Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Saponara is new Kaka :D
Овој Ловрен го сакаа минатото лето нормално дека ќе се појават шпекулации и овој трансфер период. Исто и со тој од Лил се поврзуваа ама им побегна во Галатасарај за сума под 10 мил исто и М`Бива и Роландо. :giggle:

Montpellier confirmed that Milan made an offer for Younes Belhanda.

Genoa have signed Pescara's Quintero. They have paid €5m for 50%
После ќе го пратат кај нас за €0. :icon_lol:
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=113712

Кака, Ловрен, Заза, Черчи.....

bas-me-zabole.gif

Не се замарам више.... :icon_lol:

пс. Чера сум се заебавал со тие на фејсбук од Ац Милан Србија, они имале фиксација за Кака бетер од вас бе :D :D

Prestani so spekulaciite za Kaka, ne se vraka i ne ni treba star e.

ја само пишувам што се врти во медиумите.. мислиш дека и мене не ми е преку глава? :pos:
работа на блогер.. сакаш нејќеш, ама мораш :)

The Milan look reinforcements in Barcelona

05.06.2013 09:15 Stefano Bentivogli article read 23300 times
© photos of Maple / Alterphotos / Image Sport
069a03309028e441a9211a18c2877eaf-52231-2949380efa673bd8c4523694a3f5f4dd.jpeg
With the confirmation of Allegri kicks off the Milan market. The leadership of AC Milan is looking to not only young people but also of established players that allow the team to achieve the objectives required by Berlusconi.This is why Milan is probing the Spanish market, in particular in the home Barcelona. There are many voices close to the Catalan club who would like Fabregas to pack. AC Milan could count on him, even if the cost of the card (28 million) is not accessible. Complicating matters is the fact that the player himself said he did not want to leave Barcelona.AC Milan target and so could change tack on Thiago Alcantara . Here, too, the obstacle is the price of around € 20 million, but the player could push for an assignment that would lower the cost.

АЛкантара>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Кака
моментално

Видете ги изјавите на Силва откако си отиде и видете ги изјавите и понашањето на Кака за време на трансфер период и ќе ви стане јасно каква е ситуацијата и кој е кој.

Од веќе продадените играчи би го вратил само СИЛВА и никој друг!

п.с Пак му паднало ливчето со формацијата(4-3-1-2) на Алегри?
Де бе, несмасен чоек.

Ќешки да е вака пак, само види кој го крева трофејот и кои се околу него.

Дали имаме сега таков тим?

На втората слика Кака и Кафу се околу него, сега Кака ќе се врати, плус Констант е тука :pos:

daniele-bonera.jpg

и после го гледате овоа :pos::pos::pos:
--- надополнето: 5 јуни 2013 во 18:05 ---
Видете ги изјавите на Силва откако си отиде и видете ги изјавите и понашањето на Кака за време на трансфер период и ќе ви стане јасно каква е ситуацијата и кој е кој.

Од веќе продадените играчи би го вратил само СИЛВА и никој друг!

п.с Пак му паднало ливчето со формацијата(4-3-1-2) на Алегри?
Де бе, несмасен чоек.

човек истата раб е.. мене и силва ми е мил исто како и кака - и двајцата имаат ист начин на почит од мене.. ама за овоа што викаш не е така - силва откако е во псж цело време вика дека ќе се врати во идина, истото и кака.. човекот никогаш не рекол ич не сакам или не прифаќам.. ако не прифаќаше немаше да дојде во јануари во милано да "моли" да го вратат - оти мене тоа ми беше повеќе молење отколку неш др.. и нема веза тоа што сакам да се врати - остај тие бакрачи :) освен тоа, нз како си со следење на перез и изјавите, али самиот човек си призна и тоа несвесно дека кака не го пуштиле во милан оти им прави огромен буџет со самото тоа што се спомнува негово име, а не па со седење на клупа, играње или продавање на дресови.. и ти после тоа очекуваш перез да му се смилува на галијани и да ни го даде на позајмица од која реал нема да има корист? фала јасно дека не.. ист случај и со силва.. некој да не очекува да се рвати он следната сезона или сега? ќе се врати после 30та...

http://www.youtube.com/playlist?list=PLo0t1-wwTA7mlbkeiSQFT8640eJfO9tlu
Физиотерапевтот на Милан, Тавана потврдил дека Пацо ќе биде аут 4-6 месеци.
Сите голови на Пацо сезонава: http://www.youtube.com/playlist?list=PLo0t1-wwTA7mlbkeiSQFT8640eJfO9tlu
Добро чуство за гол и добра завршница, да имавме подобра средина и бекови, 30 гола по сезона не му бегаат.

И официјално добивме нова формација и Галијани потврдил дека ќе играат 4-3-1-2. И сега планираат целиот терет да го стават врз младиот Сапонара?

Или Иличиќ е тој кој ќе биде таа десетка која ќе придонесе за совршен технички и атрактивен фудбал каков што сака Берлускони? :)

И официјално добивме нова формација и Галијани потврдил дека ќе играат 4-3-1-2. И сега планираат целиот терет да го стават врз младиот Сапонара?

Или Иличиќ е тој кој ќе биде таа десетка која ќе придонесе за совршен технички и атрактивен фудбал каков што сака Берлускони? :)

аха да да... иличич ама во фиорентина :) http://www.football-italia.net/35000/ilicic-fiorentina-inspire-me?
после овоа.. слободен е за фиорентина.. балканска будала..

Или Боатенг таму ќе го игра цела сезона или ќе купат уште некој.
Younеs Belhanda, Honda, Ilicic....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom