Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ок,се сложувам со твоето мислење,ама сепак ако се земе во предвид измореноста до тогаш,не е лесно да изиграш 5 кола со прилично јаки противници.А и тука е ЛШ!Затоа ме плашат:nesvest:а иначе следната Интер-Милан ке бидам на Сан Сиро:vozbud:Најдовме аранжман со едно другарче кој е за Милан:drk:Постои таму некоја неутрална зона?За да седиме заедно да се пцуеме:icon_lol:

Ок,се сложувам со твоето мислење,ама сепак ако се земе во предвид измореноста до тогаш,не е лесно да изиграш 5 кола со прилично јаки противници.А и тука е ЛШ!Затоа ме плашат:nesvest:а иначе следната Интер-Милан ке бидам на Сан Сиро:vozbud:Најдовме аранжман со едно другарче кој е за Милан:drk:Постои таму некоја неутрална зона?За да седиме заедно да се пцуеме:icon_lol:

drugarce a za na derbivo so milan organizirano nekako e ili sami ce odite me interesira pls pishi?i kolku pari koshta odprilika?:helou:

Другар, се е добро испланирано, до тогаш Интер ке имаат двоцифрена предност, а од претходното коло кога Интер напраивја предност од 6 бода пред конкурентите, истите во секој нареден дуел влегуваат со помислата '' мора да се победи ''. Тоа создава притисок кој сакале нејкеле негативно влијае врз нивната игра, нешто што кај Интер во моментов не постои и нешто што сум убеден ке биде максимално искористено од Мурињо .

п.с. А за Камби, лоша смисла за хумор има тој што ја пуштил таа информација во јавност .

Како доказ за катастрофалната игра на Кварезма, му поклониле Златна Канта. Повеќе.

Како доказ за катастрофалната игра на Кварезма, му поклониле Златна Канта. Повеќе.

Хмм што е побитно, златната канта која ја доделува некое италијанско радио или Скудетото . . златна канта ? што ? Се ке се заборави во Мај.:smir:
Ке го цитирам Мурињо од пред некој месец
He will have to learn, otherwise he won’t play, and I am sure he’ll change and become more tactically disciplined. He likes kicking the ball with the outside of his foot, but if you ask me about him in a few months' time we'll be talking about a different Quaresma".

Камбиасо во Манчестер Сити!

се потврдува дека секоја недела уредникот на гоал.ком си одбира еден јак играч и го додава на листата на манчестер сити!:kesa:

Ваквите најави на медиумите не се новитет, за нешто слично пишуваше и пред два месеци.

Камбијасо е ѕвер па не ме чуди што Сити го бараат. На новиот ПЕС е столб во средниот ред а на послендите натпревари наликува на тоа

drugarce a za na derbivo so milan organizirano nekako e ili sami ce odite me interesira pls pishi?i kolku pari koshta odprilika?:helou:

Братче се иде со автобус,250 евра е,уште не ни се дадени поточни информации само дека се иде дента на натпреварот,во тие 250 евра ти спаѓа превоз,билет и виза...мајка на другарчето што ке идеме заедно работи во агенцијата,ке се распрашам подетално ке ти кажам обавезно!

Другар, се е добро испланирано, до тогаш Интер ке имаат двоцифрена предност, а од претходното коло кога Интер напраивја предност од 6 бода пред конкурентите, истите во секој нареден дуел влегуваат со помислата '' мора да се победи ''. Тоа создава притисок кој сакале нејкеле негативно влијае врз нивната игра, нешто што кај Интер во моментов не постои и нешто што сум убеден ке биде максимално искористено од Мурињо .

п.с. А за Камби, лоша смисла за хумор има тој што ја пуштил таа информација во јавност .

Добро јас заклучувам дека со Интер ништо не се знае додека не се деси...затоа ке чекаме и ке видиме:helou:

А вечер за Вердер мислам дека нема да тепаме...колку и да го сакам Адриано,уште не е спремен.

Снимка ќе ја даваат вечер Интер... Пацери :pos2:

Стрим, јбг, после долго време нет ке арчам за Интер со оглед дека последните неколку меча имавме прилика на ТВ да ги гледаме .

Камбиасо во Манчестер Сити!

се потврдува дека секоја недела уредникот на гоал.ком си одбира еден јак играч и го додава на листата на манчестер сити!:kesa:

ХАххаха а јас сум Бил Гејтс :pos2::pos2::pos2: Камбиасо не си оде од Интер уште 10 годни најмалце според мене тој се чуствува добро на Меаца и за тоа Манчестер Сити нека сонува за него:tapp:

Абе ќе играат сите за вас,да знам дали да ја играм во кладилница :)?

If the match were to be postponed, it would mean the group’s other match between Werder Bremen and Inter Milan would not go ahead.

Шо е ова на Гоал глупости...

Значи според Мурињо од првата минута ќе играат: Цезар, Занети, Камбиасо, Матераци, Бурдисо, Адриано..
Значи пола тим е познат.
Многу веројатно е дека Сантон ќе игра на местото на Маикон...

Абе ќе играат сите за вас,да знам дали да ја играм во кладилница :)?

Ти не го знаеш златното правило пред да одиш во кладилница очигледно, Интер Никогаш !!! Па сега како сакаш, да не испадне не сме те предупредиле . Како информација, нема да играат со најјакиот состав, одбраната втора постава, нападот најверојатно без Ибра, иако, ќе се оди на победа, во тоа сум сигурен .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom