Фан Клуб: Борусија Дортмунд

Во други фан клубови не ни го ставаат детето наше во такви безвезни слики. :D

Аман чувствителни станавте :icon_mrgr: Порано се смејвме на слики каде што во 16-никот на Кан имаше 10 кила банани па сега за еден цртан ве заболе. Дај олабајте малце, што е ова едно мислејне да неможе да се каже без жестоки реплики. Секој си има право на мислејне и да си го каже.

Аман чувствителни станавте :icon_mrgr: Порано се смејвме на слики каде што во 16-никот на Кан имаше 10 кила банани па сега за еден цртан ве заболе. Дај олабајте малце, што е ова едно мислејне да неможе да се каже без жестоки реплики. Секој си има право на мислејне и да си го каже.

Игорче нормално си зборуваме, не се лути и ти. Не викаме ние да не си го кажуваш мислењето, ама малку и ти се промени, не си веќе толку реален како што беше, оној Игорче што го знаеме. А викаш дека ти е сеедно, но не верувам дека ти е.

Игорче, ние сме познати по жестоките реплики, по тоа не препознаваат. Неможе негде да се каже нешто лошо за Баерн, а да нема кавга. Неможе нам нико ништа.:свиркам:

Игорче нормално си зборуваме, не се лути и ти. Не викаме ние да не си го кажуваш мислењето, ама малку и ти се промени, не си веќе реален, оној Игорче што го знаеме. А викаш дека ти е сеедно, но не верувам дека ти е.

Оти се сменив, можеби и вие се сменивте сега ко дојдоа подобри времиња ;) Ја последните две години не чувствував потреба да тролам и исто и понатака. Секојпат су викал Дортмунд е далеку зад Баерн во можностите. Само малце ми пречи ко ќе викате гледајте да купите добри играчи да бидете конкурентни а истовремене Баерн ги зема најдобрите играчи на Дортмунд. Малце не се софпаѓа нели. Па и општо за све пример платата на Геце, ја не го видов договорот цитирам само Билд кој е доста близок со Баерн.
--- надополнето: 11 јуни 2013 во 01:38 ---
И уште нешто за трансферот на Лева. Легитимно е Дортмунд да бара сума која ќе го боли Баерн, неможе да го поклони само дека Баерн го сака. Исто така клубот е во право ако сака да го задржи покрај важечкиот договор. Малце вратете се на времето кога Реал со сите сили одеше за Рибери и тој тогаш сакаше да си оди. Слична ситуација. И исто така Хенес беше најгласен за критики кога играчи со сила сакаа да си одат покрај важечки договор (http://www.spiegel.de/sport/fussbal...ert-gegen-ba-und-van-nistelrooy-a-741018.html) дури предлагаше да ги испратат на трибина ако бараат трансфер со сила. Ама ако Баерн сака играч тогаш тоа нормално не важи, пошто нели БАЕРН го сака ;) Не е само црно бело работава.

Геце отиде во подобар клуб.Тоа е тоа,реалноста е таа.Пари нормално ќе си зема повеќе,не може да зема помалку од што земал во Дортмунд.Да се ставите вие во иста позиција истото ќе го направите.На крај парите се важни за живот,со љубов не се живи не верувајте во такви глупости.:icon_mrgr:

Инаку Дортмунд го одбил Деулофеу на позајмица,само да го купат имаат намера.Ваков тим да почне со позајмици стварно е нереално.(y)

Дортмунд даде понуда од 20м за Негредо ама тој изгледа ќе оди во Атлетико. Потекнува од Мадрид и изгледа не сака да си оди надвор од Шпанија. За Левандовски има многу шпекулации, Манчестер засега како фаворит ми изгледа ама и Челзи можеби има интерес што не ќе биде лошо пошто и Дортмунд го сака Брујне. Иначе тоа што се дешава со него е срамота и јасно станува дека тоа што неговите агенти цело време го правеа беше од него инициирано.

Со Ериксен уште е неизвесно, Дортмунд често пати го гледал ама не се целосно убедени од него. Исто така има шпекулации за Корнелиус за нападот. Пјанич од Рома е исто така во фокусот на Дортмунд, изгледа дале првична понуда. Трансферот на Бернард е пред финализирајне.

Во случај да некој не ја начекал карикатурава. :ROFLMAO:
942830_284658188345731_1866587886_n.jpg

Мене ама ич не ми смета каде, се' дури е во некој Германски клуб. Пошто навивам општо за Германски фудбал. :)

За Ериксен наводно и Милан биле заинтересирани,покрај Дортмунд и Ливерпул.Но се некако ме тера накај тоа дека Ериксен ќе отиде во Ливерпул,а Дортмунд ќе го собере Де Брујне,заедно со Бернард.
Ако Лева летово си оди,во што не верувам,пошо веќе Геце си отиде,а сеа и Лева во една сезона,премногу би било.
Би можел Ливерпул да се фокусира на некој гол играч налик Негредо...рецимо Јилмаз :)

Вацке изјавил дека Дортмунд немал контакт со Реал, значи класична пајка http://www.spox.com/de/sport/fussba...hlagen-borussia-dortmund-bayern-muenchen.html

Барса и Манчестер се заинтересирани а и очигледно артикелот во Билд за доказите дека смеел да оди беа пајка http://espnfc.com/news/story/_/id/1475549/barcelona-join-lewandowski-race#?cc=5739

И јас мислам дека е. Дознале новинари на Скај Италија, ни Шпанци ни Германци.... Али на крај и овој ќе испадне курва на агентот налик Тевез. Тој го бутка уште од текот на сезонава во Баерн. Сигурен сум дека кога лани беа шпекулациите за во Јунајтед имало конкретна понуда али агентов си го има со Баварциве очигледно. Мислам дека Клоп му е спизден ептен... :D

Watzke igra mind games..Naglo se digna visoko,ne ke bide loso da se spusti.Zorc na primer e mnogu miren vo toj pogled.Eden laze od Watzke i Lewa.Koj e naskoro ke se doznae..Lewa veli deka Watzke mu vetil deka moze da zamine,a sega posle transferot na Gotze go smeni mislenjeto i + veli deka Lewa lazel..

Watzke igra mind games..Naglo se digna visoko,ne ke bide loso da se spusti.Zorc na primer e mnogu miren vo toj pogled.Eden laze od Watzke i Lewa.Koj e naskoro ke se doznae..Lewa veli deka Watzke mu vetil deka moze da zamine,a sega posle transferot na Gotze go smeni mislenjeto i + veli deka Lewa lazel..

Лева вика дека имале таков договор Вацке вика немале. Ако има, нека покажат докази како што најавија ама изгледа ништо од тоа. Иначе и пред да иде во Дортмунд слично правеше, со притисок преку агентите сакаше што побрзо да замине, а на крај што беше? Остана уште една година плус во Лех Позен :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom