Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ако е вистина имаш частење ама ако лажеш.....неформално писмо, и есејот околу омилен филм,книга![]()
па и кај нас тука на форумов ја имаше ова тема дадено, демек на некоја професорката и ја кажала....камо да е вистина ја веќе спремив есеј за оваТЕМА ЗА ЕСЕЈОТ АНГЛИСКИ
ОД нова, приватнава гимназија, ми кажа другар, им ја посочиле оваа тема па колку ќе биде вистина ќе видме...
An essay of an invention you couldn't live without
Математика ќе има ли потсечена пирамида???
не би требао да е грешно ако оставиш празен ред или некој ако не оставимислам сепак ситница е, ама ако земаат у предвид у п.м. веќе
Највероватно ќе нема оти 2011 и 2012 нема ни за потсечена пирамида ни за оптсечен конус ама може да изненадатМатематика ќе има ли потсечена пирамида???
Во програмата е целата стереометрија, така што да е одговорот. Од тоа што јас ги решавав тестовите, во тие потешките задачи не сретнав потсечени, само на 1-2 места и тоа кај тие за надополнување...Математика ќе има ли потсечена пирамида???
За математика од се по нешто ќе има, е сега јас ги знам само фигурите на рамнина а за во простор слабо, како и да е формулите ги знам и ќе ги поставам сите барем поен ќе си ќарам![]()
Во програмата е целата стереометрија, така што да е одговорот. Од тоа што јас ги решавав тестовите, во тие потешките задачи не сретнав потсечени, само на 1-2 места и тоа кај тие за надополнување...
Верувале или не, кај нас во економско во Прилеп, има пријавено само 1 по математика.![]()