- Член од
- 21 октомври 2009
- Мислења
- 1.534
- Поени од реакции
- 2.418
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Глеам дечкото *студира* ултрас со комитите - па да каже некој Коњаникот Сабја или Незапирливи 1903/87 дали го оправдува ова(читај, да му акнат 2-3 заушки ако не го оправдуваат)
![]()
не е ни чудо што го собрале..Трета година во Асуц е овој. Во Кисела Вода мислам дека живее, го имам гледано често низ населба. Го памтам затоа што пред 2 години му се собираа да го "средат" дечки од мое маало, невоспитан еден.
Не си свесен во која заблуда си.1. Од каде заклучокот дека бабата е добродушна ?
2. Сите тука нешто се прават јаки нешто ќе тепаат итн итн.
Сега откако дознавме дека бил син на бизнисмен, верувам дека пола од машките се усрале, а пола од женските го имаат размислувањето, СЕГА ДА МУ КАЖАТ ФЕЈСБУК НА ОВАЈ ПА ДА СИ ГО АДНАМ.
Јас ќе си го кажам она што мене ми лежи на душа, кога веќе сите почнавте.
Сакавте капитализам, еве ви капитализам, сакавте Европа, еве ви ја. Ова е капитализмот и европа, баш овие клошари, а не она по телевизија што се кажува.
МИР бе.
на НОЗЕ и Молк и ПОЧИТ.
Кретеноидна??
Зарем твојот Дедо е кретен а ако крушата под круша паѓа...
И
.....размазени говна ко овие немаше во тоа време........
Едно 3 4 дена сакам да пишам еден реферат на темава ама никако да стасам, па ајде сега.
Тоа што сакав да го кажам гледам дека отприлика го кажал God only knows ,али ќе се надоврзам и јас.
1. Од каде заклучокот дека бабата е добродушна ?
Сега откако дознавме дека бил син на бизнисмен, верувам дека пола од машките се усрале, а пола од женските го имаат размислувањето, СЕГА ДА МУ КАЖАТ ФЕЈСБУК НА ОВАЈ ПА ДА СИ ГО АДНАМ.
Сакавте капитализам, еве ви капитализам, сакавте Европа, еве ви ја. Ова е капитализмот и европа, баш овие клошари, а не она по телевизија што се кажува. За ситни интереси си ги продадовме и продаваме душите. Тврдам дека ако некој ваков ти дозволи да дојдиш до неговите благодети ќе се откажиш и од бабичката и од дедичкото( се разбира не сите). Самите дозволуваме оние кои се бавеле и бават со противзаконски работи да бидат алфа и омега во општеството, па сега се чудиме за една бабичка. А децата што ги киднапираат секој ден за некое богаташче да си добие нов бубрег ? Пивото и дебилов се проблемот ?
Па ако е овај син на некојси газда ако оди работава до суд можи и бабава крива да ја извадат.
Искрено не ми причини никакви чувства видеото, зошто ова прераснува во очекувано секојдневие. Повеќе сум загрижен утре да не ме гледа некој во облик на подвижен бубрег.
кој изрод еј.. но,и што дека го објавија сега кој е конечно??Ќе му направи некој нешто?/Ќе го казнат некако??? Како не бе...
ма овие "луѓе" треба да се исчистат од лицето на земјата...нз каков родител треба да бидеш за да одгледаш ваков морон... ни животно не би се однесувало вака..а не па ЧОВЕК!Добро бе, каде ви отиде човечноста? „Од каде заклучокот дека бабата била добродушна?“ Малоумни ли сте? Бабата, добра или не, ниту ги опцу мочковциве, ниту се закани, ништо! Се постави најфино на цел свет. Ало! Ова е злоупотреба! Ова е на некој начин ограничување на нечија слобода и „газење врз лице“.
Да, пивото и дебилот можеби не се некој голем проблем ако ги споредуваме со многу погнасни чинови, но тоа не ја оправдува неговата постапка. Гнасотилаци милион! Од некаде мора да се почне.
Едно 3 4 дена сакам да пишам еден реферат на темава ама никако да стасам, па ајде сега.
Тоа што сакав да го кажам гледам дека отприлика го кажал God only knows ,али ќе се надоврзам и јас.
1. Од каде заклучокот дека бабата е добродушна ?
Сакавте капитализам, еве ви капитализам, сакавте Европа, еве ви ја. Ова е капитализмот и европа, баш овие клошари, а не она по телевизија што се кажува. За ситни интереси си ги продадовме и продаваме душите. Тврдам дека ако некој ваков ти дозволи да дојдиш до неговите благодети ќе се откажиш и од бабичката и од дедичкото( се разбира не сите). Самите дозволуваме оние кои се бавеле и бават со противзаконски работи да бидат алфа и омега во општеството, па сега се чудиме за една бабичка. А децата што ги киднапираат секој ден за некое богаташче да си добие нов бубрег ? Пивото и дебилов се проблемот ?
Па ако е овај син на некојси газда ако оди работава до суд можи и бабава крива да ја извадат.
Искрено не ми причини никакви чувства видеото, зошто ова прераснува во очекувано секојдневие. Повеќе сум загрижен утре да не ме гледа некој во облик на подвижен бубрег.