Општи вело муабети, прашања, совети

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Оди во Пробајк во Кисела вода, знам дека пред некое време имаа Five Ten МТБ патики, баш какви што бараш. Исто така тркни и во Вучко, имаше МТБ патики Scott и беа на попуст од 1500 - 2000 ден. но само големи броеви од 44 па нагоре. :)

Во Вучко кај универзална?
--- надополнето: 5 јуни 2013 во 23:14 ---
Оди во Пробајк во Кисела вода, знам дека пред некое време имаа Five Ten МТБ патики, баш какви што бараш. Исто така тркни и во Вучко, имаше МТБ патики Scott и беа на попуст од 1500 - 2000 ден. но само големи броеви од 44 па нагоре. :)

Scott-ov ги има во ПроСпорт кај РадиоБран.. 4900 се. ама немаа број!

Колку што знам овие 5.10 ги корситат за FR/Dh
btw Да не знајш колку се ?

Во Вучко кај универзална?
--- надополнето: 5 јуни 2013 во 23:14 ---

Scott-ov ги има во ПроСпорт кај РадиоБран.. 4900 се. ама немаа број!

Да, кај универзална. :)
--- надополнето: 6 јуни 2013 во 07:53 ---
Колку што знам овие 5.10 ги корситат за FR/Dh
btw Да не знајш колку се ?

Да, баш така, намената им е за фрирајд и даунхил. Затоа за обично XC ќе ти траат долго. За цената, не сум сигурен, мислам дека се накај 6.000 ден. :)

zocc каде поточно е пробајк во К Вода?

Со здравје да си го возам и што поскоро да си купите каков што сакате:)

http://www.merida-bikes.com/en_int/bike/2013/93/MTB Hardtails/Matts 70

со среќа да те служи, честито....па да пишеш како се покажува на терен :)

btw ...и јас си купив merida tfs300d ама еве веќе 2 недели го чекам да стигне...и некако споро иде, али ќе биде ваљда кај и да е. :)
--- надополнето: 6 јуни 2013 во 20:26 ---
колку го плати, ако не е тајна?

фала момци нека ви се враќа со многу поубави.еден другар го зема тфс300д,ама бидејќи 20 години не сум седнал на точак,неможам да правам разлика помеѓу квалитетот на точаците и нивните делови и затоа не се одлучив за тфс300д,за кој ќе требаше доплата од 50-60 евра,а мслам дека нема да приметам разлика.
за на терен го возев само до водно и по скопјево,саглам ќе го сефтосам на 16 јуни на маврово,па ќе кажам како се покажал:) убав ден на сите

со среќа да те служи, честито....па да пишеш како се покажува на терен :)

btw ...и јас си купив merida tfs300d ама еве веќе 2 недели го чекам да стигне...и некако споро иде, али ќе биде ваљда кај и да е. :)
--- надополнето: 6 јуни 2013 во 20:26 ---
колку го плати, ако не е тајна?
не е тајна нека остане помеѓу нас:)околу 27000ден,а колку те чини тебе тфс-от?

фала момци нека ви се враќа со многу поубави.еден другар го зема тфс300д,ама бидејќи 20 години не сум седнал на точак,неможам да правам разлика помеѓу квалитетот на точаците и нивните делови и затоа не се одлучив за тфс300д,за кој ќе требаше доплата од 50-60 евра,а мслам дека нема да приметам разлика.
за на терен го возев само до водно и по скопјево,саглам ќе го сефтосам на 16 јуни на маврово,па ќе кажам како се покажал:) убав ден на сите

не е тајна нека остане помеѓу нас:)околу 27000ден,а колку те чини тебе тфс-от?

32.000мкд :)

Да прашам некој да не знае некој пат од Богомила точно до Прилеп? :)

1. Богомила-Стровја-Црнилиште-Ропотово-Прилеп
2. Богомила-Стровја-Црнилиште-Костинци-Слепче-Браилово-Десово-Мажучиште-Прилеп
3. Богомила-Теово-Извор-Присад-Прилеп

Одбери еден од трите понудени

1. Богомила-Стровја-Црнилиште-Ропотово-Прилеп
2. Богомила-Стровја-Црнилиште-Костинци-Слепче-Браилово-Десово-Мажучиште-Прилеп
3. Богомила-Теово-Извор-Присад-Прилеп

Одбери еден од трите понудени

Фала ти многу :) да не знаеш отприлика колку време се вози? по овие рути?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom