Вонземјани, НЛО...

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување

Верувате ли дека постојат вонземјани?

• Да

Гласови: 1.736 79,0%
  • Не

Гласови: 461 21,0%

• Вкупно гласачи
    2.197
мене ако ме прашувате дали верувам во вонземјани ке ви одговорам потврдно да секако дека верувам постојат вонземјани , невозможно е да се каже дека сме сами на овој универзум мора да постои некој нешто што не создал нас луѓето со некоја причина или без причина што значи во овај универзум постојат милијарди планети галаксии и др што е интересно дали некој нешто ги создал овие или само се створило тоа воопшто нема да го дознаеме живи освен кога ке бидеме мртви каде што се верува дека душата преминува во втор живот рај или пекол знам само дека постои и друга цивилизација секогаш кога е нокно време секој 2 месец забележувам нло оди цик цак лебди во воздух менува боја и и едноставно си свети никогаш не трепка и на крај исчезнува во темното како да полетува во вселената со доста јака брзина отпочеток јако светла точка па постпено се намалува и исчезнува

мојата омиленa тема, што знаете вие за оваа појава, дали е само еден блеф од страна на американската влада од 50-тите, за да го оттргне вниманието на јавноста од своите експерименти за борбени авиони, или навистина постојат

Дополнување од модератор:

- Апокалипто
ima tolku mnogu planeti vo vselenata sto nema nikakvi sansi da sme idinstveno mesto za ziveenje
na mnogu drugi planeti ima uslovi za zivot taka sto postojat vonzemjani
--- надополнето: 4 јуни 2013 во 12:03 ---
мојата омиленa тема, што знаете вие за оваа појава, дали е само еден блеф од страна на американската влада од 50-тите, за да го оттргне вниманието на јавноста од своите експерименти за борбени авиони, или навистина постојат

Дополнување од модератор:

- Апокалипто
ima tolku mnogu planeti vo vselenata sto nema nikakvi sansi da sme idinstveno mesto za ziveenje
na mnogu drugi planeti ima uslovi za zivot taka sto postojat vonzemjani

Во Перу снимен НЛО во форма на медуза

:eek:на овој да му се забрани влез во зоолишка градина:pos:
инаку отидоа јабана животните-посебно влечугите
секс со вонземјанка има 4 пати годишно:pos:

Hitler da poziveese uste nekoja godina vakvi retardi nema da se ragaa.
Lele covece tesko na zemjava sto mora da trpi vakvi retardi.

This compilation includes many of my favorite NASA UFO encounters/sightings that I have archived over the years. All of these examples (with the exception of the second-to-last one) were captured on film by NASA astronauts or Russian Cosmonauts over the past half-century - showing many amazing examples from different eras - Gemini, Apollo, Apollo/Soyuz Test Project, Skylab, STS, the ISS, plus a couple Russian-source additions from their unmanned Zond and Mir Space Station programs as well thrown in to round things out.

А да гледате древни вонземјани,режисреите може ќе најдат доказ дека и Исус бил вонземјанин.
И да ве прашам?Дали за наредните генерации(по 2000 години)ако остане ајфеловата кула,ке биде дело на вонземјани?
Кој да знае,можеби кинескиот ѕид вонземјани го направиле.
philips-ufo-2000px-rgb-723x1024.jpg

А да гледате древни вонземјани,режисреите може ќе најдат доказ дека и Исус бил вонземјанин.
И да ве прашам?Дали за наредните генерации(по 2000 години)ако остане ајфеловата кула,ке биде дело на вонземјани?
Кој да знае,можеби кинескиот ѕид вонземјани го направиле.
philips-ufo-2000px-rgb-723x1024.jpg

Молим те ако немаш попаметна работа грабни правосмукалката и оди дели рецензии на ДОМАКИНКИ подфорумот.
Ете колку да те удостојам со одговор за кој навистина не заслужуваш Кинескиот ѕид е направен од камења, дрва и земја за кои и ден денес има објаснување како се истите вметнати тамо каде што се.
Пирамидите од друга страна се направени од камени БЛОКОВИ кои тежат (некои од нив) со десетици тони!
Гобекли тепе е исто така зачудувачки 11000п/н/е и исто така е направен од блокови кои тежат ... тежат многу за луге кои наводно тогаш хукале ко мајмуни наоколу!
Објасни ми го Стоун Хеџ со неговите масивни колумни!
И да не ти набројувам повеќе!

Но знаеш што, кога ќе размислам поубаво, комплетно се сложувам со тебе .. тврдам дека човечката цивилизација го има направено сето тоа, на начин и со сили на кои сме денес заборавиле! Сме заборавиле бидејки постои една темна страна (религија, банки, влади ...) која ни ги пере континуирано мозоците и не убедува дека не сме ништо повеќе од дронови кои работат за нивната цел! Се додека такви како тебе ги затвараат мозоците и веруваат на се што mainstream ќе им скува .. сме го на*бале као раса!

Молим те ако немаш попаметна работа грабни правосмукалката и оди дели рецензии на ДОМАКИНКИ подфорумот.
Ете колку да те удостојам со одговор за кој навистина не заслужуваш Кинескиот ѕид е направен од камења, дрва и земја за кои и ден денес има објаснување како се истите вметнати тамо каде што се.
Пирамидите од друга страна се направени од камени БЛОКОВИ кои тежат (некои од нив) со десетици тони!
Гобекли тепе е исто така зачудувачки 11000п/н/е и исто така е направен од блокови кои тежат ... тежат многу за луге кои наводно тогаш хукале ко мајмуни наоколу!
Објасни ми го Стоун Хеџ со неговите масивни колумни!
И да не ти набројувам повеќе!

Но знаеш што, кога ќе размислам поубаво, комплетно се сложувам со тебе .. тврдам дека човечката цивилизација го има направено сето тоа, на начин и со сили на кои сме денес заборавиле! Сме заборавиле бидејки постои една темна страна (религија, банки, влади ...) која ни ги пере континуирано мозоците и не убедува дека не сме ништо повеќе од дронови кои работат за нивната цел! Се додека такви како тебе ги затвараат мозоците и веруваат на се што mainstream ќе им скува .. сме го на*бале као раса!
А ајфеловата кула како ја направиле.Сигурно за кревање на челикот помош од вонземјани со висока технологија имале.

последни анализи се дека во нашата галаксија постојат 60 милијарди планети.а има 100 милијарди галаксии по познатиот свемир.премногу големи бројки за да бидиме сами

А ајфеловата кула како ја направиле.Сигурно за кревање на челикот помош од вонземјани со висока технологија имале.

Аман бре дај малку просурфај што си се закачил за неа како слеп за стап. Видо кој ја направил, види каков, за кого и зашто поклон е!

Секој има некој проблем со некоја појава во општествово, Fringe има со НЛО-то, притисокот му се крева од темава :pos:

Ако постојат кога ќе остварам контакт или кога ќе ме земат мене како кравата на сликата погоре тогаш ќе верувам во НЛО,а кога ќе почнам да раскажувам тогаш апла будала ќе ме направат.
Толку од мене!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom