

Гостин
Е па или ќе си одјде или не?
А дечково да се преиспита батковци можеби да не посакува:vozbud:
Мислам дека не е многу културно да се мешаш во сексуалната интимност на друг член, па и да се возбудуваш. Не морам да ти кажувам дали сакам батки или јагненца. :)

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613

А си бил ли во врска претходно?

Член од
9 септември 2008
Мислења
769
Поени од реакции
322
Се чувствувам ептен затворен, се плашам да влезам во врска, не сакам да сум под нечие влијание, притисок и следење. Не сакам да ме испрашува некоја кај сум бил, каде ќе одам итн. Не верувам многу во љубов затоа што премногу лесно некои девојки се заљубуваат, но мојата другарка после 3 години прекрасно дружење се заљуби во мене и јас се испонашав кретенски и поставив friend zone граница, а сега се каам за тоа. Затоа што досега не сум пронашол адекватна замена за неа.

Од друга страна пак, друга девојка ниту ме знае, ниту ме познава преку нејзин братучед ме видела на фејсбук :) и се заљубила на прв поглед во мене. Ептен почна нападно да се однесува кон мене како веќе да сме венчани па цело време ме тормози. Не ме остава на мира, по 10 пати на ден ми ѕвони, а тоа мене ме прави да не се чувствувам удобно. :)
Некогаш си велам да и дадам шанса, затоа што знам дека чека само да и дадам потврден одговор, ама од друга страна па се "плашам" на некој начин, па затоа и ќе си останам ергенче. :P

Според ова што си го пишал комотно можам да ти кажам да не влегуваш во врска со неа,ако тогаш те замарала можеш да замислиш во врска што ќе ти прави...едноставно не си ја барај бељата :D ако и е прифатливо само онака од време на време да си го имате "нати го дај ми го" тогаш можеш и така,ама тоа може да биде нож со две острици,може да се заљуби уште повеќе во тебе и тогаш :facepalm: :facepalm: :facepalm:...Со господ напред :D

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Па не баш... не сум 20+ години. :)
Се важи ако е од 3 недели врската? :P

Значи, не си бил во врска. А ако имаш помалку од 20 години, тоа е и разбирливо.

Дури и ако се обидеш да бидеш во врска, многу веројатно дека нема да ти успее, бидејќи и самиот имаш отпор кон тоа. А и има и зошто - на 19- години, самиот тој концепт е непознат.

Затоа, уживај во животот, а сите оние коишто ти прават тормозења, особено онаа што ти се јавува нон-стоп, кажи им да олабават, или ти олабави ги. Кога ќе бидеш спремен за врска, ти ќе ги побараш нив (тоа најверојатно ќе биде за некои 4-5 години).

Поздрав и со лесно.

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Па не баш... не сум 20+ години. :)
Се важи ако е од 3 недели врската? :P
Leeeele ne se zamaraj :-D
Koa te citam kako sebe da se citam :)
Jas se lecam so posvetuvanje vreme na sebe, taka i ne razmisluvam za deckovci.
Si se doteruvam, vezbam po doma, izleguvam na mesta kaj sto ima mnogu guzvi, zapoznavam novi lugje, me addnuvaat mi pisuvaat (citaj: adnuvaj gi, pisuvaj im, ako go napravis prviot cekor si dzentlmen), pominuvam povekje vreme so moite doma, ideme po planini zaedno, na pretstavi se nosime, ako imas hobi nekoe, ispolnuvaj si go taka vremeto.
Ke se najde nekoja drugarski raspolozena sto ke ti se zasvigja, samo treba da prekines da baras :)

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Шаринган приметив во предходните постови дека можеш да останеш ерген.
Сеа полагаше матура така? Значи си 18 или 19.
Искрено да ти кажам се дури да завршиш факс, или 5-6 години имаш време да си најдиш женска, не се секирај за тоа дека ќе останиш сам.
Плус таа штом те замара толку а не сте во врска, замисли како ќе ти биди во врската.. Шит. Имаш време и ич не се секирај, сигурно ќе има некоја која ќе ти ги исполни барањата.

Член од
9 септември 2008
Мислења
769
Поени од реакции
322
Како ја сфаќате корпата од женско ? како демек готово немаш шанси со мене или пак како обиди се пак ? колку пати треба да добиете корпа за да сфатите дека не иде работава ? еве да речеме јас со една корпа не се задоволувам ќе мора уште една да ми акне :D на крај кога ќе видите подобро неуспешен обид него пропуштена шанса :D

Член од
30 април 2013
Мислења
674
Поени од реакции
1.294
Како ја сфаќате корпата од женско ? како демек готово немаш шанси со мене или пак како обиди се пак ? колку пати треба да добиете корпа за да сфатите дека не иде работава ? еве да речеме јас со една корпа не се задоволувам ќе мора уште една да ми акне :D на крај кога ќе видите подобро неуспешен обид него пропуштена шанса :D
Мене искрено ми се гади од луѓе што не знаат за "НЕ!"
Кога ќе кажам Не,тоа значи Не,а не НЕ како ДА..Значи типови што не се задоволуваат од едно Не одат директ на блок листа во мојот живот. Каде е неговата самопочит тука?Каде е неговото ЈАС?Луѓе без ни малку гордост пред се и самопочит воопшто не ги почитувам,кога тие самите не се сакаат и не се почитуваат што има па јас да ги сакам и почитувам..

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613

Па ете, сè ти е јасно: еднаш ако те одбие, не ти е доволно - треба два пати за да сфатиш дека навистина не сака да биде со тебе девојката.

Според мене, корпа = „не сакам сега и со тебе“. Тоа значи дека можеби ќе сака друг пат со тебе, а можеби ќе сака сега со друг, а можеби и друг пат со друг. Тие се трите можности што ги гледам што би значела корпата.

Во однос на тебе, можно е да посака со тебе вториот пат кога ќе ја прашаш. А можеби ќе ѝ биде потребно да помине некое време (и милување и секс итн) со друг дечко, за да сфати дека баш ти си најдобриот за неа. А може да ѝ е потребен и брак со друг, за да сфати дека баш ти си ѝ најдобриот. А може и да ѝ е потребно време повеќе отколку што си ти жив или таа е жива, за да сфати дека си ти подобар избор за неа (т.е. да умреш или таа да умре, пред таа тоа да го сфати).

Колку време си спремен да чекаш?

Поздрав и со лесно.

Kajgana Shop

На врв Bottom