Предлог за филм со кратка рецензија

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
10,000 BC (2008)

Филмче со мн добра сторија, за сите што ги интересира историја на народите и слчно обавезно да го гледааат .:smir:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Fracture-2007.

За тие што сакаат добри трилер филмови, овај филм сигурно нема да ги разочара. Воглавно дејствието на филмот се одвива како битка помеѓу двајца суперинтелегентни луѓе. Првиот е оптужениот за злосторство (Ентони Хопкинс), а другиот е обвинителот кој што го обвинува (Рајан Гослин). Да не го раскажувам филмов, за повеќе информации гледајте го трејлерот.

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
STAR TREK

Најновиот 11 стар трек филм на Абрамас креаторот на Изгубени . Се претпоставува дека ќе биде најдобар филм годинава. Критиката речиси универзално го прифати со рејтинг на Rotten Tomato од 98%. Интересна приказна која е проследена со квалитетни специјални ефекти. Најдобар филм во циклусот и дефинитвно го релансираше Стар Трек како водечки СФ универзум.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
STAR TREK

Најновиот 11 стар трек филм на Абрамас креаторот на Изгубени . Се претпоставува дека ќе биде најдобар филм годинава. Критиката речиси универзално го прифати со рејтинг на Rotten Tomato од 98%. Интересна приказна која е проследена со квалитетни специјални ефекти. Најдобар филм во циклусот и дефинитвно го релансираше Стар Трек како водечки СФ универзум.
Се претпоставува?
Како можеш да препорачаш филм што не ти е гледан, филм препорачување по предпоставка не, барем јас така мислам :helou:.

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
Се претпоставува?
Како можеш да препорачаш филм што не ти е гледан, филм препорачување по предпоставка не, барем јас така мислам :helou:.
Фиомот ми е гледан. Го гледав сабајле. А се претпоставува од критичарите дека ќе биде најдобар годинава.:smir:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Како можете да гледате филм со јаки сценски ефекти на кино снимка стварно незнам... :smir:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Contact - 1997

Филмче научна фантастика со Џоди Фостер во главна улога. СЕТИ институт стапува во контакт со сигнал кој што е вонземски. Па после следува дебата какви им се намерите, пријателски, непријателски итн....

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Stomo the yard

Добро филмче би го препорачал не секој кој сака степ играње и слично и покрај сето тоа има и добра приказна.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
King Arthur

Ова е филм со една поинаква приказна од стереотипната за легендарниот крал Артур, и неговите витези на тркалезната маса. Ми се допаѓа што во овај филм витештвото не е поврзано со благородноста (не е точен овај термин но морам да го употребам за да ме разберите, подобро би било да се употреби мала владејачка елита, а не благородност). Инаку доста поинаква и интересна приказна од стандардните, затоа јас мислам дека вреди да се гледа овај филм.

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.802
Поени од реакции
1.522
Fracture-2007.

За тие што сакаат добри трилер филмови, овај филм сигурно нема да ги разочара. Воглавно дејствието на филмот се одвива како битка помеѓу двајца суперинтелегентни луѓе. Првиот е оптужениот за злосторство (Ентони Хопкинс), а другиот е обвинителот кој што го обвинува (Рајан Гослин). Да не го раскажувам филмов, за повеќе информации гледајте го трејлерот.
Filmot e prekrasen.
Fala na preporakata.

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Тетовирање

Наш Македонски филм кој мора да го гледа секој. Има и доста подобри наши филмоој ама и овја не ќе биде нешто лошо да го изгледата, а и како секој Македоснки филм... филм направен со малце хонорар ама пак со добра сторија.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Taxi Driver

Класика од филм со режија на Мартин Скорсезе во кој главните улоги ги толкуваат: Роберт Де Ниро, Сибил Шепард, Џоди Фостер и Харви Кајтел. Карактерот кој што го глуми Роберт Де Ниро ме импресионира со неговиот природно лесен став, и начинот на кој се зазема и ги гледа работите и ситуациите околу себе.
Одлична глума на сите, човек само заради актерската екипа се чувствува привлечен како од магнет за да го гледа овај филм. Добро класика од филмче и вреди да се гледа.

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
THE DAY THE EARTH STOOD STILL

Е ова веке беше најс иако сум малку скептичен за овакви филмови каде што пораката е чувајте го светот само него го имаме и слично сепак ми се допадна добра актерска екипа убав филм во целина.Моја оцена 9/10 .:smir:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
American Beauty (1999).

Закон глума на Кевин Спејси во филмов, ајде предлог за филм кој што по содржина е опуштен, да одмориме малку од насилството и трилерите. Инаку содржината на филмот е сконцентрирана на типично американско семејство кое што живее во предградие, кое што има многу нетипичен живот. Дури подсеќа по малку на серијата Очајни домаќинки и сигурно креаторите имаат црпено инспирација од овај филм. Добар филм според мене и вреди да се гледа.

Kajgana Shop

На врв Bottom