The Championship Wimbledon | 24 јуни - 7 јули, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
мн повеќе следите тенис од мене па сакам да ве прашам за мислење.
Во план сум да закачам 200е на следново
Малис
Типса
Вавринка
што мислите ? имате некоја забелешка ?

Ивановиќ ја демолираше Разано во вториот сет со 6-0. Првиот го доби во тај брејк, но доста убедлива беше во него, како најава за тоа што следуваше во вториот сет.

мн повеќе следите тенис од мене па сакам да ве прашам за мислење.
Во план сум да закачам 200е на следново
Малис
Типса
Вавринка
што мислите ? имате некоја забелешка ?

Многу, многу, многу лоша идеја. Типса не знае кај тера, Троицки е добар на трева.

Исто и Вердаско, во своите најдобри денови беше заебан на трева, заради одличниот сервис.

ОД тикетов само малис ме плаши малце.Типса тепа со гаранција

Одлична Ана во првиот меч. Ајде сега да го испратиме Роџер, штотуку започна загревањето.

ОД тикетов само малис ме плаши малце.Типса тепа со гаранција

Типсаревич и Троцки се 2-2 во меѓусебните дуели. Троцки е подобар играч од Типса на трева. Коефициентот од 1.4 на Јанко е смешен, па и сто пати нека победи.

Ерани сосем очекувано излета од турнирот, и тоа од Пиуг, која иако е многу талентирана тенисерка, нема баш игра за на трева.

Многу, многу, многу лоша идеја. Типса не знае кај тера, Троицки е добар на трева.

Исто и Вердаско, во своите најдобри денови беше заебан на трева, заради одличниот сервис.

Троицки е добар ама и Типса мора нешто да тепа. Вердаско е доста незгоден играч на трева и на тврда но би требало Малис да тепа, иако стварно ништо не се знае тука, доста неизвесно ќе е.
Мене Вавринка ми е најнесигурен од тие три што ги стави дечково, тој на трева не знае кај тера а Хјуит е доста добар на оваа подлога. Е сеа прашање е колку Лејтон може да издржи долг меч, доколку дојде до тоа нормално.

Се на се многу ризични типови кои никогаш не би ги изиграл на 200 евра.

Троицки е добар ама и Типса мора нешто да тепа. Вердаско е доста незгоден играч на трева и на тврда но би требало Малис да тепа, иако стварно ништо не се знае тука, доста неизвесно ќе е.
Мене Вавринка ми е најнесигурен од тие три што ги стави дечково, тој на трева не знае кај тера а Хјуит е доста добар на оваа подлога. Е сеа прашање е колку Лејтон може да издржи долг меч, доколку дојде до тоа нормално.

Се на се многу ризични типови кои никогаш не би ги изиграл на 200 евра.

Да не ја расипуваме темата со муабети за кладењето, само една напомена. Кај кладењето е се во соодносот на веројатноста дека некој настан ќе се случи, со вредноста (коефициентот) која ти ја нуди кладилницата дека тој настан ќе се случи. Сите три настани кој дечкото сака да ги изигра, имаат многу поголема веројатност дека нема да се случат, отколку што коефициентот тоа го покажува. Ставени пак во комбо, на еден талон, тоа е веќе рецепт за самоубиство.

Типсаревич и Троцки се 2-2 во меѓусебните дуели. Троцки е подобар играч од Типса на трева. Коефициентот од 1.4 на Јанко е смешен, па и сто пати нека победи.

Ерани сосем очекувано излета од турнирот, и тоа од Пиуг, која иако е многу талентирана тенисерка, нема баш игра за на трева.

2-1 за Јанко се екшли. :D

Нема шанси да земе Троицки, освен Јанко ако не ја залечил „повредата“. Виктор изгуби од Клизан на Истбурн минатата недела, мислам дека и тука ќе го јаде у прво коло. 3-1 конечен.

Исто мораше една од жениве денеска да сјебе, типував на Возњаки, но ете Ерани испадна. Ма да и Возњаки ми е уште сумлива, не дека ќе загуби но ќе тера у три сета. :)

2-1 за Јанко се екшли. :D

Нема шанси да земе Троицки, освен Јанко ако не ја залечил „повредата“. Виктор изгуби од Клизан на Истбурн минатата недела, мислам дека и тука ќе го јаде у прво коло. 3-1 конечен.

Исто мораше една од жениве денеска да сјебе, типував на Возњаки, но ете Ерани испадна. Ма да и Возњаки ми е уште сумлива, не дека ќе загуби но ќе тера у три сета. :)

Не може Возниацки да изгуби од Кабеза Кандела на трева до крајот на светот. :)

И 2-2 се Троицки против Типса во меѓусебните. ;)

2012 Shanghai Masters Tipsarevic 2 6 7 2R
Troicki 0 2 63
2011 Moscow Tipsarevic 2 6 6 F
Troicki 0 4 2
2009 Bundesliga - men Troicki 2 7 6 2R
Tipsarevic 0 6 3
2008 Moscow Troicki 2 6 6 R16
Tipsarevic 0 3 4

Troicki 0 2 63
Troicki 0 4 2
Tipsarevic 0 6 3
Tipsarevic 0 3 4

Од кај го извади ова Бундеслига, фудбал играле. :D

Неверојатно е Возњаки да загуби на трева од некоја Шпанкиња, но Возњаки е ова, лабилна скроз. Останувам на ставот дека нема да ја „сомеле“ и дека Типса тепа, ќе видиме што ќе биде.

Troicki 0 2 63
Troicki 0 4 2
Tipsarevic 0 6 3
Tipsarevic 0 3 4

Дај твој предлози ајде за денес може ќе ми фати нешто око.Типса се игра значи 100%

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom