Македонијо, ште умра за теп!

• Креатор на темата Креатор на темата Forrest Gump
  • Време на започнување Време на започнување
кој изрод еј..

. ни животно не би се однесувало вака..а не па ЧОВЕК!

Ете гледаш како сам си го имаш одговорот но има мала забелешка поточно

...нз каков родител треба да бидеш за да одгледаш ваков морон..

Не е виновен родителот напишав и претходно станува збор за сеопшта морална деградација која ги зафати сите нивоа на општествено делување и интеракција почнувајќи од "горе" па се до "доле", од рисјани, муслимани до евреи и разни помали верски групи(да не наречам секти се навредуваат а и секта навистина навредливо или интерпретирано грешно), па се до поделба на нација па роми, ова е ХАОС и тоа контролиран ХАОС кој на некои им одговара бидејќи на тие целите им се јасни не мислат за НАШЕ подобро утре туку за нивно богатење.(под НАШЕ ги подразбирам сите наши граѓани со државјанство на Р.М значи и Роми и Албанци и бошњаци оти сме поид исто небо а проблемот со нивното интегрирање или да се корегирам ДЕЗИНТЕГРИРАЊЕ и создавање паралелна власт на запад е друга тема но пак е поврзано со ова).

ма овие "луѓе" треба да се исчистат од лицето на земјата

Не тоа никако, треба да бидат пример за тоа како не треба, а МВР треба да реагира знаете како нели, налик орката од операција планинска Бура кој го истретираа солидно.

Понатаму потребна е пропаганда но не да пропагира рез на фронталниот дел од мозокот и посртавување микрочип со партиско лого, туку е потребна позитивна кампања во сите сфењри, потребна е размена на ученици потребно е....џабе се трошам засега...

Понатаму потребна е пропаганда но не да пропагира рез на фронталниот дел од мозокот и посртавување микрочип со партиско лого, туку е потребна позитивна кампања во сите сфењри, потребна е размена на ученици потребно е....џабе се трошам засега...

се што е потребно..ние го немаме..

Don Amazon
janko jas sum na klipot i jas samo vozam i se smejam a ova nema vaka da ostane zapamti pretera i ke se razduzime pozdrav lepoto gjule debelo mwa

Му претел на Јанко

Don Amazon
janko jas sum na klipot i jas samo vozam i se smejam a ova nema vaka da ostane zapamti pretera i ke se razduzime pozdrav lepoto gjule debelo mwa

Му претел на Јанко

Абе Јане наш ќе го џапне за мезе и залие со пиво. :pos:

Ќе го викне у емисија де :D

Мене ме интересира дали МВР може да покрене постапка за ваков случај кој доби на тежина благодарение на интернет просторов и медиумиве...

Мене ме интересира дали МВР може да покрене постапка за ваков случај кој доби на тежина благодарение на интернет просторов и медиумиве...
неможе..бабата треба да го тужи

До Strider , AnFem и другите што ме цитирале. Погрешно сте ме разбрале, не велам дека настанов не е животински и дека треба да остани неказнет. Само пробував до некаде да ги најдам корените на проблемот( иако стануваат се подлабоки). Лошо е што ваквите настани стануваат секојдневие, денес баба утре професор во училиште, задутре полицаец итн итн .
Тоа на овие личности им е допуштено да го прават, затоа и го прават. Институциите ги изгубија своите вредности и стравопочит. Како што реков за ситни лични интереси се продаваат интересите на заедницата. Не сакам да навлегувам подлабоко затоа што темава не е за лечење на фрустрации од злоупотребата на капитализмот. Самото општество ги создава ваквите идиоти односно ние си ги произведуваме. Во иднина ќе ги има многу повеќе, а и да не заборавиме дека сега истите почнуваат да стануваат дипломирани и магистрирани па можеби некој ваков во иднина ќе стигни да суди некој друг ваков.

бдв
http://grid.mk/read/news/505186425/...vospitaniot-ja-isprska-so-pivo-za-da-go-tuzhi
е ај сега де..мое нагаѓање е дека бабата нема да сака да го тужи сторителот..најверојатно ќе рече дека е млад и дека треба да му се прости...
Натаму е нејзино. Наше беше да дојде до МВР и цела Македонска јавност да го види моронов. Нема да му текне уште еднаш вакво нешто да направи. Клошар.

Натаму е нејзино. Наше беше да дојде до МВР и цела Македонска јавност да го види моронов. Нема да му текне уште еднаш вакво нешто да направи. Клошар.

Кој ти вика.Сељак ти е како робијаш.Ќе направи глупост ќе го затворат у затвор..ќе го пуштати ќе мислиш ај му дошол паметот,кога за некое време пак ќе направи дело за у затвор..исто е и со сељаците. СОС-сељак остаје сељак.

по 100ти пат прашувам: Што има врска имево на темата со видеото?

Пошто тате му е газда на посраната телевизија Амазон ... се потпишал Дон Амазон...па овој да не ја направеше оваа глупост со бабава пак заслужува шипка у глава само ради имево на фејсбук :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom