Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Босна 2
Србија 1
Португалија 1
Финска БХ
Коефициент 6.5
средна уплата

kimi... се надевам дека барем малце те предомислив :)

hahaha , da, kjuti srekja, a i sam mi dojde malce pamet u glava deka najgolem protivnik na Djokovic mu e Djokovic, i taka i iskoci stoka srpska ejjj se obesi na toa mrezata mamicata da mu ja iznaebam, pa dali e realno leleleeeeeeee kako go pisuvam ova taka me faka nervoza pak.....

Шта речи коју пораку послати:facepalm: .Нашиве едвај собраа репрезентација за да играат и сега коа го видов резултатов срце ме стегна отиде пола заштеда на нив :tapp:

Пауза до септември месец дефинитивно и играње само со ваучерите шо ги пуштаат од по 20 денари еднаш месечно до тогаш

Што се заебаваат хрватска и лихтенштајн да им ебам се.
--- надополнето: 7 јуни 2013 во 21:05 ---
Овие само во живо сега да се играат словачка 2 хрватска 1 не се лоши коефициентите едно од двете секако ке излезат.

Богами, Хрватите играат како вчера да излегле од логор...

Босна хендикеп 2.4 :pos:
Ама џабе кога ќе те заебе циганот Цонга.

ќути пола сат се мислев дали сингл за голема или дабл со помала уплата со ретардов француски.. Федерер од кого изгуби и ти за греота си...

Да ги ебам сите мислеа ке преокренат.

Ајде Черногорци вие вртете ко не сврија Хрватска и Словачка :)

ќути пола сат се мислев дали сингл за голема или дабл со помала уплата со ретардов француски.. Федерер од кого изгуби и ти за греота си...
Ако победи Португалија и „мала група педера“ ќе чекаше још Аргентину ГГ (зицер).
sadman.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom