Тоа сум јас [фотографии од вашето детство]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Еве уште неколку што најдов од мене, брат ми, татко ми на некоја слика и дедо мраз :D

Scan10018.JPG

Scan10017.JPG

Scan10014.JPG

Scan10011.JPG

Scan10005.JPG

Scan10002.JPG

Scan10001.JPG
Како поголема не ставам, сликите се леле мајко срам ме фати кога ги видов. Со кој памет сум ги сликала ма со кој памет сум ги зачувала :confused: па и на интернет сум ги објавувала :facepalm: идиот!

Во 2 сабајле отворив албуми поради темава да си барам слики. Се смеам како будала :D

На сите сликите ви се кул, штом имам прилика, скенирам и ги прикачувам.

Еииии прво идење дома , ќе закачам и ја една. Цепки ! :D

Имаше ваква тема знам, ми лајкнаа слика што сум ставил од мене пред некое време...

Брзо после портретов ги оставив цигарите...
373985_3118033624805_1204838194_n.jpg

Овде се учев да пливам па многу енергија трошев до в длабоко и назад. Сега само во плитко се шлапкам 2 минути и излегувам.
545211_3118180868486_943360537_n.jpg

хаха си ги гледам сликиве и се се смеам... каков копук сум бил ко мал не ми се верува :)

еве некоја слика и од мене..

Ace maliot.jpg
тука имам некој си 5 6 години (пред школо знам сум сликан на сликава) - сликан сум дома пред влезна врата...

Se muzicari.jpg
тука сум нешто поголем - некои си 2 3 години некаде 1 или 2ро оделение кога почнав да свирам :)

Eve sum jas kkao recitiram so corapite do kolenici i so stav kako PU$KA!!!.jpg
- оваа слика е сликана у градинка - знам имавме некоја претстава и ја требаше да испеам некоја песничка - а девојчињава од страна ми беа 2те женски у градинка :) (какви спомени будат сликиве невероватна ствар!)

Kako mal nikad ne sum bil najaden Lol.jpg
оваа слика немам појма ни ја колку е стара или па ја колку години сум имал.... само знам дека како мал сум бил буцко и сум бил увек ненајаден! (се гледа по сликата нели?)

Баш видов имам слика каде ме крштева попот, Naked gun, само не ја стаам таа, или пак ќе ја цензурирам... :icon_lol:

Слика 49.jpg
Jа пред ОДАААМНААА!На свадба кај вујко ми ме сликале..Многу големо лигле сум бил,ааа сум ја расипал цела свадба..Погласен сум бил од оркестарот..Хаха :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom