Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А ова за отказите од Металург, стварно е срамота ако е вистина. Па добро бе не можеа да почекаат некој ден? Јас не велам дека треба некој да им се меша во плановите за идната сезона и ако овие играчи не им се вклопуваат не е страшно, ама не ден-два пред клучен натпревар за репрезентација не се прави тоа бре...
П.С. Ако е вистина, еве му шанса на Вардар да си лапни 2 супер одбранбени играчи и да покажат дека стварно играат македонци. И Велко Марковски и Ацо Јоноски се цела класа подобри од одбранбените на Вардар (Кукоски, Абутовиќ и Драгаш).

1 - DEN SRB CRO ESP , 2 - CZE FRA SWE ISL, 3 - MKD BLR MNE HUN, 4 - POL NOR AUS RUS
По некои пресметки (не мои, само пренесувам)...Значи неофицијално...
Не сакам да бидам оф топик, ама мало сутра дека биле класа подобриП.С. Ако е вистина, еве му шанса на Вардар да си лапни 2 супер одбранбени играчи и да покажат дека стварно играат македонци. И Велко Марковски и Ацо Јоноски се цела класа подобри од одбранбените на Вардар (Кукоски, Абутовиќ и Драгаш).
), не ни требаат, се надевам Струмоца ќе си ги земе за да имаме уште еден конкурентен тим Чешка во втор барабан, Полска во четврт? Многу нелогичности... како и да е шансите наши се скоро исти во кој барабан и да бидеме пошто ако е така Русија и Норвешка што се силни репрезентации би биле во четврт барабан!?
Али пак ќе кажам, не е ова официјално...Не сакам да бидам оф топик, ама мало сутра дека биле класа подобри[quote="Xsago, post: 5945750, member: 66460"
П.С. Ако е вистина, еве му шанса на Вардар да си лапни 2 супер одбранбени играчи и да покажат дека стварно играат македонци. И Велко Марковски и Ацо Јоноски се цела класа подобри од одбранбените на Вардар (Кукоски, Абутовиќ и Драгаш).
), не ни требаат, се надевам Струмоца ќе си ги земе за да имаме уште еден конкурентен тим mislam deka ovie bi bile sheshirite spored rezultatite i pravilata :
1. DEN, SPA, FRA, POL
2. CRO, ICE, SRB, CZE
3. SWE, BLR, NOR, AUS
4. MNE, HUN, MKD, RUS
Не знам кои правила си ги гледал...Моментот кога гледаш дека Германија нема да игра на Европско. Онака ми иде натпреварот во Ниш пред очи и со ептен голем сеир ја дочекав информацијата.
Инаку браво момци. Има ли снимка од пеналот на Кирца, знаете на кој мислам, она мајсторијата при крај?

Како што напишав една страна поназад, Полска заврши втора во својата група, нема шанси да е во прв шешир...Шведска заврши прва во таа група, значи не може да биде во трет шеширНе знам кои правила си ги гледал...
Моментот кога гледаш дека Германија нема да игра на Европско. Онака ми иде натпреварот во Ниш пред очи и со ептен голем сеир ја дочекав информацијата.
Инаку браво момци. Има ли снимка од пеналот на Кирца, знаете на кој мислам, она мајсторијата при крај?
1 - DEN SRB CRO ESP , 2 - CZE FRA SWE ISL, 3 - MKD BLR MNE HUN, 4 - POL NOR AUS RUS
По некои пресметки (не мои, само пренесувам)...Значи неофицијално...