Donald Sikert
Jane Vitington
- Член од
- 28 ноември 2008
- Мислења
- 8.283
- Поени од реакции
- 5.614
Ебига. Ова е' масло на западњаци; да се уништи и' сето останато здраво ткиво ( општество ).
А, ти ли го претставуваш здравото ткиво?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ебига. Ова е' масло на западњаци; да се уништи и' сето останато здраво ткиво ( општество ).
И оно е веќе уништено. Наркомани, убиства, педофили, силување и ткн. и ткн.А ха. Стотина хомосексуалци ќе го уништат инаку многу здравото ткиво на Библиска Македонија.
Се ми е јасно...
И оно е веќе уништено. Наркомани, убиства, педофили, силување и ткн. и ткн.
Да се подели, што мислиш кој ќе победи ?А, ти ли го претставуваш здравото ткиво?
за нивната болест нема декларација ,ниту пак лек само под земја 3 метраа
А ха. Стотина хомосексуалци ќе го уништат инаку многу здравото ткиво на Библиска Македонија.
Се ми е јасно...
Јок. Илјадниците либерали кои ги бранат и поддржуваат истите се показател дека ... something's wrong. А тие, сами по себе, си имаат големи проблеми. ГИ сфаќам. Не им е лесно.
Не ги сфаќам либералите. Кои, пак, треба да бидат заштитен вид. Поагресивни либерали кои во иста реченица можат да бидат космополити, а во друга реченица немаат ни трошка разбирање за „хомофобите“ нема ни во...
Премногу генерализираш, без никаква причина. Не ги сакаш хомосексуалците, затоа што не ги сакаш либералите. Мислам?
Батали либерали, нелиберали, батали генерализации, настрана од сето тоа, немаш никава причина за омраза...
Затоа што во едноумието (читај опшество под водство на Маршалот)Зошто темите поврзани со хомосексуалност добиваат највеќе постови? Еве имаше една тема за хомосексуалност која достигна 610 страни текст. Да не ја затвореше Ацид досега ке стигнеше до 1000 страници.
имам против либералите, не против хомосексуалците.
Имало и во тие убави времиња кога беше жив маршалот хомосексуалци, само сите се криеле, не барале права и биле женетиЗатоа што во едноумието (читај опшество под водство на Маршалот)
имавме во Скопје бар еден признаен и со устав педер и тоа адвокат.
А сега сакавте повеќе,повеќе партиски и запад,е па еве ви го имате
и повеќе хомосексуалци тако звани педери ( или пак лезбејки ).
Ме мрзи да барам по форумот, но сигурен сум дека ти во многу наврати се имаш изразено за хомосексуалците навредливо или потсмешливо. И убаво се сеќавам на еден твој пост со слика на некои српски навивачи, кои се закануваат дека ќе тепаат педери, значи педери, не либерали. Таа слика беше пропратена со насмевка на одобрување од твоја страна...
Во многу наврати. Точно.
Всушност, јас ја отпочнав алтернативната кампања со потпис (don't discriminate them, beat them with a baseball bat). Не велам не. Меѓутоа, сето тоа си има разумно или неразумно објаснување. И во иднина ќе се случи такво нешто, еден вид на примитивна реакција на „хомофобството“ (?!) мое и наше, нели.
Меѓутоа, сепак, во онаа поозбилна фаза кога ќе се зборува за оваа проблематика, нема да изјавам такво нешто, и како могупати претходно дури и во тие моменти, кога сум исфрлал омраза или потсмев, пак сум успеавал да потенцирам дека, злото се либералите. А болните, секако, се гејојте, нефтатените и сл.
П.С. Заборајв да напоменам и едно од „разумните“ причини за мојот hatred кон педерите, а не само кон либералите.
И сега тврдам, дека секоја појава која во розево парадира низ улиците на Сплит (од таму видов таква појава) и провоцира со својата гејска дезориентација, да, заслужува немерен ќотег, ала Београд, од пред пет шес години.
Крај краева педер, не педер, не ми го ставај тоа под нос.
Complicаted![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
гледам и неможам да поверувам ... колку е само уназадена МАКЕДОНИЈА!