EX-YU филмови

• Креатор на темата Креатор на темата BliND
  • Време на започнување Време на започнување
Rane, definitivno najdobar,isto taka megu podobrite,e Munje, Kad porastem bicu kengur,Bumerang.Serii Zikina dinastija delovite gi imam gledano preko 1000pati i nikad ne mi e dosadno,normalno ima mn dobri srpski filmovi golem del od niv gi imam zakon se pravat dobri filmovi.

Го има ли некој Шишање гледано?

Торент или рапидшер од Шишање?Некој :D

Или на делови ако сакате

watch

:vozbud:

Си се изнамачил. Стај го само 1/10 другите сами ќе излезат по завршување на клипот :)

Си се изнамачил. Стај го само 1/10 другите сами ќе излезат по завршување на клипот :)
абе си реков да не сака некој тука на кајгана да ги гледа да не oтвара директно you tube :pos2:

Рани и Ми нисмо анџели серијалот.Дај кажете од кај да го спуштам A Serbian Movie ,на zamunda го немаше!

Сиви Камион Црвене Боје ! добар ! :pos2: :tv:

Моментално овај од торент го симнувам после гледање коментар:

Го гледаше ли некој филмот Шишање, планирам да го гледам па да чујам коментари дали вреди?

Зависи од вкусот..Секој ќе ти даде различни коментари. Филмот има добар почеток и ништо друго. Од слаба глума, до премногу скратени сцени, неповрзаност итн. Мене воопшто не ме бендиса (имаше некој добри делови, но се на се не е она што го величеа сите) :smir:

Го гледаше ли некој филмот Шишање, планирам да го гледам па да чујам коментари дали вреди?
Филмот има добра приказна, "фајнл тач" поента и тоа, премногу скратени цени, на моменти лоша глума со што според мене го прави малку глуп филмот, и крајот е лош, многу лош.

Зависи од вкусот..Секој ќе ти даде различни коментари. Филмот има добар почеток и ништо друго. Од слаба глума, до премногу скратени сцени, неповрзаност итн. Мене воопшто не ме бендиса (имаше некој добри делови, но се на се не е она што го величеа сите) :smir:

Филмот има добра приказна, "фајнл тач" поента и тоа, премногу скратени цени, на моменти лоша глума со што според мене го прави малку глуп филмот, и крајот е лош, многу лош.

Се сложвам со дечките за скратените сцени, лошата глума и лошиот крај. И идеата за филмот не ми изгледаше оригинална, се осекав како да гледам бледа копија на Romper Stomper.
Уште едно разочарување после Српски филм.

Крајот на „Шишање“ е стварно катастрофален, а и филмот не е нешто посебно.

Инаку, да прашам дали некој го има гледано „Монтевидео - бог те видео“, првенецот на Драган Бјелогрлиќ. Кога бев у Србија пред месец дена го имаше у кино ама немав време и не го глеав.

Иначе за оние кои не знаат у филмов се работи за фудбалот во триесеттите години од прошлиот век и успехот на тогашната репрезентација на Југославија.

Улоги: Никола Ѓуричко, Бранимир Брстина, Милош Биковиќ, Виктор Савиќ (Реља од „Шишање“) и др.

Филмов е прогласен и за филм на годината во Србија

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom