Предлог за филм со кратка рецензија

• Креатор на темата Креатор на темата VeGaS
  • Време на започнување Време на започнување
10,000 BC (2008)

a43511bc.jpg

Филмче со мн добра сторија, за сите што ги интересира историја на народите и слчно обавезно да го гледааат .:smir:

Fracture-2007.

За тие што сакаат добри трилер филмови, овај филм сигурно нема да ги разочара. Воглавно дејствието на филмот се одвива како битка помеѓу двајца суперинтелегентни луѓе. Првиот е оптужениот за злосторство (Ентони Хопкинс), а другиот е обвинителот кој што го обвинува (Рајан Гослин). Да не го раскажувам филмов, за повеќе информации гледајте го трејлерот.

STAR TREK

Најновиот 11 стар трек филм на Абрамас креаторот на Изгубени . Се претпоставува дека ќе биде најдобар филм годинава. Критиката речиси универзално го прифати со рејтинг на Rotten Tomato од 98%. Интересна приказна која е проследена со квалитетни специјални ефекти. Најдобар филм во циклусот и дефинитвно го релансираше Стар Трек како водечки СФ универзум.

STAR TREK

Најновиот 11 стар трек филм на Абрамас креаторот на Изгубени . Се претпоставува дека ќе биде најдобар филм годинава. Критиката речиси универзално го прифати со рејтинг на Rotten Tomato од 98%. Интересна приказна која е проследена со квалитетни специјални ефекти. Најдобар филм во циклусот и дефинитвно го релансираше Стар Трек како водечки СФ универзум.
Се претпоставува?
Како можеш да препорачаш филм што не ти е гледан, филм препорачување по предпоставка не, барем јас така мислам :helou:.

Се претпоставува?
Како можеш да препорачаш филм што не ти е гледан, филм препорачување по предпоставка не, барем јас така мислам :helou:.

Фиомот ми е гледан. Го гледав сабајле. А се претпоставува од критичарите дека ќе биде најдобар годинава.:smir:

Како можете да гледате филм со јаки сценски ефекти на кино снимка стварно незнам... :smir:

Contact - 1997

Филмче научна фантастика со Џоди Фостер во главна улога. СЕТИ институт стапува во контакт со сигнал кој што е вонземски. Па после следува дебата какви им се намерите, пријателски, непријателски итн....

Stomo the yard
stompyard.jpg

Добро филмче би го препорачал не секој кој сака степ играње и слично и покрај сето тоа има и добра приказна.

King Arthur

Ова е филм со една поинаква приказна од стереотипната за легендарниот крал Артур, и неговите витези на тркалезната маса. Ми се допаѓа што во овај филм витештвото не е поврзано со благородноста (не е точен овај термин но морам да го употребам за да ме разберите, подобро би било да се употреби мала владејачка елита, а не благородност). Инаку доста поинаква и интересна приказна од стандардните, затоа јас мислам дека вреди да се гледа овај филм.

Fracture-2007.

За тие што сакаат добри трилер филмови, овај филм сигурно нема да ги разочара. Воглавно дејствието на филмот се одвива како битка помеѓу двајца суперинтелегентни луѓе. Првиот е оптужениот за злосторство (Ентони Хопкинс), а другиот е обвинителот кој што го обвинува (Рајан Гослин). Да не го раскажувам филмов, за повеќе информации гледајте го трејлерот.

Filmot e prekrasen.
Fala na preporakata.

Тетовирање

tetoviranje.jpg

Наш Македонски филм кој мора да го гледа секој. Има и доста подобри наши филмоој ама и овја не ќе биде нешто лошо да го изгледата, а и како секој Македоснки филм... филм направен со малце хонорар ама пак со добра сторија.

Taxi Driver

Класика од филм со режија на Мартин Скорсезе во кој главните улоги ги толкуваат: Роберт Де Ниро, Сибил Шепард, Џоди Фостер и Харви Кајтел. Карактерот кој што го глуми Роберт Де Ниро ме импресионира со неговиот природно лесен став, и начинот на кој се зазема и ги гледа работите и ситуациите околу себе.
Одлична глума на сите, човек само заради актерската екипа се чувствува привлечен како од магнет за да го гледа овај филм. Добро класика од филмче и вреди да се гледа.

THE DAY THE EARTH STOOD STILL
daytheearthstoodstillposter.jpg

Е ова веке беше најс иако сум малку скептичен за овакви филмови каде што пораката е чувајте го светот само него го имаме и слично сепак ми се допадна добра актерска екипа убав филм во целина.Моја оцена 9/10 .:smir:

American Beauty (1999).

Закон глума на Кевин Спејси во филмов, ајде предлог за филм кој што по содржина е опуштен, да одмориме малку од насилството и трилерите. Инаку содржината на филмот е сконцентрирана на типично американско семејство кое што живее во предградие, кое што има многу нетипичен живот. Дури подсеќа по малку на серијата Очајни домаќинки и сигурно креаторите имаат црпено инспирација од овај филм. Добар филм според мене и вреди да се гледа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom