Тетоважи

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Да прашам нешто. Ако имаш тетоважа, не смејш да даваш крв?

Глупости се тоа. По која логика ти го кажале ова?

Не ми го кажа некој специјалист ова. Зборавме со еден другар за давање крв и му реков дека баш сакам да дам крв и тој ми рече не смејш, тетовиран си.

Не ми го кажа некој специјалист ова. Зборавме со еден другар за давање крв и му реков дека баш сакам да дам крв и тој ми рече не смејш, тетовиран си.
другар ти е глуп!!! ти еве не знаеш али фино лепо си праша за совет.
да не бидам ОФ, можеш слободно да даваш!!! и ...... убав гест:)
--- надополнето: 26 мај 2013 во 07:02 ---
Да препорачате некој добар тату артист? Сакам да си стаам тетоважа, а незнам кај кога да се упатам..
јас би во секое време идел кај емилија пендева. девојката е царица за сенчење. ја има на фб ....... ќе ја најдеш лесно

другар ти е глуп!!! ти еве не знаеш али фино лепо си праша за совет.
да не бидам ОФ, можеш слободно да даваш!!! и ...... убав гест:)
--- надополнето: 26 мај 2013 во 07:02 ---

јас би во секое време идел кај емилија пендева. девојката е царица за сенчење. ја има на фб ....... ќе ја најдеш лесно

Не ти мавам лајк оти ми го навредваш другарот !

:icon_lol:

Да прашам нешто. Ако имаш тетоважа, не смејш да даваш крв?

Да не биде фалба - но ова ке те интересира - порака од еден задоволен муштерија во СКИН АРТ студиото!
borba.jpg

Колку чини одприлика една тетоважа?
И ако си малолетен што треба со родител да одиш или?
Гледам 2 деца од трета година си ставиле тетоважи јас верувам дека тие деца ке се каат попосле, едниот си го ставил името на раката другиот врска немам што е тоа, баш го прашав едниот дали боли вика не боли многу.

Околу цена колку е одприлика и најдобро место ?

AnFem na ramo, triceps...boli na glava i na rebra. Normalno.
Inaku ne boli.
sime333 zavisi sto sakas, edna boja, povekje boi, kolkava slika....cenata od toa zavisi.
I kade ke se sharash. Skopje?
Ako si epten ZA. ondak pisi po PP ke ti kazam kade u SK ima dobar umetnik.
Ili
Idi kaj Boogie

Ne boli
Chupo vunjasta.

Vidi, so zborovite na mojot tattoo artist:
Nie muzite stegame zubi, a zenite koga se sharaat a be so nasmevka.

E
Sea. Ne boli, bukvalno kako da te grepka nekoj so lazicka. Smesno bi bilo da ne e ponekad zdodevno so zvukon na masinceno: bzzzzzzzz bzzzz

Mene ednata mi ja praese okolu saat vreme. Drugava triipol, cetiri saati, uz muabet i drn drn ama pa ona bzzzzzzzzz.
Inaku ne boli. Kao nelagodno grepkanje.
Posebno nad gluzd od noga, ako ne e direkt na koska. Koga e na koska znae da podzaboli ama pa toa e nebolka :)

Zsh? Ke se sharash?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom