Изневерени после 5+ години врска, спремни за брак. Што би направиле?

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Муабетот се сведува на тоа, ако не отвориш очи на време што понатака. И пак тука доаѓаме до моментот кога ништо не можеш да направиш, освен да си признаеш дека си бил офца.....или евентуално си гаел лажна надеж :LOL:
Не е до другите, до тебе е....е сега со сила паметен неможеш да бидеш, така да пак доаѓаме до тоа, дека ништо не можеш да направиш.

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
6.977
Поени од реакции
8.651
Jaс лично би jа откачил и продолжил понатаму, не вреди да се замара и анализира, фактите се на лице и тоа е тоа.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Тешки моменти навистина за секого, лично не ми се случило девојка која што сум била во врска да ме изневерува, ама знам какво е чуството кога ќе се разделиш со некој по подолг период.
Најверојатно ако замислам ваква ситуација би ми било малку полесно и би ја обвинил девојката, ќе бидам гневен неколку дена и за месец-два ќе се опраам.
Мене потешко ми паѓаат мирни разделувања кога нема некоја посебна причина, туку едноставно почнува да се чуствува некоја нетрпеливост во врската, дека е терет и знаеш дека е време да се разделиш пред да почнете со глупости како изневерувања, кавги дека треба некаква промена.
Во таков случај почнувам да анализирам и ми треба подолг период да се опраам.

Во никој случај не би се бламирал да одам да се пресметувам физички со некого, па уште помалку да се самоубивам за некоја кучка.
Сигурно бурно би изреагирал првиот пат кога би ја видел и би ја отерал каде што заслужува кучката, ама далеку од тоа дека ќе одам да се расправам со нејзиниот бивши кој е тотална будала во случај ако е заедно со неа.

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
На некои изгледа им се видел погрешен подфорум - ЧДА па си затерале сеир, затоа си лапнаа опомени.
Не заборавајте дека пишувате во подфорум философија и психологија. Секое сеирџиско и офтопик мислење ќе биде казнето.
Продолжете со дискусија по темата

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Најголемата грешка што еден маж може да ја прави во животот, е да ја сфати жената озбилно, и таму да си ја бара среќата. Мудреците од сите времиња го рекле ова истото, но кој да слуша... :)

После Цацко ви е крив...

Член од
7 февруари 2005
Мислења
688
Поени од реакции
76
Во тој случај ти си спасен, бидејќи тоа се случило пред да се стапи во брак пред да се има деца.Значи животот може да продолжи секој на своја страна.А шо се тиче убиство тие се детски муабети да би имал повеќе од 24-5 години немаше да го напишеш тоа како опција...

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Ќе си запалам свеќа за здраве, пошо горнион те чувал колку толку.
Тек замисли во брак сета оваа ситуација. Шпанска серија за тебе + проблеми за 2-3 фамилии и муабет за цел град.

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
нема ништо да направам само ке и речам три збора
ЧАО,ПОЗДРАВ;ПРИЈАТНО
и ке си фанам нова девојка

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Мене само не ми е јасно зошто темата е ставена во филозофија?
Тоа е нешто што се случувало и се случува, секогаш и секаде. Не се работи за ситуација која е само теоретски замислива.
А мажите како се прават невини на темата, демек, како девојката да е трудна од штркот, а не од припадник на нивниот род.

SS Divizion Totencof

Александар Невски
Член од
2 јуни 2013
Мислења
121
Поени од реакции
102
Мене само не ми е јасно зошто темата е ставена во филозофија?
Тоа е нешто што се случувало и се случува, секогаш и секаде. Не се работи за ситуација која е само теоретски замислива.
А мажите како се прават невини на темата, демек, како девојката да е трудна од штркот, а не од припадник на нивниот род.

pa sto gi sirela nozete sama ako ne sakala a :D ??
nikoj so sila ne ti gi slekuva gakite ako ne sakas sama ;)
stom zena se resila na takov cekor, i sto katanci da i stavis posle dzabe e :eek:

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
А кога маж ќе се реши на таков чекор? Тогаш пак ли жените се криви?

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
за да се реши мажот за ваков чекор мора и жената да се реши

Ајде да го утврдиме градивото уште еднаш, да не мисли некој дека им штркот се омрсил: за таков чин треба да има маж и жена кои имаат секс, а во врска се со други партнери.
И двајцата знаат што прават, ама само жената е крива, оти ширела нозе?!?!:facepalm:

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
Ајде да го утврдиме градивото уште еднаш, да не мисли некој дека им штркот се омрсил: за таков чин треба да има маж и жена кои имаат секс, а во врска се со други партнери.
И двајцата знаат што прават, ама само жената е крива, оти ширела нозе?!?!:facepalm:
епа ние треба да го ставиме негде ,педерите се знае кај го ставаат
за да тој влезе треба нозе у V да бидат на жената ,но има и други пози ..хххии:eek:

Kajgana Shop

На врв Bottom