- Член од
- 6 февруари 2013
- Мислења
- 39
- Поени од реакции
- 10
Знам дека можеби темава и тоа што ме мачи може да е на погрешно место, ама ете.. незнаев дали веќе постои нешто вакво. Во секој случај мислам дека ќе е доста од помош, за некој како мене на пример! х) Вака, јасно ни е на сите дека патувањето, посебно во Европа ни е олеснето бидејќи не ни е потребна виза. Но што е со дестинациите за кои ни е потребна виза и кои не се “актуелни“ по агенцииве? Како и за дестинациите кои немаат амбасади тука кај нас? Знам, има надлежни органи во другиве земји, но понекогаш и откривањето на истите е малку тешко и зезнато.
Знам дека има многу луѓе кои се по патувањето и верувам дека има доста кои се запознаени за вакви работи. Конктретно ме интересира дали е некој запознаен со тоа каде треба да се обратам за виза за во Венецуела? Да, потребна ни е виза, но малку потешко ми оди откривањето како да ја обезбедам истата.
Се надевам дека ќе ја најдете темава од помош, и се надевам дека има доста луѓе кои ќе може да не упатат и да ни помогнат за да ни се олесни патувањето.
Знам дека има многу луѓе кои се по патувањето и верувам дека има доста кои се запознаени за вакви работи. Конктретно ме интересира дали е некој запознаен со тоа каде треба да се обратам за виза за во Венецуела? Да, потребна ни е виза, но малку потешко ми оди откривањето како да ја обезбедам истата.
Се надевам дека ќе ја најдете темава од помош, и се надевам дека има доста луѓе кои ќе може да не упатат и да ни помогнат за да ни се олесни патувањето.