Тоше Проески - неколку чудни работи ве молам споделете мислење

Член од
10 јуни 2013
Мислења
42
Поени од реакции
16
Абе доста ломотиш неповрзани работи. Ти дадов примери со други уметници за да ти укажам на тоа колку ти е глупа хипотезата со мотивот кој им го припишуваш на естрадни фаци од Балканот. Не за друго другиве ако не запримети си играат курташак со тебе од прееска, не знам дали тролаш или не али еве сум се понудил да ти вметнам разум во лејката доколку си озбилен.

Eве ти уште едно прашање. Ако Тоше знаел дека ќе умре зошто не напраил нешто у врска со тоа? Пеел и чекал тебе да ти текне дека има скриено пораки у песните??? Можел да најми боље обезбедување, да најми луѓе да ги следат тие што ЗНАЕЛ дека ќе го убијат итн.

Да ти кажам право тролам до крај со овие шо мисла дека мене ме трола, напротив баш ми е забавно да закопам некој како едно пичлеме шо дури и на профил ми пиша ама за жал не врати повеќе. А иначе не гледај толку право заврти се наоколу. Мафија е мафија не мисли толку ... најпријателски совет немора да го тролаш ова или да го сватиш негативно.
--- надополнето: 11 јуни 2013 во 01:43 ---
Шерлок од Артур или Поаро од Агата?!
Мене првиот ме примил повеќе. :)
[/quote
Мислиш си го примил повеќе од првиот ... :pos:

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.633
Поени од реакции
31.842
Да ти кажам право тролам до крај со овие шо мисла дека мене ме трола, напротив баш ми е забавно да закопам некој како едно пичлеме шо дури и на профил ми пиша ама за жал не врати повеќе. А иначе не гледај толку право заврти се наоколу. Мафија е мафија не мисли толку ... најпријателски совет немора да го тролаш ова или да го сватиш негативно.
--- надополнето: 11 јуни 2013 во 01:43 ---

:pos::pos:(си го утнал цитатот)

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
Мафија е мафија не мисли толку

Значи, да резимираме.
Мафија создадена од српски и хрватски естрадни фаци ковала заговор и го убила Тоше кој претходно знаел за заверата и единствена мерка што ја презел било пеење песни кај што суптилно најавува дека некој ќе го убие.
Дали озбилно очекуваш некој да те сфати сериозно?

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.633
Поени од реакции
31.842
Си го утнал коментаро -.-
Јас се откажувам (за да мислиш дека победи како претходно со тој шо си го закопал)
Ѕвер! :cuc:

Онака чисто формално, освен песни од Тоше, имаш слушано нешто со слична предвидувачка тематика?
1. Текстовите кои ги напиша Тоше ја престакжуваат иднината (Тоше не е автор на тие текстови)
2. Цреша комплетно ја отслукува иднината (Песната не ти била негова)
3. Oстанува my little one како последен аргумент.

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.906
Поени од реакции
11.247
Damn, да пееја сите што знаат дека ќе умрат, смртта ќе беше журка.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
soferska greska, deal with it

Н

на мајка ти љубовникот

Гостин
Абе доста ломотиш неповрзани работи. Ти дадов примери со други уметници за да ти укажам на тоа колку ти е глупа хипотезата со мотивот кој им го припишуваш на естрадни фаци од Балканот. Не за друго другиве ако не запримети си играат курташак со тебе од прееска, не знам дали тролаш или не али еве сум се понудил да ти вметнам разум во лејката доколку си озбилен.

Eве ти уште едно прашање. Ако Тоше знаел дека ќе умре зошто не напраил нешто у врска со тоа? Пеел и чекал тебе да ти текне дека има скриено пораки у песните??? Можел да најми боље обезбедување, да најми луѓе да ги следат тие што ЗНАЕЛ дека ќе го убијат итн.
E da be, takvo maziste kako Toshe ne priznava strav od smrt!!!1

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
Од добро информирани окултни извори имам чуено дека сите проблеми на Тоше започнале со садењето крушка во неговата бавча во Крушево (круша - Крушево=коинциденција или само случајност?). Не се знае кој ја насадил крушката. Крушата да ти била едно многу нездраво и погано овоштие, чист баксуз. За лошите влијанија на крушката се имаат изјаснето и врвни повеќе или помалку паранормални експерти како Саше фактор Х. Има теорија дека работниот наслов на „Цреша“ бил уствари „Круша“ што само ги засилува сомнежите дека мрачни сили стојат зад трагичниот настан.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Дај жити се нека се јави некој/а со оние ретардиранине математики шо ги правеа :pos:
Она година на раѓање + месец на раѓање+ датум на загинување - час и минута на загинување = Тоше е светец / тоше е син божји ( тоше = исус ) :pos:
Дај одамна ги нема ретардосите

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Бидна нешто, не сум во тек? Ја разоткривте заверата или мафијата ќе помине неказнето?

Член од
14 август 2006
Мислења
45.266
Поени од реакции
84.363
Бидна нешто, не сум во тек? Ја разоткривте заверата или мафијата ќе помине неказнето?
За жал, како и обично, Илумнатите победија, а остварувањето на светската влада продолжува :(

Член од
22 февруари 2008
Мислења
100
Поени од реакции
234
Текстовите во песните биле и секогаш ќе бидат предмет на слободна интерпретација. Ако сакаш да развиеш некоја теорија на заговор околку што било на светов, само треба доволно долго да слушаш нечија музика со измешани пораки или да толкуваш омоти. Ако, пак, доволно силно сакаш во нешто да веруваш, тогаш лесно ќе си најдеш причина плус за да се убедиш во тоа.

Пример 1. "Paul is dead" is an urban legend suggesting that Paul McCartney of the English rock band the Beatles died in 1966 and was secretly replaced by a look-alike.

Пример 2. PJ Harvey - Down by the Water

In 2005, Harvey used the song's lyrics as an example in Spin to demonstrate that her songs were not autobiographical. She said: "some critics have taken my writing so literally to the point that they'll listen to 'Down by the Water' and believe I have actually given birth to a child and drowned her."

Член од
23 март 2011
Мислења
1.168
Поени од реакции
1.051
Овде по се изгледа никој не ти ја гледа темата што си ја отворил. туку сите изиграават нешто наопаку,си гледаат сеир,сакаат да нервираат, а колку лингвисти и правописничари има е па скоро сите )))):tapp:
затоа не се нервирај што си отворил тема,си го кажуваш мислењето и очекуваш да додадат или потврдат, а они само урлаат ))

Член од
10 јуни 2013
Мислења
42
Поени од реакции
16
Овде по се изгледа никој не ти ја гледа темата што си ја отворил. туку сите изиграават нешто наопаку,си гледаат сеир,сакаат да нервираат, а колку лингвисти и правописничари има е па скоро сите )))):tapp:
затоа не се нервирај што си отворил тема,си го кажуваш мислењето и очекуваш да додадат или потврдат, а они само урлаат ))

Епа тоа е тоа, што толку прост народ имаме наместо да се фокусира на темата, тој се фокусира на единствената грешка во правописот и се прави смешен и интересен.

Kajgana Shop

На врв Bottom