Се двоумиш дали да гледаш филм? Јас не, ако е срање, не го гледам по втор пат, ако е убав, ќе го гледам по втор/трет пат.Не знаев каде да прашам, но навистина имам желба да го гледам филмот „Armaggedon“ а сакам да слушнам некои коментари/критики и дали е предлог филмот за гледање.
Ако може кратка рецензија од некој
Браво, гледан ми е филмот одамна но е дефинитивно добар. Одличен избор.Judgement Night (1993)
Постар филм али е закон , одличен избор на глумци . Група на другари ќе брзаат да стигнат од еден град во друг да стигнат да гледаат утакмица , но ќе стигнат на друго место :helou:
Да, но сепак сакав да слушнам мислења за филмот пред да го гледам, секако ќе го гледам, но океј, да видам позитивни/негативни мислења :smir:Се двоумиш дали да гледаш филм? Јас не, ако е срање, не го гледам по втор пат, ако е убав, ќе го гледам по втор/трет пат.
Ти си љубител на Shopp Till I Dropp комедии, шо да ти речам за научна фантастика? Хм... Гледај го па ќе видиш, ако се двоумиш дали да гледаш ЕДЕН филм, не прашувај дали е добар. А ако се двоумиш меѓу 2-3 филма, кој попрв да го пуштиш, е тогаш да прашаш кој е подобар.
За мене, според мој вкус, Армагедон е многу добар филм.
гледај го, филмов е баш американски со лесна приказна па и од тука е вицот „Да беше Брус Вилис во Титаник, немаше да пропадне “, но сепак се е одлично скоцкано и филмчето е интересно и секогаш го гледам кога го даваат на ТВ. Кастингот и глумата се одлични и секако одличниот саундтрак. Приказната опасен астероид е на пат да ја уништи земјата и нормално генијалциве од наса излегуваат со неколку сценарија да ја спасат... Оцена: 7/10Да, но сепак сакав да слушнам мислења за филмот пред да го гледам, секако ќе го гледам, но океј, да видам позитивни/негативни мислења :smir: