Фан клуб - РК Вардар

Никој како тебе друг
не го ебе Металург
и титула да освои
за мене не постои!!!:vozbud:

Конечно вистинска екипа да освои а не вештачкана од населба со помалку жители од капацитетот на Кале!

Ајде ајде, комити и за српски песни ги бивало...:facepalm:

Поголема брука у Македонски ракомет немало до сега од овој натпревар, срам да им е !!!

Честито титула и директно учество во лигата на шампионите! Заслужено и секоја чест....само тренерот на Вардар мора да оди некаде да го научат како се реагира во такви ситуации како вечерва затоа што со такво идиотстко однесување во лигата на шампионите ќе го јаде клубот повеќе него самиот тренер.

Џабе се игра фајнал фор у Германија со театарскине навијачи, нека учи ракометна Европа каде се навива од срце.

Нема више да гледаме ракометен театар на трибини у Лига Шампиони, конечно европа ќе го осети она вистинското а не бекстејџ навијачите. :cool:

Ако има успеси Вардар ке има и бекстејџ навивачи тоа е така секаде :) Инаку честито, денес ми се исполни желбата и двата потценети ракометни клубови освоија трофеи.

BTW. Колку ми е драго само за ракометниот стручњакот PewDiePie :cool:

Честита титула дечки, потполно заслужена, во нити еден момент од сезоната Металург не ја заслужи, не се оправдување повредите, екипа која игра на 4 фронта неможи да се потпира на 5 играчи. Вардар знаеше што сака цела сезона не само на натпреваров туку цела сезона, така да титулата е заслужена

Честито титула!

Честито титула и директно учество во лигата на шампионите! Заслужено и секоја чест....само тренерот на Вардар мора да оди некаде да го научат како се реагира во такви ситуации како вечерва затоа што со такво идиотстко однесување во лигата на шампионите ќе го јаде клубот повеќе него самиот тренер.

во право си тука

Епа ај честито, Металург не беше на ниво денес.

Комити да, може да прават добра атмосфера ама за малце култура се 0. Освен другите пцости и срања, не ја сфатив потребата и денес да се вика "мртов албанец-добар албанец". Па тоа е, ваљда наредна година у ЛШ последно или претпоследно место у група.

п.с. Има auto correct на ова албанец а? :cool:

2 од 2 вечер...

со женскиве и одбојкарите добра година за СД ВАРДАР

Честитки. (y)

Мило ми е што освоивте затоа што имате посебен bromance однос, односно фантастична хемија меѓу навивачите и сите од клубот. Мислам дека оваа титула ви е многу подрага од фудбалската. :D

Секако, успехот е најмногу заслуга на Вујовиќ, кому вакви испади нема да му бидат толерирани во ЛШ, но мислам дека и таму нема да ги прави оти таму судиите не се тие со кои си идел у кафана пред мечот. :noze:

Епа ај честито, Металург не беше на ниво денес.

Комити да, може да прават добра атмосфера ама за малце култура се 0. Освен другите пцости и срања, не ја сфатив потребата и денес да се вика "мртов албанец-добар албанец". Па тоа е, ваљда наредна година у ЛШ последно или претпоследно место у група.

п.с. Има auto correct на ова албанец а? :cool:
Секогаш има потреба да се испоштуваат браќата,ако не се игра против албански тим незначи дека луѓето забораваат кај живеат :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom