Прв бакнеж

P

puppete dolly

Гостин
хахаха леле ко ќе ми текни ...:tapp:Првиот бакнеж воопшто не ми беше спонтан. Го бендисвав дечкото ептен..осмо бевме и двајцата, од различни училишта. Памтам таа зима на неколку мои другарки од класот им се случија првите бакнежи со деца од истото училиште каде што учеше и тој ''мојот'' и сите заедно излегувавме и се лигаевме во парови.:pos:Беше декември, на лизгалиште, на сред бел ден (n)Претходната вечер се запознавме лично конечно (си пуштивме рака, си ги кажавме имињата и се стопив) и тогаш тој почна да ми напнува, почна да ми иди се поблиску и поблиску, а јас бегав се поназад и поназад и како од пушка му реков: Неможам вечерва, нешто изнервирана сум, ајде ако сакаш утре во 15:00 ќе се најдиме тука на лизгалиште...Цела вечер не заспав..Памтам беше сабота и првин бев на час по германски(на курс). Цела сурија дечишта од одделението отидовме на лизгалиште и таму ме чекаше тој...Првин оддалеку се гледавме а потоа малку се оддалечивме во паркот, на една клупа, а јас не бев свесна дека цело друштво ни било публика и се виделе... Седевме јас на едниот крај, а тој на другиот крај од клупата. Изгледа му се смачи и наеднаш ми скокна и ме залапа(некоја детска мастика џвакаше, а јас мојата ја фрлив претходно оти мислев дека можи да се удавам). Се испаничив, и брзо му се тргнав и му реков : Абе извини вака јас...Незнам шо ми е, тројка имам по математика незнам како ќе поправам..:pos: .И тој само ми напрај една збунета фаца..И станавме од клупата..Ама вечерта пак се најдовме и убо се излапавме...И дури и одевме скоро месец:D

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Бев изненаден и незнаев што правам во тој момент :pos:

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Знам дека беше неочекуван, ме фати неспремна.. наместо пеперутки осетив како желудникот да ми се преврти, издржав неколку секунди и се тргнав.. не дека ми беше грозно едноставно неубо ми дојде дека одма ми бутна јазик :cautious: и ме фати смеа и се тргнав... Впечаток што знам.. знам дека првата мисла што ми падна на ум беше -И шо вакво е лапањето? :cautious: јас којзнај што очекував а то уствари размена на лигајци :D

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
Заборајф да прашам , а со животни се рачуна?

Член од
9 мај 2013
Мислења
331
Поени од реакции
222
Се случи и тоа, 2 недели имав несоница.. Насмеана до шестките..
Море јас бев насмеан до деветките кога се бакнав по прв пат. Какви шестки, слаби се шестките да го опишат мојот филинг :)
--- надополнето: 13 јуни 2013 во 13:23 ---
Се случи и тоа, 2 недели имав несоница.. Насмеана до шестките..
Море јас бев насмеан до деветките кога се бакнав по прв пат. Какви шестки, слаби се шестките да го опишат мојот филинг :)

Член од
22 јануари 2013
Мислења
481
Поени од реакции
671

Ноќи непроспиени... aииии коии филмовиии сум си ги прaвелa :ROFLMAO: хах !

Член од
9 мај 2013
Мислења
331
Поени од реакции
222
Ноќи непроспиени... aииии коии филмовиии сум си ги прaвелa :ROFLMAO: хах !
Кога ке си помислам колку МНОГУ сум уживал во тогашните бакнежи а сега скоро ич не уживам:place:
Ах колку многу ми недостасуваат тие стари добри времиња.

Член од
22 јануари 2013
Мислења
481
Поени од реакции
671
Кога ке си помислам колку МНОГУ сум уживал во тогашните бакнежи а сега скоро ич не уживам:place:
Ах колку многу ми недостасуваат тие стари добри времиња.
:place: и мене ми недостaсувaaт, aли јбг тоa е..

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
погледнете го триминутниот краткометражен филм FIRST KISS каде непознати лица - кои прв пат се сретнуваат , се љубат :pos:
од истиот режисер имате уште неколку други филмчиња;)

Kajgana Shop

На врв Bottom