Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
stole na sledna sobiranka(na koja i ja zdravje kje prisustvuvam) ako doneses barem dve pikjinja, racunaj se ti e oprosteno od mene spamaj si kolku sakas nema da mi smeta :D

тоа брат не ама можам да донесам едно 2/30 кила вино и едно 10 кила ракија па да ја дотерае.Имам братучед уче у ск ако наредната сезона освоеме титула живи здрави тражете дека да се запиеме едно убаво :D.Да е кафана секако,со жива музика
--- надополнето: 17 јуни 2013 во 21:25 ---
гледајте го одуамади за нигерија даде гол тој е наше дете
--- надополнето: 17 јуни 2013 во 21:26 ---
еве уште еден гол на одуамади

Хет трик на Одуамади, Алегри го уништи, можеше да биде добра замена за Ибра :icon_lol:, али јбг, сите ги уништува Алегри :icon_lol:

да и него и Соломон или како е дечково го немаат гледано 1 секунда го убија од пцуење Алегри зошто не играл :)

2/30 кила вино и едно 10 кила ракија :pos:немој после да не викаш да ти копаме на лозјето. :icon_lol:
брат тие 30 кила вино и 10 кила ракија се капка у морето :D,со другарите е денеска пиеме црвено шо е мн многу е,а за ракијата па да не зборам.Само добра седенка со добро мезе можеме да ја договореме ;).
--- надополнето: 18 јуни 2013 во 02:14 ---
Спорт Италија јавува дека Јувентус се договори околу трансферот на Тевез. 12 милиони на Сити и 5.5 милиони годишно за играчот.
Тв Скај јавува дека Одуамади ќе се приклучи на првиот тим на Милан во јули. Галијани го повика Алегри по победата на Нигерија над Тахити.

@tancredipalmeri
Thiago Alcantara has informed Barcelona of his intention to leave, according to catalan sport paper Sport. At least two offers from Premier

ајде Галијани сад или никад. :) :) :) :) :) :) :)

@Milanello
Manchester City have backed out of the race for El Shaarawy - for now. Their main focus is on Isco. @OfficialEl92 [GdS]
@Milanello
Galliani was in Monte Carlo earlier today.

Галијани оди да го продава Боатенг за Алкантара...
Или си бара купец за Шарави :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:

Нека не си праат бајрам со паметот и спортиталија и циганите, гадниот е наш играч, само се чека Робињо да замине...

тоа брат не ама можам да донесам едно 2/30 кила вино и едно 10 кила ракија па да ја дотерае.Имам братучед уче у ск ако наредната сезона освоеме титула живи здрави тражете дека да се запиеме едно убаво :D.Да е кафана секако,со жива музика
--- надополнето: 17 јуни 2013 во 21:25 ---
гледајте го одуамади за нигерија даде гол тој е наше дете
--- надополнето: 17 јуни 2013 во 21:26 ---
еве уште еден гол на одуамади

Викате Јувенташи на пиење :love:?
--- надополнето: 18 јуни 2013 во 06:48 ---
брат тие 30 кила вино и 10 кила ракија се капка у морето :D,со другарите е денеска пиеме црвено шо е мн многу е,а за ракијата па да не зборам.Само добра седенка со добро мезе можеме да ја договореме ;).
--- надополнето: 18 јуни 2013 во 02:14 ---
Спорт Италија јавува дека Јувентус се договори околу трансферот на Тевез. 12 милиони на Сити и 5.5 милиони годишно за играчот.
Тв Скај јавува дека Одуамади ќе се приклучи на првиот тим на Милан во јули. Галијани го повика Алегри по победата на Нигерија над Тахити.

Не следете спорт Италија луѓе само Ди Марцио во Италија ништо друго не заслужва да се земи во предвид а камоли да се помисли дека е вистина. Дека сме блиску за Тевез и дека ве поминавме во преговорите да но состанокот со Сити за сумата допрва треба да се случи т.е. денес или утре така нешо беше :)

Викате Јувенташи на пиење :love:?
--- надополнето: 18 јуни 2013 во 06:48 ---

Не следете спорт Италија луѓе само Ди Марцио во Италија ништо друго не заслужва да се земи во предвид а камоли да се помисли дека е вистина. Дека сме блиску за Тевез и дека ве поминавме во преговорите да но состанокот со Сити за сумата допрва треба да се случи т.е. денес или утре така нешо беше :)

Абе да,вие со години не престигнувате во трките за напаѓачи,де за Џеко,де за Балотели.....сеа најверојатно и за Тевез ќе не престигнете.

:LOL:

Абе Столе копаш ли? Нели ако копаш ќе пиеш ако не нема. :D :icon_lol:
Галијани изјави дека Тевез нема да го изневери. На состанокот беше и Марота.

А после излезе вест дека Јувентус не сакаат да пречат во трансферот на Тевез
Се чека да се продаде Робињо.

Во Монте Карло или е по продажба на Боатенг или Робињо.
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=115001
Ел Шарави? малку ли им се Фалкао и Родригез? Ќе се воведел финанскиски фер плеј како не они нека трошат по 150 мил за 3 играчи.

Он е верен на клубот и нема да оди во друг италијански клуб. :pipi: Мајмун некој!
http://www.tuttomercatoweb.com/serie-a/fiorentina-ambrosini-vicino-al-si-457770
Nocerino's agent: "Roma are interested in my client, and Fiorentina have offered one of their players in exchange for Nocerino.

Абе да,вие со години не престигнувате во трките за напаѓачи,де за Џеко,де за Балотели.....сеа најверојатно и за Тевез ќе не престигнете.

:LOL:

Јувентус никогаш не покажал интерес за Балотели

Јувентус никогаш не покажал интерес за Балотели

Никогаш,само вечерта пред да трга за Милано се обидоа да го high jack-нат трансферот ко што им направивте на сиротине Фиорентина.

Стварно сте тешки лепешки во тој поглед.

Абе Столе копаш ли? Нели ако копаш ќе пиеш ако не нема. :D :icon_lol:
Галијани изјави дека Тевез нема да го изневери. На состанокот беше и Марота.

А после излезе вест дека Јувентус не сакаат да пречат во трансферот на Тевез
Се чека да се продаде Робињо.

Во Монте Карло или е по продажба на Боатенг или Робињо.
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=115001
Ел Шарави? малку ли им се Фалкао и Родригез? Ќе се воведел финанскиски фер плеј како не они нека трошат по 150 мил за 3 играчи.

Он е верен на клубот и нема да оди во друг италијански клуб. :pipi: Мајмун некој!
http://www.tuttomercatoweb.com/serie-a/fiorentina-ambrosini-vicino-al-si-457770
Nocerino's agent: "Roma are interested in my client, and Fiorentina have offered one of their players in exchange for Nocerino.
Не копам другар,али секој викенд сам на певалка :D,сеа како шо дојде лето ке биде интересно,една летна бавча шо има жива музика,пеачка и бунарче (бело вино,кисела вода,портокал,мандарини,лимон).И до даска:D.

Него овие наште не е лошо тај одуамади да си го вратеме,у формација 4-3-2-1 може да го користеме десно,оти сиг така нешто ке се игра а на хартија ке пишува 4-3-1-2не е лошо да се врате дечкото,а за тевез незнам веке почнаа све и свашта да пишуват.Сеа и дидак вила пишуват дека нема да си иде.
--- надополнето: 18 јуни 2013 во 13:03 ---
Галијани ќе преговара во Монте Карло...
--------------------------------------------------------------------------
Адријано Галијани има закажана средба за денес во Монте Карло, за да разговара со претставниците на Монако. На средбата требаше да присуствува и Мино Раиола. Тврди дека нема да се зборува за Робињо, ниту за Ел Шарави, бидејќи Монако немаат потреба да се зајакнуваат во нападот по привлекувањето на Фалкао и Родригез. Според Џанлука Ди Марцио станува збор за Боатенг.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom