Македонијо, ште умра за теп!

Hiryu

H+
Член од
5 мај 2013
Мислења
674
Поени од реакции
848
кој изрод еј..

. ни животно не би се однесувало вака..а не па ЧОВЕК!
Ете гледаш како сам си го имаш одговорот но има мала забелешка поточно

...нз каков родител треба да бидеш за да одгледаш ваков морон..
Не е виновен родителот напишав и претходно станува збор за сеопшта морална деградација која ги зафати сите нивоа на општествено делување и интеракција почнувајќи од "горе" па се до "доле", од рисјани, муслимани до евреи и разни помали верски групи(да не наречам секти се навредуваат а и секта навистина навредливо или интерпретирано грешно), па се до поделба на нација па роми, ова е ХАОС и тоа контролиран ХАОС кој на некои им одговара бидејќи на тие целите им се јасни не мислат за НАШЕ подобро утре туку за нивно богатење.(под НАШЕ ги подразбирам сите наши граѓани со државјанство на Р.М значи и Роми и Албанци и бошњаци оти сме поид исто небо а проблемот со нивното интегрирање или да се корегирам ДЕЗИНТЕГРИРАЊЕ и создавање паралелна власт на запад е друга тема но пак е поврзано со ова).

ма овие "луѓе" треба да се исчистат од лицето на земјата
Не тоа никако, треба да бидат пример за тоа како не треба, а МВР треба да реагира знаете како нели, налик орката од операција планинска Бура кој го истретираа солидно.

Понатаму потребна е пропаганда но не да пропагира рез на фронталниот дел од мозокот и посртавување микрочип со партиско лого, туку е потребна позитивна кампања во сите сфењри, потребна е размена на ученици потребно е....џабе се трошам засега...

Член од
30 април 2013
Мислења
674
Поени од реакции
1.293
Понатаму потребна е пропаганда но не да пропагира рез на фронталниот дел од мозокот и посртавување микрочип со партиско лого, туку е потребна позитивна кампања во сите сфењри, потребна е размена на ученици потребно е....џабе се трошам засега...
се што е потребно..ние го немаме..

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Don Amazon
janko jas sum na klipot i jas samo vozam i se smejam a ova nema vaka da ostane zapamti pretera i ke se razduzime pozdrav lepoto gjule debelo mwa

Му претел на Јанко

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.705
Поени од реакции
13.376
Don Amazon
janko jas sum na klipot i jas samo vozam i se smejam a ova nema vaka da ostane zapamti pretera i ke se razduzime pozdrav lepoto gjule debelo mwa

Му претел на Јанко
Абе Јане наш ќе го џапне за мезе и залие со пиво. :pos:

Ќе го викне у емисија де :D

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Мене ме интересира дали МВР може да покрене постапка за ваков случај кој доби на тежина благодарение на интернет просторов и медиумиве...

Член од
30 април 2013
Мислења
674
Поени од реакции
1.293
Мене ме интересира дали МВР може да покрене постапка за ваков случај кој доби на тежина благодарение на интернет просторов и медиумиве...
неможе..бабата треба да го тужи

Член од
18 март 2009
Мислења
1.120
Поени од реакции
343
До Strider , AnFem и другите што ме цитирале. Погрешно сте ме разбрале, не велам дека настанов не е животински и дека треба да остани неказнет. Само пробував до некаде да ги најдам корените на проблемот( иако стануваат се подлабоки). Лошо е што ваквите настани стануваат секојдневие, денес баба утре професор во училиште, задутре полицаец итн итн .
Тоа на овие личности им е допуштено да го прават, затоа и го прават. Институциите ги изгубија своите вредности и стравопочит. Како што реков за ситни лични интереси се продаваат интересите на заедницата. Не сакам да навлегувам подлабоко затоа што темава не е за лечење на фрустрации од злоупотребата на капитализмот. Самото општество ги создава ваквите идиоти односно ние си ги произведуваме. Во иднина ќе ги има многу повеќе, а и да не заборавиме дека сега истите почнуваат да стануваат дипломирани и магистрирани па можеби некој ваков во иднина ќе стигни да суди некој друг ваков.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
бдв
http://grid.mk/read/news/505186425/3277962/mvr-ja-bara-babichkata-shto-nevospitaniot-ja-isprska-so-pivo-za-da-go-tuzhi
е ај сега де..мое нагаѓање е дека бабата нема да сака да го тужи сторителот..најверојатно ќе рече дека е млад и дека треба да му се прости...
Натаму е нејзино. Наше беше да дојде до МВР и цела Македонска јавност да го види моронов. Нема да му текне уште еднаш вакво нешто да направи. Клошар.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Натаму е нејзино. Наше беше да дојде до МВР и цела Македонска јавност да го види моронов. Нема да му текне уште еднаш вакво нешто да направи. Клошар.
Кој ти вика.Сељак ти е како робијаш.Ќе направи глупост ќе го затворат у затвор..ќе го пуштати ќе мислиш ај му дошол паметот,кога за некое време пак ќе направи дело за у затвор..исто е и со сељаците. СОС-сељак остаје сељак.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
по 100ти пат прашувам: Што има врска имево на темата со видеото?

Член од
27 април 2011
Мислења
2.308
Поени од реакции
3.064
Пошто тате му е газда на посраната телевизија Амазон ... се потпишал Дон Амазон...па овој да не ја направеше оваа глупост со бабава пак заслужува шипка у глава само ради имево на фејсбук :facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom