Staufer
Драган Богдановски
- Член од
- 17 јануари 2008
- Мислења
- 16.828
- Поени од реакции
- 22.927
Во други фан клубови не ни го ставаат детето наше во такви безвезни слики.![]()
Аман чувствителни станавте
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во други фан клубови не ни го ставаат детето наше во такви безвезни слики.![]()
Аман чувствителни станавтеПорано се смејвме на слики каде што во 16-никот на Кан имаше 10 кила банани па сега за еден цртан ве заболе. Дај олабајте малце, што е ова едно мислејне да неможе да се каже без жестоки реплики. Секој си има право на мислејне и да си го каже.

Игорче нормално си зборуваме, не се лути и ти. Не викаме ние да не си го кажуваш мислењето, ама малку и ти се промени, не си веќе реален, оној Игорче што го знаеме. А викаш дека ти е сеедно, но не верувам дека ти е.
Ја последните две години не чувствував потреба да тролам и исто и понатака. Секојпат су викал Дортмунд е далеку зад Баерн во можностите. Само малце ми пречи ко ќе викате гледајте да купите добри играчи да бидете конкурентни а истовремене Баерн ги зема најдобрите играчи на Дортмунд. Малце не се софпаѓа нели. Па и општо за све пример платата на Геце, ја не го видов договорот цитирам само Билд кој е доста близок со Баерн.
Не е само црно бело работава.
Вацке изјавил дека Дортмунд немал контакт со Реал, значи класична пајка http://www.spox.com/de/sport/fussba...hlagen-borussia-dortmund-bayern-muenchen.html
Барса и Манчестер се заинтересирани а и очигледно артикелот во Билд за доказите дека смеел да оди беа пајка http://espnfc.com/news/story/_/id/1475549/barcelona-join-lewandowski-race#?cc=5739

Watzke igra mind games..Naglo se digna visoko,ne ke bide loso da se spusti.Zorc na primer e mnogu miren vo toj pogled.Eden laze od Watzke i Lewa.Koj e naskoro ke se doznae..Lewa veli deka Watzke mu vetil deka moze da zamine,a sega posle transferot na Gotze go smeni mislenjeto i + veli deka Lewa lazel..