Необичен проблем

• Креатор на темата Креатор на темата Exclusivux
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
9 мај 2013
Мислења
331
Поени од реакции
222
Значи вака. Порано како тинејџер многу уживав во бакнување галење и во самата предигра. Сега во последниве 3-4 години воопшто не уживам во тоа туку гледам да преминам на "главното"
Што би можело да биде проблемот, како поминуваат годините толку повеќе самото бакнување ми станува банално и не ме задоволува ни трошка а го праам тоа само за да и го напраам кеифот на девојка ми? Хормонален дисбаланс или нешто на психичка база?

Не. Во сексот немам воопшто проблеми со ерекцијата. Ама бакнување и галење воопшто не ме возбудуваат, а порано ме возбудуваа. Да имав проблем со ерекцијата ке знаев дека сум импотентен и затоа немаше да прашувам тука.

Значи вака. Хормонален дисбаланс или нешто на психичка база?

Си се оперирал од емоции, и сега главен нагон ти е само секс. Без гајле, голем дел од мапката популација ги дели истите симптоми со тебе, не си сам :D

Си се оперирал од емоции, и сега главен нагон ти е само секс. Без гајле, голем дел од мапката популација ги дели истите симптоми со тебе, не си сам :D
Значи ова е сосема вообичаено а јас си мислев дека којзнае-што се дешава со мене. Фала што ме утеши(y)

Значи ова е сосема вообичаено а јас си мислев дека којзнае-што се дешава со мене. Фала што ме утеши(y)

Па доволно често се случува. Само трае додека си помлад. Ако седи ова со тебе и на 30 години, тогаш можеш да бидеш загрижен.

Па доволно често се случува. Само трае додека си помлад. Ако седи ова со тебе и на 30 години, тогаш можеш да бидеш загрижен.
Уште малце па ке стигнам до 30-ката, и овој филинг кој го спомнав наместо да си оди тој се засилува:(

Уште малце па ке стигнам до 30-ката, и овој филинг кој го спомнав наместо да си оди тој се засилува:(
Со текот на годините си прераснал во многу јак ебач. Не ти е доволно сега само бакнување и само ти да знаеш, па мора сите да дознаат.

Знае шо праи чоеков, залапај ја еднаш ко шо треба па после нека пати :D

Со текот на годините си прераснал во многу јак ебач. Не ти е доволно сега само бакнување и само ти да знаеш, па мора сите да дознаат.

незнам зошто мислиш дека се фали, мене доста сериозен ми е во прашањето.
--- надополнето: 11 јуни 2013 во 20:59 ---
а и не гледам што има за фалење во темава, баш напротив му се дешава нешто што не сакам ни мене да ми се деси.

Бара оправдување од другите за тоа што е зомбифициран емоционално, и карналните сексуални потреби стануваат алфа и омега во интимни меѓуќовечки односи. Не верувам дека е тука за помош.

незнам зошто мислиш дека се фали, мене доста сериозен ми е во прашањето.
--- надополнето: 11 јуни 2013 во 20:59 ---
а и не гледам што има за фалење во темава, баш напротив му се дешава нешто што не сакам ни мене да ми се деси.
Ова не е проблем. Ова му се случува на секој кој има подолгогодишен партнер. Ако во првите неколку месеци си се лигавел со бакнежи и драпање, после доаѓа период кога знаеш партнерот што сака па нема потреба од предигри и се преминува на главното. Плус лапање со саати ми е малце тинејџерска работа. Две три секунди колку да се собере плунка, да можеш да си навлажниш ако е суво... :)

Значи вака. Порано како тинејџер многу уживав во бакнување галење и во самата предигра. Сега во последниве 3-4 години воопшто не уживам во тоа туку гледам да преминам на "главното"
Што би можело да биде проблемот, како поминуваат годините толку повеќе самото бакнување ми станува банално и не ме задоволува ни трошка а го праам тоа само за да и го напраам кеифот на девојка ми? Хормонален дисбаланс или нешто на психичка база?

Мислам дека девојката треба да ослабне и да се офарба во црвенокоса за да почнеш да се возбудуваш. И да ја зачлениш да се јави на темата за нокти на форумов :P.
Плус ако ја зачлениш на форумот имаш опција и да ја следиш бесплатно.
Но тоа не е се', ако се зачлени во наредните 30 минути добива и бесплатни 15 нови поени за почетник и лајк.

Exclusivux - И не само тоа, бесплатно во понудата ќе ви вметнеме и 10 додворувачи, кои би требало да ви го зачинат сексуалниот живот на повеќе од еден начин (дали со нив ќе правите нешто во форма на bedroom matters, или ќе ти ја заискрат љубомората и емоциите да се вратиш у нормала). Искористете ја шансата веднаш!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom