Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.396
- Поени од реакции
- 26.388
Па за 25 мил.евра го купивме. Да не мислиш дека требало 50 мил. да платиме?Roben za kilo semki...Altintop...
Па за 25 мил.евра го купивме. Да не мислиш дека требало 50 мил. да платиме?Roben za kilo semki...Altintop...
Хојбјерг нема да се приклучи догодина и да биде некоја конкуренција. Сигурно ќе игра уште една сезона со Bayern II во четврта ли или која ќе дојде лига, па потоа ќе оди на позајмица некоја година.Да, ама според некои луѓе, сите требале овие.Он нападот планира да го реформира со далеку помалку играчи за таа позиција а не пак средината, според таа логика тогаш напаѓачите ич нема да се чепкаат зошто и тие ќе играат по сто утакмции и ќе има по стотина повредени од кај нас, нешто како на Call of Duty, ќе си игра Гвардиола.Шаќири мислам дека ќе биде првата жртва според мене.Швајнштајгер го заборави исто така, а и Хојбјерг ни се приклучува идната сезона кој исто така игра средина.Алаба??Нема логика, претерано многу играчи за средина имаме, тука ќе има најголемо чистење, кој ќе биде жртва не знам, али знам дека Мартинез, Рибери, Робен, Крос и Швајнштајгер и Милер дека се сигурни, и Гетце, веќе заборавив кои се ги имаме од што се многу..
Ја мислам дека ќе доаѓа, пишуваше дека веќе го одиграл својот последен натпревар во Bayern II, а и во медиумите стои дека Гвардиола ќе биде негов иден тренерХојбјерг нема да се приклучи догодина и да биде некоја конкуренција. Сигурно ќе игра уште една сезона со Bayern II во четврта ли или која ќе дојде лига, па потоа ќе оди на позајмица некоја година.
Млад е уште.
За тоа за средината дека ги има многу нека го даваат Емре Чан на позајмица веќе. Вака само ќе добива епизодни улоги, додека на позајмица ќе го развива својот неоспорен талент. Очекувам тој и Хојбјерг за 4-5 години да бидат прв тим.
Не, онака говорам зошто некои го споменаа Реал како клуб во приказнава за прикажување интерес, само колку да се знае дека Реал никогаш нема да покаже интерес за играч од Баерн.Abe koj gi sljivi Real ,ne se tie reper za kvalitet ama za sobiranje zvucni iminja se definitivno + uprostavuvanje na istite .Toa vo paket odi
Ako otide vo onie zabarski ekipi Gomez,ke padne 408,8 skalila podolu.Poglupa odluka od taa zdravje.Ke go zapalam dresot posle negov..
Ima dogovor do 2016 taka da mec so dve ostrici za Baern.Ako mu skurci moze na kraj da se odluci za klupa ama ke lupa godisna plara bez mnogu napor kako Kaka..
Не мора да значи дека никогаш. Се е можно.Не, онака говорам зошто некои го споменаа Реал како клуб во приказнава за прикажување интерес, само колку да се знае дека Реал никогаш нема да покаже интерес за играч од Баерн.
Робен да, ама ние покажавме интерес за Робен и мислам дека тогаш Реал сакаа што е можно побргу да се отарасат од Робен, не го сметаа за играч, така да него не го земам во предвид.Не дека тоа беше некој трансфер од некаква љубов спрема нас.А играчи од кај нас да преминат во Реал тоа го немало.......Немало ни во деведесеттите.Roben za kilo semki...Altintop...
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
Ко шо знам Брајтнер ја напушта златната генерација и оди во Реал, па повторно се враќа.Робен да, ама ние покажавме интерес за Робен и мислам дека тогаш Реал сакаа што е можно побргу да се отарасат од Робен, не го сметаа за играч, така да него не го земам во предвид.Не дека тоа беше некој трансфер од некаква љубов спрема нас.А играчи од кај нас да преминат во Реал тоа го немало.......Немало ни во деведесеттите.
Можеби во иднина, ама сега-засега тоа не е можно.Едноставно не можат да не смислат кралевите.Сети се во 2012 кога Рибери имаше еден инцидент со еден играч од Реал, дојде до тепачка, само не можам да се сетам кој играч беше.Вакви инциденти ги имало многу повеќе во осумдесеттите, или деведесеттите.Не за џабе не нарекуваат „црните ѕверови“ и имаат огромна почит спрема нас иако не мразат, тоа важи обратно и за Баерн.Не мора да значи дека никогаш. Се е можно.
Токму поради таа златна генерација нас и не замразуваат Реал.Ко шо знам Брајтнер ја напушта златната генерација и оди во Реал, па повторно се враќа.![]()
Да им се пружи шанса за некој од нашите мислиш нема да ја искористат и да земат играч (како Гомез)? Не Реал, моментално нема тим од посилните што може да ни купат играч (освен Гомез). Нема еден играч што би сакал да го напушти Баерн во ова златно време каде и допрва ќе се владее во Европа. Никој не е луд тоа да го направи.Можеби во иднина, ама сега-засега тоа не е можно.Едноставно не можат да не смислат кралевите.Сети се во 2012 кога Рибери имаше еден инцидент со еден играч од Реал, дојде до тепачка, само не можам да се сетам кој играч беше.Вакви инциденти ги имало многу повеќе во осумдесеттите, или деведесеттите.Не за џабе не нарекуваат „црните ѕверови“ и имаат огромна почит спрема нас иако не мразат, тоа важи обратно и за Баерн.
Не го преувеличувам, сега освен ако ме сфати дека јас го разбирам ривалството како водење војна на два фронта со пушки, до таа мера да е дојден не, ама тоа дека имало асално газење помеѓу играчите и физички и во играње имало.Имаше во деведесеттите така инцидент кога едни играчи на Реал буквално газеа еден наш играч физички на терен пред очите на судијата, во 2012 го имаше истиот инцидент со Рибери кога ќе се затепаше со еден играч од Реал на теренот.Во победи ги водиме 10-12 е за нас.Има повеќе вакви инциденти.Да не го малку преувеличуваш ривалството помеѓу Баерн и Реал ?
Во последниве тринаесет години?И Реал знаел да купува играчи и од Манчестер во нивните златни години, а Манчестер не е екипа за фрлање.Да им се пружи шанса за некој од нашите мислиш нема да ја искористат и да земат играч. Не Реал, моментално нема тим од посилните што може да ни купат играч (освен Гомез). Нема еден играч што би сакал да го напушти Баерн во ова златно време каде и допрва ќе се владее во Европа. Никој не е луд тоа да го направи.
Ауу ми текнува на тој инцидент сум го сретнал по нет. Матеус диза 2 метра во воздух еден од Реал овој станува го бута и улетува еден и го газат.Не го преувеличувам, сега освен ако ме сфати дека јас го разбирам ривалството како водење војна на два фронта со пушки, до таа мера да е дојден не, ама тоа дека имало асално газење помеѓу играчите и физички и во играње имало.Имаше во деведесеттите така инцидент кога едни играчи на Реал буквално газеа еден наш играч физички на терен пред очите на судијата, во 2012 го имаше истиот инцидент со Рибери кога ќе се затепаше со еден играч од Реал на теренот.Во победи ги водиме 10-12 е за нас.Има повеќе вакви инциденти.
Во последниве тринаесет години?И Реал знаел да купува играчи и од Манчестер во нивните златни години, а Манчестер не е екипа за фрлање.
Да, и после тоа следело газење од страна на Хуанито врз Лотар Матеус, еве сега баш се заинтересирав да проверам да видам кој беше тој играч, знам го гледав тоа, 1987 година сезоната.И на реваншот на Бернабеу, железни шипки фрлале врз нашиот голман Пфаф.Истата приказна и денес, и кога да се сретнат Реал и Баерн, нивните медиуми со секакви наслови против нас се појавуваат.А знам и Рибери сега во 2012 ќе се затепаше со еден од Реал, само тоа не можам да го најдам.Има доста вакви груби инциденти меѓу двете екипи.Ауу ми текнува на тој инцидент сум го сретнал по нет. Матеус диза 2 метра во воздух еден од Реал овој станува го бута и улетува еден и го газат.
Кај па сега во приказнава Левандовски? Ноер во Реал Мадрид покрај Икер Касилијас?Дете кое брани за Реал од осумнаесет години и поради кој како една од причините напушта Мурињо?Гетце не е наш човек сеуште, ние говориме за трансфер на играчи кои играле неколку години во Баерн и после тоа да искажале желба и играчите и клубот да отидат во Реал нешто како Брајтнер.За Рибери и Швајнштајгер не знам дали покажале интерес Реал, а Лам ако можел во Барса, тогаш добро, ама во Реал не го барале.Ако им беше на Ноер, Швајнштајгер, Лам, Рибери, Геце и Левандовски до Реал Мадрид знај дека веќе ќе беа таму. Посебно Швајнштајгер и Рибери можеа доколку сакаа. Ноер можеше во Ман.Јун. Лам во Барса можеше уште во 2008 год. да се пресели. За Геце па да не правам муабет. Можеше да бира каде сака.
Кај па сега во приказнава Левандовски? Ноер во Реал Мадрид покрај Икер Касилијас?Дете кое брани од Реал од осумнаесет години и поради кој како една од причините напушта Мурињо?Гетце не е наш човек сеуште, ние говориме за трансфер на играчи кои играле неколку години во Баерн и после тоа да искажале желба и играчите и клубот да отидат во Реал нешто како Брајтнер.За Рибери и Швајнштајгер не знам дали покажале интерес Реал, а Лам ако можел во Барса, тогаш добро, ама во Реал не го барале.
Ноер во Ман.Јун ти кажувам дека можеше ако сакаше, не во Реал. За Левандовски ти кажувам чисто пример дека може во Реал да оди ако сака сега од Дортмунд ама не избира нас шо значи не му дошло до Реал.Ако им беше на Ноер, Швајнштајгер, Лам, Рибери, Геце и Левандовски до Реал Мадрид знај дека веќе ќе беа таму. Посебно Швајнштајгер и Рибери можеа доколку сакаа. Ноер можеше во Ман.Јун. Лам во Барса можеше уште во 2008 год. да се пресели. За Геце па да не правам муабет. Можеше да бира каде сака.
И, што има врска ова со тоа што го напишав јас во врска со Брајтнер, јас ти ја разбрав пораката ама ти не ме разбираш мене.Лева, Гетце и компанија не се сеуште играчи на Баерн.Знаеме дека Лева има повеќе опции, Гетце исто така ама овие не беа сеуште играчи на Баерн кога покажаа Реал интерес за нив, покрај другите клубови.За Рибери и Швајнштајгер не се сеќавам на ова, но еве, нека ти биде.Манчестер Јунајтед е друга приказна, не го ставај Јунајтед во разговоров говориме за Реал.Ако имаш нешто за ова за Швајнштајгер и Рибери да прочитам прати го.
Ноер во Ман.Јун ти кажувам дека можеше ако сакаше, не во Реал. За Левандовски ти кажувам чисто пример дека може во Реал да оди ако сака сега од Дортмунд ама не избира нас шо значи не му дошло до Реал.
За Рибери и Швајни ти кажав дека можеа во Реал доколку сакаа ама не сакаа и покрај тоа што не бевме сјајни во тие години во ЛШ.
Лам можеше во Барса во 2008 год, чисто ти спомнувам дека не им е дошло до други големи клубови туку им е до Баерн и покрај тоа што имаа доволно причини пример во тие години и да не напуштат.