Купувам - продавам

• Креатор на темата Креатор на темата Попај
  • Време на започнување Време на започнување
Уште бе ти со овие? Јас до сега или ќе купев нови, или ќе купев друга кола....

Многу се скапи од Киа директ, не се исплати, а за нова кола, треба да успеам да ја продадам оваа, which, probably will never happen. :D

Многу се скапи од Киа директ, не се исплати, а за нова кола, треба да успеам да ја продадам оваа, which, probably will never happen. :D

Да те утешам...

8 денари од кило ја плаќаат на отпад... 150 евра можиш да земиш во секој момент.

Да те утешам...

8 денари од кило ја плаќаат на отпад... 150 евра можиш да земиш во секој момент.

Абе ја средив колата, функционира се ко шо треа (сеа за сеа) уште штоповиве останаа, и да ми напраат едни специЛајни штрафови за климата да може да арбајтен, и мука си нема. Не арчи многу 6-7 на 100, просторна удобна, само со козметика е тешка за делови пошо нема многу вакви у државава а и у околина, моторот е мазда 121, делови има доволно, само штопоиве ми се мука. Сакав да праам од плексиглас, ама ми кажаа дека нема да остане проѕирен долго, ќе станел жут мат за 6-7 месеци...

Абе ја средив колата, функционира се ко шо треа (сеа за сеа) уште штоповиве останаа, и да ми напраат едни специЛајни штрафови за климата да може да арбајтен, и мука си нема. Не арчи многу 6-7 на 100, просторна удобна, само со козметика е тешка за делови пошо нема многу вакви у државава а и у околина, моторот е мазда 121, делови има доволно, само штопоиве ми се мука. Сакав да праам од плексиглас, ама ми кажаа дека нема да остане проѕирен долго, ќе станел жут мат за 6-7 месеци...

Грција не проба за штопови???

IMAM NIET (namisla) OD EDEN DRUGAR MOTOROT DA MU GO SITNAM!

Elem: YAMAHA R1 od 2004 godina, garaziran 2005, skoro nov novcat, so mi se cini okolu destina do cetrnajse iljadi km, 7000 jevrikji fixno!
Top ocuvan. Samo edna jaka sezona vozen i toa na autobahn-oj. Cinam MK e vozen od salon do garaza, od garaza niz Evropa (jaka tura od dva i kusur meseca setnja (sto da vi recam, pun kesh tipov i resi da kupi i go izvozi i posle go garazirase deka ojden e stranatvo i nevraten so namera nikad da ne se vrati)) i nazad u garaza.
Pa...me zamoli da go sitnam za tie pari ako saka nekoj.

Kaj i da e ke se pojavi i slika na pazar3 i reklama5, a i denojve tuka...
A be, mrza sum...

Nego ete:
Yamaha R1, top, ko nov, pali vozi (so nov akumulator ke se sitka, koj dojde da kupi ide i mu kupuem nov akumulator ganc stom si daeme raka) za 7000 krkushki fixno.
Tolku bara.

Ja ne sum po R1 inaku ke go lazev deka ne se prodava za da odam kaj tarko mu i go ubijam od voznja... Nejkum brzinci, ja sum choperdzija i tourerdzija....
Pa...ako nekoj ima zeljbica za R1 bujrum u Privatna Poraka neka PISHI!

На другар ти моторот не е за продавање.. 7.000 се многу, многу многу, за мотор од 2004.

За 6.000 имаш иста класа мотор 2009та година, и ова е првиот што ми излезе..

Da...ama brale, ovoj e ednas vozen i toa samo ednas niz Jebropa...jaka tura i posle ska. Joktur vozenje.
Ko da e od lani.
Ne si docital.
Edno e petnajse iljadi u devet godini ili cetiri godini niz Mk, a drugo e dvaipol meseca od Mk, Srb, Ungarija, Austrija, Italija, Spanija, Andora, Francija, Belgija, holandija, skandinavski, Germanija, Polska, Germanija, Ceska, Slovacka, Austrija, Ungarija, Srb, Mk i konzerviranje u garaza od 2005 do seuste!!

Дај не ме јеби.

Дали си ме читал за мотори да се заебавам??

Piaggio NRG Power- прв газда сочувано возено на агип уље од кога е купен редовно сервисиран. направен комплетен сервис сменето плочки,ролни,каиш, уље во пренос има и нови гуми Dunlop GT-301, Giannelli Reverse моторчето е пали вози го давам по екстра цена 900евра

кој е заинтересиран нека пише

Piaggio NRG Power- прв газда сочувано возено на агип уље од кога е купен редовно сервисиран. направен комплетен сервис сменето плочки,ролни,каиш, уље во пренос има и нови гуми Dunlop GT-301, Giannelli Reverse моторчето е пали вози го давам по екстра цена 900евра

кој е заинтересиран нека пише

Која година тие и колку има поминато??

900 jevrikji za 50cc skuter so 23.000 km??
Mandrak sitna top 250cc Lifan Crow so 18.000 km za 600 ievrikji. So komplet oprema i taze serviZzZ!
A da go daese za 500 jevrikji uste i moze da najdese kupec. Mada skuter be? Smrt na dve trkala.
Za 1100 evra imas na primer top socuvani malkucks postari MOTORI. A ne pak trotineti so pomosen motor ) :D ;)

900 jevrikji za 50cc skuter so 23.000 km??
Mandrak sitna top 250cc Lifan Crow so 18.000 km za 600 ievrikji. So komplet oprema i taze serviZzZ!
A da go daese za 500 jevrikji uste i moze da najdese kupec. Mada skuter be? Smrt na dve trkala.
Za 1100 evra imas na primer top socuvani malkucks postari MOTORI. A ne pak trotineti so pomosen motor ) :D ;)

druze od lifan do piaggio e ogromna razlika ;) inace otvori po oglasite da vidis deka cenata se dvizi okolu 1200-1300E na ovoj motor... inace motorot ne e moj na edno drugarce e

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom