Нови фудбалски дресови

• Креатор на темата Креатор на темата MkDon
  • Време на започнување Време на започнување
Севиља
Sevilla+13+14+Kits+Teaser.jpg

Овој (не знам како се вика) спонзор, кој воедно е и на Ливерпул (и нивните џемпери нели) е УБЕДЛИВО НАЈУЖАСНИОТ кит-мејкер моментално. Какви грдосии човече. :tapp: Ма да овие од Севиља „се правдаат“ дека оваа сезона им се ретро заради јубилеј, ама...

Овој (не знам како се вика) спонзор, кој воедно е и на Ливерпул (и нивните џемпери нели) е УБЕДЛИВО НАЈУЖАСНИОТ кит-мејкер моментално. Какви грдосии човече. :tapp: Ма да овие од Севиља „се правдаат“ дека оваа сезона им се ретро заради јубилеј, ама...

Вориор мислам дека е. :D

Овие на Севиља се измислени за тие на Ливерпул. На „куклата“ додека беа поставени некако ептен ми беа за никаде, овака на играчите и не изгледа толку лошо дресот од првичната добиена слика.
За дресот на Ливерпул нема муабет што да се прај..

Вориор мислам дека е. :D

Така се, ги изгуглав сеа. Сестринска фирма на New Balance се, Амери, од Мичиген. Многу веројатно е наша дијаспора да ги шие дресовиве. :icon_lol:

Значи не е и чудо што се вакви...

Еве и некои други нивни „мастерпис“ дела:

Warrior-Sagan-Tosu.jpg

camisetas_emelec_2013.jpg

Толку се, спонзори на само 5 фудбалски тима до сеа (фала Богу). Иначе биле водечки спонзор во некој си спорт по име Lacroste, прват слушам за таков, и еве како изгледал:

Mens_Lax_1.jpg

Американс. :facepalm:

Кога највија дека сакаат да го откупат договорот на Најк со Јунајтед:oops:, а сега е супер:cool:

Дресовиве од Селта :drk::drk::drk::drk: Поубави дресови немам видено не памтим од кога, свака част!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom