Counter-Strike: Global Offensive

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Може да се игра пиратси играва? Сакам да ја пробам ама немам ниту стим, ниту врска како да ја играм без стим. А би ја купил ако е добра, ама немам Виза картица или со што и да се купува од Стим. Дајте солушн за да ја проба Хот Ајс играва, пошто сум голем фан на кантер, не бива да умрам а да не ја пробам и заменава за 1.6.:D

Мислам некој напиша дека ја имало пиратска на замунда ама само за public, за matchmaking ти треба steam.

Моментално симнувам еден торент од замунда 1.63GB Beta верзија.. Тој е тој торент или?

Едит

Ми се симна, имам 3 икони CSGO, CSGO Console i Green Luma. Кога отварам ЦСГО, ок е се, стига до правата All rights reserver powered by SOURCE и се гаси самата. Кога отварам CSGO console, седи така 10 секунди и пак се гаси. Помош?

Мислам некој напиша дека ја имало пиратска на замунда ама само за public, за matchmaking ти треба steam.
Моментално симнувам еден торент од замунда 1.63GB Beta верзија.. Тој е тој торент или?

Едит

Ми се симна, имам 3 икони CSGO, CSGO Console i Green Luma. Кога отварам ЦСГО, ок е се, стига до правата All rights reserver powered by SOURCE и се гаси самата. Кога отварам CSGO console, седи така 10 секунди и пак се гаси. Помош?
Може да се игра пиратси играва? Сакам да ја пробам ама немам ниту стим, ниту врска како да ја играм без стим. А би ја купил ако е добра, ама немам Виза картица или со што и да се купува од Стим. Дајте солушн за да ја проба Хот Ајс играва, пошто сум голем фан на кантер, не бива да умрам а да не ја пробам и заменава за 1.6.:D
Ја симанв од рутракер, работи топ, има ланчер, местич ник и клан, и се пали дифолт кантерот и си влагаш на no-steam сервери :)
И ботовите работат.

Некој да ги има картите SWAT и BALKAN да правиме размена?

Јас имам 4 од Half-Life 2, да направам еден комплет :)

Ептен ми прави мерак Competitive модот, кој се играм само 5 на 5, вкупно 30 рунди и на 15 се менуваат страни. Кантер баш како што треба и најважно, без читери.

Не е лош модот, ама претерале со банот доколку го напуштиш натпреварот. Моментално имам бан од 24часа, а следен пат ако напуштам ќе биде 7 дена :icon_lol:

Не е лош модот, ама претерале со банот доколку го напуштиш натпреварот. Моментално имам бан од 24часа, а следен пат ако напуштам ќе биде 7 дена :icon_lol:

Зависи од серверот. Еднаш напуштив, имав бан 30 минути.

играте бе заедно? јас најдоф некој македонци ама ретко се годиме да играме. ама ко ќе играме заедно прајме http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=154260101
1024x578.resizedimage

Ја играм само на ДМ сервери :свиркам:

momci da ve prasam, dali seuste moze od nekade da najdam free beta za CS GO ? :)

Има некој активен Македонски Сервер или не диши играва кај нас?

Има некој активен Македонски Сервер или не диши играва кај нас?

слабо, не има неколку шо играме компететив мод. во последно време слабо и нив ги гледам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom