Фан клуб - РК Металург

На Коражија му истече договорот.
--- надополнето: 19 јуни 2013 во 23:45 ---
Кога ќе прочитам за "дрим тимов" на Вардар :pos:и како Металург отпушта играчи зашто они ќе биле многу јаки :LOL: кога ќе ми текне на Русиве што го "засилуваат" Вардар и како ние и сите останати ги плескавме на светскиве и европскиве првенства, кога Сиудад (вистински дрим тим) го газеше Чеховски (со истиве овие играчи што сеа ги носат) на заебанција со по 20 разлика :ROFLMAO:....абе тоа ти е тоа, кога немаат луѓе што знаат да бираат и да направат тим...колку пари и да им дадеш пак џабе им е...
Русиве одамна не играат ракомет али ајде може ќе почнат сеа у Вардар може ќе им годи нашава клима :D

Кога ќе прочитам за "дрим тимов" на Вардар :pos:и како Металург отпушта играчи зашто они ќе биле многу јаки :LOL: кога ќе ми текне на Русиве што го "засилуваат" Вардар и како ние и сите останати ги плескавме на светскиве и европскиве првенства, кога Сиудад (вистински дрим тим) го газеше Чеховски (со истиве овие играчи што сеа ги носат) на заебанција со по 20 разлика :ROFLMAO:....абе тоа ти е тоа, кога немаат луѓе што знаат да бираат и да направат тим...колку пари и да им дадеш пак џабе им е...
Русиве одамна не играат ракомет али ајде може ќе почнат сеа у Вардар може ќе им годи нашава клима :D

Абе да,ама ако ги земат и Наумче и Станиќ ко што се шпекулира толку ќе биде од Металург. :icon_lol:
А Бога ми ко што тргнале да даваат исписници.......многу лоша изгледа ситуацијата во моментов.

Кога ќе прочитам за "дрим тимов" на Вардар :pos:и како Металург отпушта играчи зашто они ќе биле многу јаки :LOL: кога ќе ми текне на Русиве што го "засилуваат" Вардар

Кои руси дошле у Вардар?

Абе да,ама ако ги земат и Наумче и Станиќ ко што се шпекулира толку ќе биде од Металург. :icon_lol:
А Бога ми ко што тргнале да даваат исписници.......многу лоша изгледа ситуацијата во моментов.

Тоа е веќе друго, Наумче и Станиќ вредат повеќе од цела руска репрезентација заедно со нивен втор состав!
--- надополнето: 19 јуни 2013 во 23:54 ---
Кои руси дошле у Вардар?

http://kurir.mk/sport/rakomet/12029...o-dogovoreni-uste-trojca-Rusi-i-eden-Slovenec

Курир човече.
Ја ко што знам за Дибиров е официјално само, а тоа е крило кое според мене и те како вреди, не знам дали си гледал како игра. Ако не, провери статистика годинава како изиграл у ЛШ, па после потцени му ги квалитетите.

Курир човече.
Ја ко што знам за Дибиров е официјално само, а тоа е крило кое според мене и те како вреди, не знам дали си гледал како игра. Ако не, провери статистика годинава како изиграл у ЛШ, па после потцени му ги квалитетите.

Дибиров е стварно добар и вреди за сите пари.
--- надополнето: 20 јуни 2013 во 00:03 ---
Курир човече.
Еве не е само курир http://www.balkan-handball.com/balkan/i-stefan-terzic-u-vardaru-stizu-i-rusi/

Наместо да го изгазат Вардар на мечот во Автокоманда Лино си пробуваше некои нови одбрани,,премногу потценувачки влегоа во мечот,без нималку мотивација во одбрана која ги красеше цела сезона,Станиќ очаен,повредата со Киелце си го зеде данокот,баш во најнезогден момент..
Тој меч да го добиеја и можеа со трета постава да одат во последно коло со Вардар...
Самите си се криви,едноставно по секоја цена мораше да се добие тој меч....
Сега доцна е за Лино,можеби и до некаде е во право шо ја извади метлата...
Реално треба/ше одамна една чистка во екипата,еден филтер....посебно кога се работи за играчи како Левов,Коражија,Додер,Козлина, и компанија...
Целиот товар беше на 4,5 играчи во напад+2,3 ца во одбрана....и секако Станиќ....
Можеби ќе се почуствува отсуството на Ракчевиќ,сепак ваков пикер ретко има на лагер,другите шо ги шутнаа или допрва ќе ги избркаат се секако заменливи...
Друго ме чуди,отсекогаш управата била траснпарентна,излегувала секогаш со свој став,сега некако како да се сокрија во карантин...
Премногу срамежливо го почнаа овај проект МЕТЛА...и создавањето на нова екипа....
Сепак Металург стана голем клуб минатите сезони и не доликува јавноста да дознава за сите новости во и околу екипата од индијански портали како ЕКИПА,ПРЕС 24 итн...:tapp:

Леле што убаво се изнасмеа. :) Мислиш сме купиле играчи од 2 Руска лига, а не од Чеховски, кои се и репрезентативци. Никој не вика дека Вардар прави дрим тим, туку дека се обидува да ја одбрани титулата во првенството без проблеми и да се претстави достојно во лига на шампиони со можност и да направи изненадување, да не биде следната сезона во лш само колку да се одигра. Лани се смеевте како имаме во Вардар подпросечни Срби, а тие Срби ви ја земаа титулата и вие останавте само со купот, а сега остана костурот на тимот, со што само се надоплони со и те како квалитетни играчи за мене. Сега смеј се пак, ама прво види си во својот двор па ќе видиш што е резил, резил човече. :) Некој ќе пазари од Хамбург, Копер, Чеховски, Цеље a некој од Зомимак. :) Ќе градите репрезентација, ама репрезентација - Б со играчи од типот, Митревски, Диви, З.Мојсовски, Алушевски,Пецаковски, Димовски, Левов. :coffee:

Леле што убаво се изнасмеа. :) Мислиш сме купиле играчи од 2 Руска лига, а не од Чеховски, кои се и репрезентативци. Никој не вика дека Вардар прави дрим тим, туку дека се обидува да ја одбрани титулата во првенството без проблеми и да се претстави достојно во лига на шампиони со можност и да направи изненадување, да не биде следната сезона во лш само колку да се одигра. Лани се смеевте како имаме во Вардар подпросечни Срби, а тие срби ви ја земаа титулата и вие останавте само со купот, а сега остана костурот на тимот, со што само се надоплони со и те како квалитетни играчи за мене. Сега смеј се пак, ама прво види си во својот двор па ќе видиш што е резил, резил човече. :) Некој ќе пазари од Хамбург, Копер, Чеховски, Цеље a некој од Зомимак. :) Ќе градите репрезентација, ама репрезентација - Б со играчи од типот, Митревски, Диви, З.Мојсовски, Алушевски,Пецаковски, Димовски, Левов. :coffee:

Ти сфаќаш дека Металург имаше подобар тим? Јасно ти е дека изгубија затоа што несериозно експериментираа во автокоманда? На одлучувачкиот натпреварот во кале беа со 5 повредени првотимци!
Металург играше во 3 од 4 натпревари на исто рамниште со Килце тим кој го доби Кил на фајнлфорот! Мислиш дека во полн состав ќе има проблем да го добие Вардар?
Факт е дека тимот ви се состоеше од потпросечни срби.
Освоивте титула затоа што Металург го погодија повреди не затоа што вашите срби станаа добри играчи.
Од кај и да пазарите ви е џабе вас ракометарите по се изглеа ви ги купува некоја трудна жена, не гледам некое друго објаснување.

Леле што убаво се изнасмеа. :) Мислиш сме купиле играчи од 2 Руска лига, а не од Чеховски, кои се и репрезентативци. Никој не вика дека Вардар прави дрим тим, туку дека се обидува да ја одбрани титулата во првенството без проблеми и да се претстави достојно во лига на шампиони со можност и да направи изненадување, да не биде следната сезона во лш само колку да се одигра. Лани се смеевте како имаме во Вардар подпросечни Срби, а тие Срби ви ја земаа титулата и вие останавте само со купот, а сега остана костурот на тимот, со што само се надоплони со и те како квалитетни играчи за мене. Сега смеј се пак, ама прво види си во својот двор па ќе видиш што е резил, резил човече. :) Некој ќе пазари од Хамбург, Копер, Чеховски, Цеље a некој од Зомимак. :) Ќе градите репрезентација, ама репрезентација - Б со играчи од типот, Митревски, Диви, З.Мојсовски, Алушевски,Пецаковски, Димовски, Левов. :coffee:

Пецаковски дури играше кај вас беше најдобар бек само многу го кочат повредите, а иначе и ова година вие немавте подобар бек од него.;)

Никој не ви е крив што имате глуп тренер, што не знаеше да ги ротира и одмара играчите. Кој ќе издржи да игра на толку утакмици? Никој не ви е крив што сакаше да се курчи и да им игра со прва постава на Пелистер, па ви се повреди Гоце. Никој не ви е крив што не не победивте во Автокоманда, тука и бевте скоро комплетни, ама Червар изиграваше мангуп па изгубивте меч за титула. Ако си одат дел од играчите како што се шпекулира, а се засилувате со играчи од типот на Пецаковски, не, нема да имате шанса. А дали е џабе не можеш сега да кажеш, така си правевте и филмчиња лани дека ќе не победите со 10 разлика, а ви одржавме лекција оваа сезона. Вардар ни еднаш не беше надмудрен од Металург. ;) И мојот пост беше наменет за твојот сарказам за нашите засилувања што ги пазариме од европски клубови, а не си погледнал вие од акде носите играчи и кој ви заминаа од клубот. За останатото се виде кој е посилен и кој е шампион на Македонија :pipi:. Поздрав од врвот :свиркам:

Пецаковски дури играше кај вас беше најдобар бек само многу го кочат повредите, а иначе и ова година вие немавте подобар бек од него.;)

Мене ме заболе патлакот дали сме имале подобар бек од Пецаковски :гик:
Важно убаво ве плеснавме :coffee:

2vn5h79.jpg

:cenzura:

Никој не ви е крив што имате глуп тренер, што не знаеше да ги ротира и одмара играчите. Кој ќе издржи да игра на толку утакмици? Никој не ви е крив што сакаше да се курчи и да им игра со прва постава на Пелистер, па ви се повреди Гоце. Никој не ви е крив што не не победивте во Автокоманда, тука и бевте скоро комплетни, ама Червар изиграваше мангуп па изгубивте меч за титула. Ако си одат дел од играчите како што се шпекулира, а се засилувате со играчи од типот на Пецаковски, не, нема да имате шанса. А дали е џабе не можеш сега да кажеш, така си правевте и филмчиња лани дека ќе не победите со 10 разлика, а ви одржавме лекција оваа сезона. Вардар ни еднаш не беше надмудрен од Металург. ;) И мојот пост беше наменет за твојот сарказам за нашите засилувања што ги пазариме од европски клубови, а не си погледнал вие од акде носите играчи и кој ви заминаа од клубот. За останатото се виде кој е посилен и кој е шампион на Македонија :pipi:. Поздрав од врвот :свиркам:
У право си за ротациите премногу се форсираа сите од прва постава па на крај го јадевме...
Пецаковски е ѕвер за тие вашите ;)
Туку мене ми е страв поради оваа вашава авантура у лига на шампиони од наредна сезона пак да не играме квалификации :unsure:

У право си за ротациите премногу се форсираа сите од прва постава па на крај го јадевме...
Туку мене ми е страв поради оваа вашава авантура у лига на шампиони од наредна сезона пак да не играме квалификации :unsure:

Нема ти што да мислиш за Вардар, ако сте толку јаки на рамниште на Киелце лесно ќе ги поминете и квалификациите, нема од што да стравуваш :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom