- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.504
- Поени од реакции
- 119.400
Ерани![]()
Ништо чудно, типичен земјаш е Ерани. Со 150 cm висина и сервис од 130 на саат нема што да бара на трева.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ерани![]()
мн повеќе следите тенис од мене па сакам да ве прашам за мислење.
Во план сум да закачам 200е на следново
Малис
Типса
Вавринка
што мислите ? имате некоја забелешка ?
ОД тикетов само малис ме плаши малце.Типса тепа со гаранција
Многу, многу, многу лоша идеја. Типса не знае кај тера, Троицки е добар на трева.
Исто и Вердаско, во своите најдобри денови беше заебан на трева, заради одличниот сервис.
Троицки е добар ама и Типса мора нешто да тепа. Вердаско е доста незгоден играч на трева и на тврда но би требало Малис да тепа, иако стварно ништо не се знае тука, доста неизвесно ќе е.
Мене Вавринка ми е најнесигурен од тие три што ги стави дечково, тој на трева не знае кај тера а Хјуит е доста добар на оваа подлога. Е сеа прашање е колку Лејтон може да издржи долг меч, доколку дојде до тоа нормално.
Се на се многу ризични типови кои никогаш не би ги изиграл на 200 евра.
Типсаревич и Троцки се 2-2 во меѓусебните дуели. Троцки е подобар играч од Типса на трева. Коефициентот од 1.4 на Јанко е смешен, па и сто пати нека победи.
Ерани сосем очекувано излета од турнирот, и тоа од Пиуг, која иако е многу талентирана тенисерка, нема баш игра за на трева.
2-1 за Јанко се екшли.
Нема шанси да земе Троицки, освен Јанко ако не ја залечил „повредата“. Виктор изгуби од Клизан на Истбурн минатата недела, мислам дека и тука ќе го јаде у прво коло. 3-1 конечен.
Исто мораше една од жениве денеска да сјебе, типував на Возњаки, но ете Ерани испадна. Ма да и Возњаки ми е уште сумлива, не дека ќе загуби но ќе тера у три сета.![]()
Не може Возниацки да изгуби од Кабеза Кандела на трева до крајот на светот.
И 2-2 се Троицки против Типса во меѓусебните.
2012 Shanghai Masters Tipsarevic 2 6 7 2R
Troicki 0 2 63
2011 Moscow Tipsarevic 2 6 6 F
Troicki 0 4 2
2009 Bundesliga - men Troicki 2 7 6 2R
Tipsarevic 0 6 3
2008 Moscow Troicki 2 6 6 R16
Tipsarevic 0 3 4
Не може Возниацки да изгуби од Кабеза Кандела на трева до крајот на светот.
И 2-2 се Троицки против Типса во меѓусебните.
2012 Shanghai Masters Tipsarevic 2 6 7 2R
Troicki 0 2 63
2011 Moscow Tipsarevic 2 6 6 F
Troicki 0 4 2
2009 Bundesliga - men Troicki 2 7 6 2R
Tipsarevic 0 6 3
2008 Moscow Troicki 2 6 6 R16
Tipsarevic 0 3 4
Дај твој предлози ајде за денес може ќе ми фати нешто око.Типса се игра значи 100%