Купувам - продавам

• Креатор на темата Креатор на темата Попај
  • Време на започнување Време на започнување
Купувам 1 гума Vredestein Sportrac 3 195/50 15 да не е во катастрофална состојба како оваа на сликата е, ако на некој му се наога нека пише пп.
img-2007-8957.JPG

продавам САВА гума за скутер 130/60/13 со се бандаш брембо кочен систем (комплет со се диск шапа плочки и црево) осовина и пињон + предна маска (НОВА НЕКОРИСТЕНА) кај фарот и фар (фарот е малце пукнат и иде гратис)

ако има некој заинтересирам ПП

слики ке ставам покасно

продавам САВА гума за скутер 130/60/13 со се бандаш брембо кочен систем (комплет со се диск шапа плочки и црево) осовина и пињон + предна маска (НОВА НЕКОРИСТЕНА) кај фарот и фар (фарот е малце пукнат и иде гратис)

ако има некој заинтересирам ПП

слики ке ставам покасно

еве слики дечки...

297_media_3.jpg

298_media_3.jpg

301_media_3.jpg

302_media_3.jpg

303_media_3.jpg

304_media_3.jpg

305_media_3.jpg

306_media_3.jpg

Kupuvam zadna vozdusna pernica (amortizer-jastuk) za Mercedes S400 - 2003 godina? Ponudi so cena vo PP.
p.S: ako nekoj znae kade bi mozel da najdam, neka me izvesti. :)

800px-Renault_Scenic_front_20080102.jpg
Ми треба ваква решетка како на сликата, ако имате некој пишете ми во пп.

Купувам опел корса ц 1.2 врати не е битно до 130 илјади км до 2400 еу фулл опрема на мк таблици....видов 100 корси по плацовие се гјубре...

Продавам Опел Корса со 4 врати, 1.7 дизел, зелена, 1999година...

Купувам заден лев фар за Suzuki SX4 .

Купувам опел корса ц 1.2 врати не е битно до 130 илјади км до 2400 еу фулл опрема на мк таблици....видов 100 корси по плацовие се гјубре...
Hehe,za 2400e saka nova kola batkata. Hehehe.
:D
Asalna korsa C so klima na zapad nema pod 1500 evra,na toa turi uste najmalku 1000-1200 evra trosok i nesto da karis pa izlegue minimum 3000 evra do registracija. Ama ne,narodov saka bespari i zatoa samo krsovi se nosat. I na kraj ke go kupat bas najgolemiot krs samo zato sto e 100e poeftin.

Незнам каде да прашам по темиве за ГПС уред кој треба да ги има мапите на цела Европа вклучувајќи ги и сите наши соседи за кола. Исто ми треба и детално објаснување кој е најдобар, зошто е најдобар и како се користи :)
Dzish; ако не е за тука премести го прашањево во соодветна тема :)

Незнам каде да прашам по темиве за ГПС уред кој треба да ги има мапите на цела Европа вклучувајќи ги и сите наши соседи за кола. Исто ми треба и детално објаснување кој е најдобар, зошто е најдобар и како се користи :)
Soliden android telefon so barem 2.2+ verzija i instaliraj si IGO navigacija. Najdobra varijanta.
Inaku nekoe ponovo garminče za stotina evra ima se.
Tuka citaj,ti si barem so germanskiot:
http://www.connect.de/test/navi/
:D

Гармин Нјуви со доживотна поддршка за нови карти...
Професионал или престиж серија... Около 200 евра е добра 5 инчна...

Гармин Нјуви со доживотна поддршка за нови карти...
Професионал или престиж серија... Около 200 евра е добра 5 инчна...
Ова е ново нели? Несакам половно. Каде се продава во Скопје да не знаеш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom