EX-YU филмови

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Rane, definitivno najdobar,isto taka megu podobrite,e Munje, Kad porastem bicu kengur,Bumerang.Serii Zikina dinastija delovite gi imam gledano preko 1000pati i nikad ne mi e dosadno,normalno ima mn dobri srpski filmovi golem del od niv gi imam zakon se pravat dobri filmovi.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.630
Поени од реакции
59.546
Си се изнамачил. Стај го само 1/10 другите сами ќе излезат по завршување на клипот :)

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.419
Поени од реакции
8.542
Си се изнамачил. Стај го само 1/10 другите сами ќе излезат по завршување на клипот :)
абе си реков да не сака некој тука на кајгана да ги гледа да не oтвара директно you tube :pos2:

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.175
Поени од реакции
18.243
Рани и Ми нисмо анџели серијалот.Дај кажете од кај да го спуштам A Serbian Movie ,на zamunda го немаше!

Strumi4an4e

Кајгана Момче
Член од
1 март 2007
Мислења
240
Поени од реакции
1
Сиви Камион Црвене Боје ! добар ! :pos2: :tv:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Моментално овај од торент го симнувам после гледање коментар:

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Го гледаше ли некој филмот Шишање, планирам да го гледам па да чујам коментари дали вреди?
Зависи од вкусот..Секој ќе ти даде различни коментари. Филмот има добар почеток и ништо друго. Од слаба глума, до премногу скратени сцени, неповрзаност итн. Мене воопшто не ме бендиса (имаше некој добри делови, но се на се не е она што го величеа сите) :smir:

A

Auditore

Гостин
Го гледаше ли некој филмот Шишање, планирам да го гледам па да чујам коментари дали вреди?
Филмот има добра приказна, "фајнл тач" поента и тоа, премногу скратени цени, на моменти лоша глума со што според мене го прави малку глуп филмот, и крајот е лош, многу лош.

Џ.

Ќутам на различни теми!
Член од
14 јули 2007
Мислења
868
Поени од реакции
183
Зависи од вкусот..Секој ќе ти даде различни коментари. Филмот има добар почеток и ништо друго. Од слаба глума, до премногу скратени сцени, неповрзаност итн. Мене воопшто не ме бендиса (имаше некој добри делови, но се на се не е она што го величеа сите) :smir:
Филмот има добра приказна, "фајнл тач" поента и тоа, премногу скратени цени, на моменти лоша глума со што според мене го прави малку глуп филмот, и крајот е лош, многу лош.
Се сложвам со дечките за скратените сцени, лошата глума и лошиот крај. И идеата за филмот не ми изгледаше оригинална, се осекав како да гледам бледа копија на Romper Stomper.
Уште едно разочарување после Српски филм.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.279
Крајот на „Шишање“ е стварно катастрофален, а и филмот не е нешто посебно.

Инаку, да прашам дали некој го има гледано „Монтевидео - бог те видео“, првенецот на Драган Бјелогрлиќ. Кога бев у Србија пред месец дена го имаше у кино ама немав време и не го глеав.

Иначе за оние кои не знаат у филмов се работи за фудбалот во триесеттите години од прошлиот век и успехот на тогашната репрезентација на Југославија.

Улоги: Никола Ѓуричко, Бранимир Брстина, Милош Биковиќ, Виктор Савиќ (Реља од „Шишање“) и др.

Филмов е прогласен и за филм на годината во Србија

Kajgana Shop

На врв Bottom