Каква пица јадете?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Или манџааааа :cuc:(y). Иначе он топик, од типот на оние кватро стаџоне итн., се што има кватро.

Кватро Формаџи, мммм мај фејворит.
--- надополнето: 10 ноември 2012 во 23:47 ---
Или манџааааа :cuc:(y). Иначе он топик, од типот на оние кватро стаџоне итн., се што има кватро.

Кватро Формаџи, мммм мај фејворит.

Најмногу јадам вегетаријана и кватро стаџоне. Нема врска дали мајка ми ќе ми ја направи, нарачана или во ресторан. Ако веќе бирам ресторан највкусна ми е во Ања:D

Јадам секакви, ама има една чили или зачинета незнам како се викаше во Густо со парчиња пиперка, кој е по лутото нека ја проба нема да зажали :rolleyes:

Рак

Вие сакате сами да си направите пица, а таа најчесто е вегетаријанска со многу домати и пиперчиња.

.

Јас и вегетаријанска магаре и козметика па уште што сакам и сам да си ја направам:giggle:

66917_422673067817619_180989727_n.jpg

Од овие 35 ден парче од некоја си пицерија Pizza Pezzi :icon_mrgr: многу ефтини за вкусот кој го имаат и состјките во неа а и кашкавалот не е растителен. (y)
Прегледај го приврзокот 64064
Незнам дали се истите, веројатно се, ги има и на рекорд и во Бисер, не се воопшто лоши пиците :)

Најдобрата во Скопје/Македонија, било која пица од понудата во пицеријата Gigo!

БАШ и НЕ.....зимоска купив...250ден средна...и тоа кашкавалот се броеше на прсти салама 3 кругчиња и кечап 2 капки...само тестото им вредеше дека у фурна

БАШ и НЕ.....зимоска купив...250ден средна...и тоа кашкавалот се броеше на прсти салама 3 кругчиња и кечап 2 капки...само тестото им вредеше дека у фурна

Да да, и тогаш мрморецот..

Да да, и тогаш мрморецот..

мрморецот? didnt get it xD

па сеа дај ќе лажам........за пица ќе се карам...2 жени беа и многу сиромашна ми ја направија.....може тој дебелиот боље ги праи од кај да знам

Знам им се случува и на нив по некој испад, ама ако ти ја прави главниот мајстор, нема утка, тоа е мана....тешко е во маалска пицерија (што не е во центар мислам) да има неколку добри пица мајстори, па дури и во центар да е кога ќе размислам, па тука и други работи играат улога, да не објаснувам сеа. Генерално пицата е многу добра, заедно со Балила и Енрико се најдобрите кај нас.

кога станува збор за пица не пребирам ич! секаква пица јадам....

инаку најубава пица сум јадел у фуфо и у балила... у балила посебно зашто не птедат на мастрав ама ИЧ!!! - ти ја носат пицата и имаш 3 сантима мастрав изѕидам за смешни пари!... кој јадел у балила сигурно знае за што зборам.

кога станува збор за пица не пребирам ич! секаква пица јадам....

инаку најубава пица сум јадел у фуфо и у балила... у балила посебно зашто не птедат на мастрав ама ИЧ!!! - ти ја носат пицата и имаш 3 сантима мастрав изѕидам за смешни пари!... кој јадел у балила сигурно знае за што зборам.

кај се наоѓа таа?

обична капричиоза со павлака обавезно (еве сеа дознав дека Стелато се викало тоа)

иначе, татко ми дека е гадно човече чварки си става во пица.... :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom