Пивофест 2013 (18 - 21.07.2013)

• Креатор на темата Креатор на темата Network
  • Време на започнување Време на започнување
Многу сиромашна понуда на бината, особено оваа година. (n)

Разочарувачки е.

Но, како и секогаш ќе се обидам да си поминам убаво со ефтиното пиво и друштвото. (y)

Многу сиромашна понуда на бината, особено оваа година. (n)

Разочарувачки е.

Но, како и секогаш ќе се обидам да си поминам убаво со ефтиното пиво и друштвото. (y)

Сега е таман. :icon_lol:

Значи оваа година нема рушење рекорди во испиено пиво и изедена скара како пред две години кога цела Македонија беше во Прилеп за хероината Цеца.

Па нели Swedish House Mafia ќе ги носеа?

:vozbud::vozbud::vozbud:

strumica open e sto pati podobar i so podobri pevalki :)

Ни Шведиш ни Ина, ни мина не ме интересира. Се бара рок состав кој салам че испука, по можност ако е наше Аранџеле/Ласт Експедишн, ако е од околијава Хладно, Лету, Гоблини, Куд Идијоти (отпајџа оти почина пејачот) и така. И Лет 3 можи.

Можно е да има дополнување со уште нови имиња .....и уште многу изненадувања... :свиркам:

Одприлика ? Мизар, Архангел ? Или утешна награда Бајага ?

Ни Шведиш ни Ина, ни мина не ме интересира. Се бара рок состав кој салам че испука, по можност ако е наше Аранџеле/Ласт Експедишн, ако е од околијава Хладно, Лету, Гоблини, Куд Идијоти (отпајџа оти почина пејачот) и така. И Лет 3 можи.

Си ги слушал овие 2 Cellos ?

Си ги слушал овие 2 Cellos ?

Дечките ја имаат мојата почит, но не и максимално задоволство. Тие ми се ок, само за да ги слушам и гледам во изведбата. Јас сакам башка гледање да се изнаскокам и изнафрлам енергија наоколу. Тоа обично вклучува бенд, со тапани, бас, гитара, пејач и така :)

Дечките ја имаат мојата почит, но не и максимално задоволство. Тие ми се ок, само за да ги слушам и гледам во изведбата. Јас сакам башка гледање да се изнаскокам и изнафрлам енергија наоколу. Тоа обично вклучува бенд, со тапани, бас, гитара, пејач и така :)

Важно е дека Inna ке ни пее за пиво фест :P

уживајте

Секоја година се послабо и се посељачки. Па и планираат само по 2 изведувачи во една вечер или планираат да потполнат со некои наши бендови? Вера Јанковиќ е онаа старана што е водителка на Макфест?!

Халид Бешлиќ можда не е твојот Skrillex ама то дека е сељак размисли уш еднаш...
Шо не е сељачки за вас ? One Direction да ги викниме оти се во мода дечките...?

Халид Бешлиќ можда не е твојот Skrillex ама то дека е сељак размисли уш еднаш...
Шо не е сељачки за вас ? One Direction да ги викниме оти се во мода дечките...?

Ja мислам Шабан или пошто е зафатен у последно време, бекап солуција Синан.

Али за Шабан бубрег давам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom