П
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На клупа со нив мислам дека не смеат да бидат, на катедра само изгледа.а девојките што носат ташни? не ранци за на школо туку знаеш женски какви ташни носат и тие ги оставаат на катедра или што? не смее со нив на клупа да биде?
Abe, normalni li ste vie za esejot sto se tresite... 13 boda se toa samo aloooooo.... kompoziciski tocno da go napisis i tocno zborovi da imas a vnatre gluposti da tropas ke imas 7-8 boda....
--- надополнето: 7 јуни 2013 во 15:08 ---
Треба да си ненормален да одбереш тема од материјалот. Мене само тоа на едно ме асоцира... на необразовани, немќури и луѓе што врска немаат од социјалниот живот. Тие одбираат тема од материјалот, затоа се тепаат овде за да отидат со напишанаАко си толку прост да не знаеш просто „муабет“ да направиш во 350 збора за секојдневна, социјална тема џабе човек од тебе друже.
И не знам како би промашил тема на пример (прочитав назад) Социјалните мрежи како влијаат врз општеството... Ако промашиш овде... си го промашил животот...
Фала и поздрав, со среќа на сите утре! Белки полагање матура на роденден ќе ми донесе среќа![]()
Ајде нека ни е со среќа утре, у колку почнуе тестирање? Немам учено ништо, дури ја немам прочитано еднаш целосно целава скрипта од Биљана, се надевам на знаењето што ми останало 4ве години и многуте книги прочитани од материјалот, не ми се замара да учам.
Abe, normalni li ste vie za esejot sto se tresite... 13 boda se toa samo aloooooo.... kompoziciski tocno da go napisis i tocno zborovi da imas a vnatre gluposti da tropas ke imas 7-8 boda....
--- надополнето: 7 јуни 2013 во 15:08 ---
Треба да си ненормален да одбереш тема од материјалот. Мене само тоа на едно ме асоцира... на необразовани, немќури и луѓе што врска немаат од социјалниот живот. Тие одбираат тема од материјалот, затоа се тепаат овде за да отидат со напишанаАко си толку прост да не знаеш просто „муабет“ да направиш во 350 збора за секојдневна, социјална тема џабе човек од тебе друже.
И не знам како би промашил тема на пример (прочитав назад) Социјалните мрежи како влијаат врз општеството... Ако промашиш овде... си го промашил животот...
Фала и поздрав, со среќа на сите утре! Белки полагање матура на роденден ќе ми донесе среќа![]()
Неофицијално,
"Странецот" - Албер Ками,
"Чекајќи го Годо" и
"Пиреј и Диво Месо" (ваљда на некаква споредба се мисли)
се јавуваат како можни теми за утре.
... на мајка му пичката.Круже некоја информација по форумите мислам дека беше на фемина , како некој другар на другар па на негов другар комшија па на комшијата братучед другар , епа негов другар полагал во МВР и ги знајал прашањата и како демек за тема се паднал Парадоксот на Диоген и други срања таму и како демек имало и пишување на Соопштение
... на мајка му пичката.![]()