НЕДЕЛА НА ГОРДОСТА 22-27 ЈУНИ ВО СКОПЈЕ

• Креатор на темата Креатор на темата Michael Myers
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А ха. Стотина хомосексуалци ќе го уништат инаку многу здравото ткиво на Библиска Македонија.

Се ми е јасно...
И оно е веќе уништено. Наркомани, убиства, педофили, силување и ткн. и ткн.

за нивната болест нема декларација ,ниту пак лек само под земја 3 метраа

Извини вака што се убацувам ама твојот стил на изразување многу ме потсетува на ова.

ДАЛИ си еден од нив? Или само ти се идоли?

А ха. Стотина хомосексуалци ќе го уништат инаку многу здравото ткиво на Библиска Македонија.

Се ми е јасно...

Јок. Илјадниците либерали кои ги бранат и поддржуваат истите се показател дека ... something's wrong. А тие, сами по себе, си имаат големи проблеми. ГИ сфаќам. Не им е лесно.

Не ги сфаќам либералите. Кои, пак, треба да бидат заштитен вид. Поагресивни либерали кои во иста реченица можат да бидат космополити, а во друга реченица немаат ни трошка разбирање за „хомофобите“ нема ни во...

Јок. Илјадниците либерали кои ги бранат и поддржуваат истите се показател дека ... something's wrong. А тие, сами по себе, си имаат големи проблеми. ГИ сфаќам. Не им е лесно.

Не ги сфаќам либералите. Кои, пак, треба да бидат заштитен вид. Поагресивни либерали кои во иста реченица можат да бидат космополити, а во друга реченица немаат ни трошка разбирање за „хомофобите“ нема ни во...

Премногу генерализираш, без никаква причина. Не ги сакаш хомосексуалците, затоа што не ги сакаш либералите. Мислам?

Батали либерали, нелиберали, батали генерализации, настрана од сето тоа, немаш никава причина за омраза...

Премногу генерализираш, без никаква причина. Не ги сакаш хомосексуалците, затоа што не ги сакаш либералите. Мислам?

Батали либерали, нелиберали, батали генерализации, настрана од сето тоа, немаш никава причина за омраза...

Никаква омраза. барем не спрема хомосексуалците. Нормално, сум до крајна мера да добијат “право“ на брак и “право“ да добијат дете да посвојат, меѓутоа, освен нивната таква правна интеграција, никакво против од моја страна.

Интересно е како тие мене ме генерализираат, идентификуваат, анализираат, заокружуваат. Искомплексиран, хомофоб, пореметен, болен... само заради тоа што сум „определен“ наспроти нивните барања, нели.

Меѓутоа, од другата страна се наоѓаат либералите, кои доколку некој од геј заедницата сфаќа што се случува, ќе забележи дека повеќе штета им прават него што им помагаат.
Либералите се тие кои ја создаваат таа омраза меѓу несфатениве и хомофобиве, никој друг.
Мислам, едноставно е, имаш милион примери само на форумов, не мораш да одиш понатаму, па да заклучиш од кај никнуваат тие генерализации

Од аспект на оној филинг кој не знам да го дефинирам освен да го опишам „ама не ме прај будала на здрав памет бре кретену...“ (значи изјава која ти се создава во мислите и понатаму ќе процури и ќе биде јавно искажано, и кога ќе добиеш енергија на основа на таа лутина, кога ќе осетиш дека некој те ебе на здрав мозок) кога се осеќаш ... така како што е кажано во заградата, само заради либералното напинање и ставање под нос на „оваа ситуација“ на сите, стари, млади, средновечни и тн, тогаш и те како имам „причина“ за да сејам омраза.

И не ме мрзи да повторувам: имам против либералите, не против хомосексуалците. Вторите си имаат вистински проблеми, а првите си имаат свои сметки, кои најчесто се темелат на лицемерие.

Сум сретнал многу батиња со широки сфаќања, кои нападно ги искажуваат своите сфаќања, за да си набилдаат цена. Just to score a chick, got that? И тн и тн

Ако таквите не заслужуваат да бидат премлатени со бејзбол палка, не знам кој заслужува.

Зошто темите поврзани со хомосексуалност добиваат највеќе постови? Еве имаше една тема за хомосексуалност која достигна 610 страни текст. Да не ја затвореше Ацид досега ке стигнеше до 1000 страници.
Затоа што во едноумието (читај опшество под водство на Маршалот)
имавме во Скопје бар еден признаен и со устав педер и тоа адвокат.
А сега сакавте повеќе,повеќе партиски и запад,е па еве ви го имате
и повеќе хомосексуалци тако звани педери ( или пак лезбејки ).

имам против либералите, не против хомосексуалците.

Ме мрзи да барам по форумот, но сигурен сум дека ти во многу наврати се имаш изразено за хомосексуалците навредливо или потсмешливо. И убаво се сеќавам на еден твој пост со слика на некои српски навивачи, кои се закануваат дека ќе тепаат педери, значи педери, не либерали. Таа слика беше пропратена со насмевка на одобрување од твоја страна...

Затоа што во едноумието (читај опшество под водство на Маршалот)
имавме во Скопје бар еден признаен и со устав педер и тоа адвокат.
А сега сакавте повеќе,повеќе партиски и запад,е па еве ви го имате
и повеќе хомосексуалци тако звани педери ( или пак лезбејки ).
Имало и во тие убави времиња кога беше жив маршалот хомосексуалци, само сите се криеле, не барале права и биле женети ;)
Хомосексуалството не е од вчера. Го имало уште во стара Грција,

Ме мрзи да барам по форумот, но сигурен сум дека ти во многу наврати се имаш изразено за хомосексуалците навредливо или потсмешливо. И убаво се сеќавам на еден твој пост со слика на некои српски навивачи, кои се закануваат дека ќе тепаат педери, значи педери, не либерали. Таа слика беше пропратена со насмевка на одобрување од твоја страна...

Во многу наврати. Точно.
Всушност, јас ја отпочнав алтернативната кампања со потпис (don't discriminate them, beat them with a baseball bat). Не велам не. Меѓутоа, сето тоа си има разумно или неразумно објаснување. И во иднина ќе се случи такво нешто, еден вид на примитивна реакција на „хомофобството“ (?!) мое и наше, нели.
Меѓутоа, сепак, во онаа поозбилна фаза кога ќе се зборува за оваа проблематика, нема да изјавам такво нешто, и како могупати претходно дури и во тие моменти, кога сум исфрлал омраза или потсмев, пак сум успеавал да потенцирам дека, злото се либералите. А болните, секако, се гејојте, нефтатените и сл.

П.С. Заборајв да напоменам и едно од „разумните“ причини за мојот hatred кон педерите, а не само кон либералите.

И сега тврдам, дека секоја појава која во розево парадира низ улиците на Сплит (од таму видов таква појава) и провоцира со својата гејска дезориентација, да, заслужува немерен ќотег, ала Београд, од пред пет шес години.
Крај краева педер, не педер, не ми го ставај тоа под нос.

Complicаted :D

Strejt sum i ja podrzuvam kampanjava , neka si dobijat so si baraat i neka si izparadiraat nisto strasno niti sram niti bruka toa e nivno .
Pogolemi pederi ima vo normalnite luge , prost primer ke go staam Шкорпион deckoto e silen vo srceto bas go citav i prv bese za protestite so albancite i mislam deka bese i izlezen na protestot za razlika od nekoi , taka da koga nekoj vo nesto te podrzava zs i nie da ne im dademe da si uzivaat vo pravata :)

Во многу наврати. Точно.
Всушност, јас ја отпочнав алтернативната кампања со потпис (don't discriminate them, beat them with a baseball bat). Не велам не. Меѓутоа, сето тоа си има разумно или неразумно објаснување. И во иднина ќе се случи такво нешто, еден вид на примитивна реакција на „хомофобството“ (?!) мое и наше, нели.
Меѓутоа, сепак, во онаа поозбилна фаза кога ќе се зборува за оваа проблематика, нема да изјавам такво нешто, и како могупати претходно дури и во тие моменти, кога сум исфрлал омраза или потсмев, пак сум успеавал да потенцирам дека, злото се либералите. А болните, секако, се гејојте, нефтатените и сл.

П.С. Заборајв да напоменам и едно од „разумните“ причини за мојот hatred кон педерите, а не само кон либералите.

И сега тврдам, дека секоја појава која во розево парадира низ улиците на Сплит (од таму видов таква појава) и провоцира со својата гејска дезориентација, да, заслужува немерен ќотег, ала Београд, од пред пет шес години.
Крај краева педер, не педер, не ми го ставај тоа под нос.

Complicаted :D

Ти си тој што дозволува да биде поларизиран, и да ги мрази другите. Сакал или не, те пикнаа во матрицата, и ти си сега хомофобот кои ги мрази либералите, а кои ги жали хомосексуалците. Каде е твојата способност да размислуваш и дејствуваш надвор од таквите шаблони?

Цело време зборуваш за општествениот систем како тешко срање, а сам стануваш злоупотребен од истиот, со тоа што дозволуваш да те вовлечат кај нашите или нивните.

Гледај, стигна да бидеш во ситуација да му дадеш лајк на М.О.П., за кој сум сигурен дека цивилизациски си светлосни години пред него, и тој лајк го даваш затоа што потсвесно мислиш дека си обврзан, бидејќи тој е еден од твоите...

Сакаш да бидеш на иста страна со ретардов?

:) :) :) :D :D гледам и неможам да поверувам ... колку е само уназадена МАКЕДОНИЈА!

Ехехехе што е??

Ти си од понапредните?

Мислиш дека ако имаш близок геј не си сепак во домет на Gay-dar??

Бегај ТАМУ.

Јас барем не лицемерам им кажувам што има да ве мразам кој курац уопште од омраза??

Баталете тие работи, они се казнети дирек со чмарољубието и желбата за него.

Нека има парада, нека има гордост, вие нема да добиете поддршка кај политичарите или се филмате али они вас ќе ве уфилмаат бидејќи се политичари.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom