Еве уште неколку што најдов од мене, брат ми, татко ми на некоја слика и дедо мраз
Како поголема не ставам, сликите се леле мајко срам ме фати кога ги видов. Со кој памет сум ги сликала ма со кој памет сум ги зачувала па и на интернет сум ги објавувала идиот!
хаха си ги гледам сликиве и се се смеам... каков копук сум бил ко мал не ми се верува
еве некоја слика и од мене..
тука имам некој си 5 6 години (пред школо знам сум сликан на сликава) - сликан сум дома пред влезна врата...
тука сум нешто поголем - некои си 2 3 години некаде 1 или 2ро оделение кога почнав да свирам
- оваа слика е сликана у градинка - знам имавме некоја претстава и ја требаше да испеам некоја песничка - а девојчињава од страна ми беа 2те женски у градинка (какви спомени будат сликиве невероватна ствар!)
оваа слика немам појма ни ја колку е стара или па ја колку години сум имал.... само знам дека како мал сум бил буцко и сум бил увек ненајаден! (се гледа по сликата нели?)
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.