Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кога ке добијат жолт картон тогаш ке паузираат! А мислам дека нема ни намерно да прават, едноставно исто како во случајот на Кордоба, без разлика што наредната игравме со Јувентус, тој направи старт за жолт картон и паузираше! (ја спречи акцијата) Едноставно имаме преголем избор на играчи, така да тоа не би требало да ни претставува некој проблем!
Ме немаше подолго време, бев нешто зафатен, а и ме банираа овие главниве овде..
Сакам да ве прашам нешто, вас Интерашиве, прашање кое го поставував неколку пати и кое пак ке го поставам, да видам какво е вашето размислување..
- Сеуште ли мислите дека Милан ни е конкурент за титула?

Кога ке добијат жолт картон тогаш ке паузираат! А мислам дека нема ни намерно да прават, едноставно исто како во случајот на Кордоба, без разлика што наредната игравме со Јувентус, тој направи старт за жолт картон и паузираше! (ја спречи акцијата) Едноставно имаме преголем избор на играчи, така да тоа не би требало да ни претставува некој проблем!
Ме немаше подолго време, бев нешто зафатен, а и ме банираа овие главниве овде..
Сакам да ве прашам нешто, вас Интерашиве, прашање кое го поставував неколку пати и кое пак ке го поставам, да видам какво е вашето размислување..
- Сеуште ли мислите дека Милан ни е конкурент за титула?
Ако мислам дека некој од италианските екипи може да ни го загрози титулата тогаш тоа е јуве,а милан не е на такво ниво.

Јас пак Јувентус не го гледам како конкурент за прво место, Милан ќе биде втор, а тоа и ќе го докаже викендов против Јувентус. Искрено очекувам победа на Милан, иако нас нерешено најмногу ни одговара.

111753-480.jpg

Сантон повторно тренираше со првиот тим-најверојатно е добие шанса со Киево!
Инаку за конкуренти не можеме сеуште да ги исфрлиме ни јуве ни милан-тоа ке го сториме после колово!:helou:

Убаво е што кажа некој овде не зависиме од нив, така да не се ни замарам како ке заврши нивната утакмица, се додека сме на врвот ме интересира како што вика Мурињо секоја наша наредна утакмица.. Ама гледам многу типувате како ке завршела оваа викендов во Торино.. што да кажам.. кога беа најјаки овие тимови секоја година играа по една утакмица 0-0 резултат, лани исто така изиграа една во Милано 0-0, изгледа дека овој пат во Торино е на ред да заврши 0-0.. Имаат мн повредени, не смеат да дозволат кикс, не заради тоа што тогаш ние би избегале со 9 бода, а 8 со нерешено е нешто помалку.. туку едноставно после ке следи сиот оној притисок од медиуми и новинари, демек тимот што загубил отпаднал од титулата.. така да очекувам тврд натпревар, никој нема да сака да изгуби.. 0-0 или 1-1 евентуално да заврши!

Едно прашање...
Керлон од Коринтријанс летото потпишал за вас?

Едно прашање...
Керлон од Коринтријанс летото потпишал за вас?
Не знам што прават. Интер го купи па го отстапи на Киево.. Не се води како појајмен играч туку како целосно купен од Киево, нешто слично како Обиња.
Ќе биде интересно да го видиме него против Интер...

mislam deka e nash a e nadezen igra4.
p.s meazza jas ne velam deka barca e slab tim naprotiv tie se jak tim i ne e dobro so niv da se padneme.no nz zs site gi pravite barcelona demek i protiv koj i da se padni barca taa sigurno pominuva.a za so mancester sigurno ce pominime vi garantiram.sekako mancester ne e lanskiot i plus toa ce ima tezok pat vo premier ligata zgora na drugoto murinho ima jak tima a go poznava angliskiot fudbal.i da ne zaboravam shampionot nekogash ne e odbranil titulata vo liga shamp:vozbud:

Ако се бориме за титула во ЛШ мораме да бидеме спремни на дуел со секого, без разилка дали е Барса, Јунајтед, Челзи, Јуве, Баерн, Порто итн. За триумф мораме да го победиме најдобриот па без разлика дали ќе играме со Барса во 1/8, 1/4 или 1/2 - финале целта е иста, елиминација на противникот. Нетреба ние да се плашиме кој ќе биде нашиот противник, останатите треба да се молат и да се плашат да не им се падне Интер

Мислам оти ке ни се падни Порто и ке пишува по весниците Мурињо се врака дома.. А останативе душмани ке пишуваат ни паднал лесен инаку ке сме отпаднеле.. А баш би сакал тоа да биди Манчестер.. знае Мурињо како треба со нив.. мислам дека во 3 години во Англија имаше само еден пораз од нив во вкупно ако не се лажам 10 тина дуели.. Баш би ги сакал нив..

mislam deka e nash a e nadezen igra4.
p.s meazza jas ne velam deka barca e slab tim naprotiv tie se jak tim i ne e dobro so niv da se padneme.no nz zs site gi pravite barcelona demek i protiv koj i da se padni barca taa sigurno pominuva.a za so mancester sigurno ce pominime vi garantiram.sekako mancester ne e lanskiot i plus toa ce ima tezok pat vo premier ligata zgora na drugoto murinho ima jak tima a go poznava angliskiot fudbal.i da ne zaboravam shampionot nekogash ne e odbranil titulata vo liga shamp:vozbud:
Никој не рече дека Барселона е непобедлива, но добро е да се одбегни засега... Но тоа е тоа, и да ни се падни Манчестер или Барса си заслуживме... Имаме квалитет да победиме секој па ако сакаме титула мора да се победат и Барса и Манчестер.

Колку што беше Славковски добар, толку е и Керлон.
Сепак не е лошо па продолжуваме да купуваме талентирани фудбалери, ќе се најде еден дијамант во сиот тој јаглен.

Колку што беше Славковски добар, толку е и Керлон.
Сепак не е лошо па продолжуваме да купуваме талентирани фудбалери, ќе се најде еден дијамант во сиот тој јаглен.
ЌЕ видиме тоа. Керлон може ќе покажи дека вреди...
Добра политика ова. Секако има Морати пари ќе се најде некој талент кога и да е...

HENRI SAIVET
ovaj mora da go doneseme posekako ...a ima mn vakvi nadezni fudbaleri i kako sto re4e jove saom eden da se pogodi da prerasni vo jak fudbaler e super

a eve go idetevo sho rekovte deka e nashe

no comment

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom