Where is Macedonia?

• Креатор на темата Креатор на темата DRaGaN mebel
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
6 октомври 2012
Мислења
260
Поени од реакции
175
Локација
MOZILLA . . . . . .. . sarena cesma
Веб-сајт
s-static.ak.facebook.com

случајно го најдов видеово и се чудам , толко ли сме мали !!
, барем да кажеа дека сме на Балкан .. .. никој не не забележува , лошо ли е тоа ? треба ли да промовираме пошироко ? или она нашето - молчењето е злато. .

у пичку матер па љево

случајно го најдов видеово и се чудам , толко ли сме мали !!
, барем да кажеа дека сме на Балкан .. .. никој не не забележува , лошо ли е тоа ? треба ли да промовираме пошироко ? или она нашето - молчењето е злато. .

Mногу добро видео, добар показател. Hека видат Mакедонците дека никој не се замара со Македонија - дури не знаат ни каде се наоѓа, секоја држава е позната во светот дали по лошо или по добро ... по нешто.

За да ја знаат МК по добро потребно е многу мака и труд.

Македонецот живее во затворен свет опкружени со своите медиуми од коишто добива впечаток дека цел свет се занимава со нив т.е. со МК( а уствари е обратно)

Гледаш странски медиум и ја сфаќаш реалноста дека мнозинството многу малку знааат за МК.

Епа треба и на Германциве еден Шаќири да им се случи па ќе знаат и они како Англичаниве :pos:
Што те асоцира на Германија ?
-Луѓе што не знаат ништо за Македонија :pos:

Па тие ништо не знаат за историја и гегорафија ,а камо ли па за Македонија:facepalm:

Кога бев на одмор во странство една Германка ме праша дали Македонија е остров ...

Ме фати во тесно, па и реков да.

Иако јас тоа го гледам повеќе како срам за нив, отколку за мене. Јас ги знам сите европски земји и нивните главни градови .. за општа култура се работи, срамота е да си европеец а да не знаеш за постоењето на одредени држави во Европа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom