The Championship Wimbledon | 24 јуни - 7 јули, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Случајно ако Надал вкрсти со Федекс, вториов ќе ја искоси тревата со него, таман ќе ја подготви за полуфинале.
Очај е Надал на тревава, тоа и го очекував, реков пред турниров, не ми се цепидлачи и не ми се ни влегува во дискусии со негови фанови пред Се кои стандард ко и секој навивач пред некои работи мижи ( немам замерки за ова, и ја сум таков кога е во прашање спортот, а сите останати со мали исклучоци ) ...
Потребен е доста долг период за да он си ја подигне формата за останатите подлоги, поготово за тревава, ни лани елиминацијата од Росол не беше случајност но потоа следеше доста долга пауза. Тоа што му се издеси на Федекс у Рим, истото го чека Надал во евентуалното четврт финале.

Инаку колку што Надал е очаен и потпросечен денес, толку и Дарцис е добар, фантастичен, сеедно, али дури и ваков каков што е Дарцис, мачкина кашлица ќе е за останатите топ 3 тенисери на планетава.

Не разбирате ништо, местена е 2-1 пред натпревар ми јавија, што значи кај и да е ќе ја врти Надал :P :pos:
--- надополнето: 24 јуни 2013 во 18:36 ---
Иначе Макарова и Петкович мислите дека ќе победат ?

Инаку, неписмен си? Не виде таму што ти напишав?
--- надополнето: 24 јуни 2013 во 18:42 ---
Надал промовира играчи. До него е, ептен слабо игра.

Се такмичиш за најглупав пост на денот?

Стaврогин друже, why so serious ? :icon_lol:

Инаку, неписмен си? Не виде таму што ти напишав?

Да,да видов... И уште тие две ги чекам... Те послушав, и ги играв ама пошто Петкович не сум ај следел ич за тоа викам што мислат и другите. Ја додав и Суарез Наваро и уште 2-3 пара за 1.000 че ми носи 2.700 .

Го пишав Надал да нема тај брејк... 2/2 досега...

И да почне да игра Надал, ке биде многу тешко...

Надал игра слабо или Дарцис е јак? Ти што викаш а?

Јас викам дека ти гледаш некој друг меч, и мислиш дека ги гледаш Дарцис и Надал. Дарцис е еден низок, проќелав, а Надал се гиба во газот пред секој сервис. Ај поврти со далечинското, ќе ги најдеш.

Доколку победи Дарсис,стандард муабети очекувам налик на, слабо играше Надал а тоа што белгиецов гo поремети нема да биде фактор.:rolleyes:
Еве еден почна тоа да го збори,more to follow.;)

Јас викам дека ти гледаш некој друг меч, и мислиш дека ги гледаш Дарцис и Надал. Дарцис е еден низок, проќелав, а Надал се гиба во газот пред екој сервис. Ај поврти со далечинското, ќе ги најдеш.

Малку да се забришеш, ти тече памет.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom