M
MrzaRules
Гостин
За свои пари секој ќе си оди кај шо сака, а вие колку сакате мрчете. Ок позз.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ok de Crnogorcite ....Ete smeneto..sea?У Србија море направиле?Ај сите таму,пошто комплетно не имаат признаено
ок бре мрза, ај вака. јас ќе ти пцујам се мило и драго, али ти дојди кај мене да престојуваш (имам апартмани за издавање). и како десерт, ќе те тормозам пред да дојдеш/идеш (адекватно на граница), а можда и шлаг ќе ти става мна десертот во вид на кршење на шофершајбна.За свои пари секој ќе си оди кај шо сака, а вие колку сакате мрчете. Ок позз.
не е така. можам, идам, али гејлада НЕДобро, кога ќе ви се разјасни дека 90% од народов иде на одмор во Грција, а останатите 10% сме ние што им јадеме гомна на оние првите затоа што не можеме да отидеме и ние?
не е така. можам, идам, али гејлада НЕ
прочитај ми ги претходните постови, и ќе видиш дека има за исти пари на други места. а згора на тоа и ќе те гледаат ко човек, во вистинска смисла на зборот. од сето набројано, турците се царевиАбе какво тормозење, сигурно едно 200 000 Македонци во годината одат во Грција, се случило на неколку души им ја искршиле колата, и одма тормозеле Грците.
Па јас ко копиљ не можам ни да избројам колку коли со Грчки и Албански регистрации во Скопје сум искршил/изгребал. Грк кога ни се досели во населба секој ден го малтретиравме да вика Македонија, го рогавме како сакаме.
Какво тормозење какви бакрачи, дека има идиоти што ќе те гледаат криво тоа е факт, али јебига за тие пари кур мој што ќе поминеш подобар одмор.
И они имаат нешто против нас и ние против нив, мада повеќе ради полиотика се "мрзиме".
И така нема сигурно таму со Грци да се дружам, 90% од Македонците одат на места кај што Македонците и Србите зафаќаат 90% од смештајот.
Ич не се осеќаш во такви места дека си во Грција или дека некој те дискриминира.
Не збори во твое име за други.Добро, кога ќе ви се разјасни дека 90% од народов иде на одмор во Грција, а останатите 10% сме ние што им јадеме гомна на оние првите затоа што не можеме да отидеме и ние?
Добро, кога ќе ви се разјасни дека 90% од народов иде на одмор во Грција, а останатите 10% сме ние што им јадеме гомна на оние првите затоа што не можеме да отидеме и ние?
И јас им се чудев на паметот на луѓево што идеа на одмор во Грција до пред 2 години.
Сега им се чудам на паметот на луѓево што за истите или повеќе пари тераат далеку понеквалитетен одмор во Македонија.
Што да праиме кога едноставно не не бива за туризам? Да ни дадеа море - и тоа ќе го усеревме. За Охрид имам толку негативни мисли, што не можам да ги сумирам во еден пост. Поминав и до Преспанско пред 2 години, не успеав да најдам ни сместување. Ако планираме да се јачаме, да глумиме патриоти и да тераме одмор во руинирани соби на „Шеќерана“ во Преспа, тогаш океј е. Ама во спротивно Црна Гора, Хрватска и Грција ќе завршат далеку подобра работа.
А што мислиш да има 100 000 педери македонци?? Нема да сме педерска нација?Ако судиш по 5 или 10% од населението тогаш цела држава е богата.
Ама исто така и 5-10% од населението е хомо, по твоја логика сите во државата се хомосексуалци.
Многу голем дел од Македонците коишто се непријавени работат во реалност како што и многу Цигани што работат земаат и социјално.
Неможе 60% од Скопје да е празно преку јули и август и да зборуваме за 5-10%. Значи не зборувам за студентарија, туку за луѓе што живеат во Скопје. За другите 40% не зборувам затоа што Скопје не е населено само со Македонци, туку и со Ш*птари, Турци, Босанци, а скоро 95% од нив не одат на одмор поради нивната религиска перцепција. Колку Ш*птарки, Турчинки или Босанки одат на одмор и тоа сами со друшство? Ниедна така? Значи треба повеќе фактори да се разгледаат, а не само првиот.