Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување
B

Borg_Drone

Гостин
На крај краева не беше глуп Хајнкес што го играше Манџукич цела сезона во битни утакмици а ги ротираше со Аугсбург и компанија а по се изглеа не се глупи ни управата на Баерн што идат по Левандовски кој според мене е подобра и потехничка верзија на Манџукич и со подобар и потехнички шут(тука е слаб Манџо).
Си го даде одговорот, затоа требаше да се бара уште на самиот старт добар напаѓач а не вака после една сезона играње да се седне Манџукиќ на клупа.Јас кон тоа целев, ама ти не си ме ни читал доволно.Продолжи да читаш.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Се се али да прочиташ дека 14 милиони за Манџукич биле пропадната инвестиција и крај. Хајнкес е глуп цела сезона што го игра Манџо кој тактички е ѕвер, Јуве комотно ги убивме 50% ради Манџукич на вториот натптревар земан МОТМ а првиот исто така беше најдобар играч иако уефа му даде МОТМ на Робен, ги утепа Јуве со пресинг а успат доби милион дуели со Киелини и Бонучи додека сум се смеел на ова Гомез имал нула добиени воздушни дуели против џуџињата од Барса во првиот натпревар во полуфиналето.

Гомез од друга страна е одличен голгетер сме праеле муабет али тежок готован и зависи многу од тимот ако на тимот му иде и ако растура Гомез ќе се утепа од давање голови али коа ќе налета на поцврста одбрана со појаки дефанзивци се губи никаде го нема баш поради тоа што е далеку постатичен(со Дортмунд и остали екипи). Од друга страна подвижноста на Манџукич отвара простор и за другите играчи не за џабе оваа сезона имаме полно играчи со повеќе голови и повеќе асистенции.

На крај краева не беше глуп Хајнкес што го играше Манџукич цела сезона во битни утакмици а ги ротираше со Аугсбург и компанија а по се изглеа не се глупи ни управата на Баерн што идат по Левандовски кој според мене е подобра и потехничка верзија на Манџукич и со подобар и потехнички шут(тука е слаб Манџо).

Јебига не очекувам ни Гвардиола да биде про Гомез бидејќи ги лимитира другите играчи.

Башка глеам иако отприлика се знае дека Гомез може да си иде слабо има заинтересираност за него од појакиве клубови баш бидејќи е таков тип на играч да беше пред 10 години ќе се тепаа сите клубови а вака сите го заобиколуваат и идат по Хигуаин,Фалкао,Кавани,Левандовски.....

Фала богу некој што разбира македонски....:cuc:

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Си го даде одговорот, затоа требаше да се бара уште на самиот старт добар напаѓач а не вака после една сезона играње да се седне Манџукиќ на клупа.Јас кон тоа целев, ама ти не си ме ни читал доволно.Продолжи да читаш.

па нема да се седне на клупа ќе ротира со Левандовски и оваа сезона знаеш колку утакмици само не изигра Манџукич играа Пизаро и Гомез па што. Башка да не праиме муабет оваа сезона имаме супер куп,тоа светско клупско првенство... и да дојде Левандовски ќе има доволно утакмици и за 2цата али да очекувам ако дојде Лева он да игра во побитните утакмици во ЛШ али пак зависи и од противникот
--- надополнето: 3 јуни 2013 во 22:59 ---
Имал Господ, го фатила некоја моја клетва :icon_mrgr:

Иначе клетвите на Прусијците стигнуваат секојпат:
Фрај, Шахин, Геце, Перишч, Кагава, сите после заминувајнето имаа долготрајни повреди.

имаат порака од Геце
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=525964827438780&set=a.525964680772128.1073741826.185923878109545&type=1&theater

Gettin' old great evening. Tired of all this hatin'

супер Марио со супер Марио капче

:)

B

Borg_Drone

Гостин
па нема да се седне на клупа ќе ротира со Левандовски и оваа сезона знаеш колку утакмици само не изигра Манџукич играа Пизаро и Гомез па што. Башка да не праиме муабет оваа сезона имаме супер куп,тоа светско клупско првенство... и да дојде Левандовски ќе има доволно утакмици и за 2цата али да очекувам ако дојде Лева он да игра во побитните утакмици во ЛШ али пак зависи и од противникот
Колку ќе го ротира жити се, ќе го ротира како што го ротираше Гомез така? Тури му пепел на Гомез не е технички добро поткован, а Пизаро? Ќе го ротира за петнаесет минути игра? Или пак за пола саат?И тоа кога ќе го ротира, секој ден? Да бидеме реални, активноста на Манџукиќ ќе опадне драстично откако ќе дојде некој класа напаѓач, дали бил Левандовски или не знам кој, ма да ајде, еве, ќе напишеме дека не се знае какви му се плановите зошто можеби и така ќе прави, можеби и нема да прави така, ќе се види тоа во иднина уште не е седнат на клупата Гвардиола.
И, што ако имаме оваа сезона тројна круна, мислиш дека и идната сезона ова е остварливо, покрај ракетите на Дортмунд, подмладениот тим на Шалке и компанија?? Не сакам да бидам скептик, напишав и ќе напишам, врв ќе биде за мене ако ја освоиме Лигата на шампионите повторно, мислам дека имаме шанси за тоа, ама ќе видиме, но трите круни повторно да ги освоиме тешко, многу тешко, али ајде, еве ја наредната сезона не е далеку.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Bild-App:

Zitat Ferber: "Wir werden uns jetzt noch einmal mit der Gesamtsituation auseinandersetzen. Aber mit Neapel habe ich nicht verhandelt." Es soll laut Bild-Informationen Kontakt über einen Mittelsmann gegeben haben. Neapel hat sich bereits bei Bayern gemeldet. Auch Florenz ist interessiert, kann sich das 45 Mio. Paket aus 20-25 Mio. Ablöse plus Gehalt für drei Jahre aber kaum leisten. Guardiola soll der Grund sein, dass er den Verein verlässt. Er habe signalisiert, dass er auf andere Stürmertypen setzt.

ова според утрешен билд- Агентот на Гомез Фербер изјавил дека сеуште не прегоравал он со Наполи но дека Наполи ги исконтактирале Баерн . Исто така Фиорентина е заинтересирана се споменува 20-25 мил со договор за три години. Причината за заминувањето на Гомез е Гвардиола кој сигнализирал дека сака друг тип на напаѓач.

ова според билд ќе видиме колку ќе испадне точно

B

Borg_Drone

Гостин
Bild-App:

Zitat Ferber: "Wir werden uns jetzt noch einmal mit der Gesamtsituation auseinandersetzen. Aber mit Neapel habe ich nicht verhandelt." Es soll laut Bild-Informationen Kontakt über einen Mittelsmann gegeben haben. Neapel hat sich bereits bei Bayern gemeldet. Auch Florenz ist interessiert, kann sich das 45 Mio. Paket aus 20-25 Mio. Ablöse plus Gehalt für drei Jahre aber kaum leisten. Guardiola soll der Grund sein, dass er den Verein verlässt. Er habe signalisiert, dass er auf andere Stürmertypen setzt.

ова според утрешен билд- Агентот на Гомез Фербер изјавил дека сеуште не прегоравал он со Наполи но дека Наполи ги исконтактирале Баерн . Исто така Фиорентина е заинтересирана се споменува 20-25 мил со договор за три години. Причината за заминувањето на Гомез е Гвардиола кој сигнализирал дека сака друг тип на напаѓач.

ова според билд ќе видиме колку ќе испадне точно
Според информациите на Билд, и овој Фербер изјавил дека тие уште еднаш ќе се соочат со целосната ситуација, и он со Наполи никогаш немал преговарано тврди Фербер, нешто што Билд тврдеше дека не е точно, ама Замер има други изјави во врска со ова, а јас повеќе им верувам на Замер и Хенес, зошто тие одлучуваат за трансферите.Замер изјави дека Баерн сака да остане Гомез во клубот, ќе видиме што ќе биде.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Кога е направена оваа снимка?И што е најинтересното Милер добил понуда од Манчестер Јунајтед.... :D

На загревањето пред почетокот на финалето ЛШ....

B

Borg_Drone

Гостин
На загревањето пред почетокот на финалето ЛШ....
Затоа се зачудив, го гледам тој отпозади нив со елек од Вембли, а оваа снимка не ја покажаа кај нас на гиф, ниту пак ја фатив на телевизија и тоа ми падна чудно... и си реков како го пропуштив ова.

B

Borg_Drone

Гостин
Ќе видиме ко ќе почне некој на клупа да седи, искрено Крос ми личи ко прва жртва на трансферов.
За средина имаме највеќе играчи, ако удира веќе Гвардиола некаде мислам дека тука највеќе ќе удри, ама кој ќе биде жртва не знам, искрено не сакам Крос да седи на клупа, добар е многу во средина, ама па што ќе прави и како ќе прави тоа ќе се види.....

Kajgana Shop

На врв Bottom