Erich Zann
Модератор
- Член од
- 13 мај 2012
- Мислења
- 14.650
- Поени од реакции
- 31.879
turvior батка ја лошо ти се најавив, мислев овој месец еИстото важи
Инаку најверојатно ќе одам на 18ти![]()
Ноу Пробљем. Се разбираме

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
turvior батка ја лошо ти се најавив, мислев овој месец еИстото важи
Инаку најверојатно ќе одам на 18ти![]()
Многу сиромашна понуда на бината, особено оваа година.
Разочарувачки е.
Но, како и секогаш ќе се обидам да си поминам убаво соефтинотопиво и друштвото.![]()
Па нели Swedish House Mafia ќе ги носеа?
![]()
Можно е да има дополнување со уште нови имиња .....и уште многу изненадувања...![]()
Ни Шведиш ни Ина, ни мина не ме интересира. Се бара рок состав кој салам че испука, по можност ако е наше Аранџеле/Ласт Експедишн, ако е од околијава Хладно, Лету, Гоблини, Куд Идијоти (отпајџа оти почина пејачот) и така. И Лет 3 можи.
Одприлика ? Мизар, Архангел ? Или утешна награда Бајага ?
Си ги слушал овие 2 Cellos ?
Одприлика ? Мизар, Архангел ? Или утешна награда Бајага ?
Дечките ја имаат мојата почит, но не и максимално задоволство. Тие ми се ок, само за да ги слушам и гледам во изведбата. Јас сакам башка гледање да се изнаскокам и изнафрлам енергија наоколу. Тоа обично вклучува бенд, со тапани, бас, гитара, пејач и така![]()
Секоја година се послабо и се посељачки. Па и планираат само по 2 изведувачи во една вечер или планираат да потполнат со некои наши бендови? Вера Јанковиќ е онаа старана што е водителка на Макфест?!
Халид Бешлиќ можда не е твојот Skrillex ама то дека е сељак размисли уш еднаш...
Шо не е сељачки за вас ? One Direction да ги викниме оти се во мода дечките...?